Sale Picks

Vihdoin ehdin tänä aamuna (tai noh, puhutaan ehkä enemmänkin iltapäivästä) istua kahvikupin kera koneen ääreen ja suorittaa pienen alennusmyyntiharavoinnin. Olen tänä vuonna ollut aika laiska alejen suhteen, lukuunottamatta tietysti mahtavaa laukkulöytöäni, mutta parempi tietysti niin. Jos mielessä ei ole mitään erityistä, niin turha sitä on etsimällä etsiäkään jotain ja rahatkin säästyvät sellaiseen, mitä oikeasti tarvitsee.

Ainoa mitä olen yrittänyt varsinaisesti metsästää on simppelit neuleet, mieluiten jossain ohuessa mukavassa materiaalissa. Sellaisille on tullut paljon käyttöä töissä, joten ajattelin satsata yhteen laadukkaaseen neuleeseen. Kävin jo Filippa K:lla kurkistamassa valikoimia, mutta eiköhän sieltä löytynyt vain normaalihintaisia yksilöitä, joskin aivan ihania merinovillaisia sellaisia. Mistähän kannattaisi vielä etsiä? Ehkä esimerkiksi COS voisi olla potentiaalinen vaihtoehto…


1. Raitaneule, 2. farkut, 3. toppi, 4. valkoinen neule, 5. konjakinruskeat ballerinat,
6. kotelomekko, 7. kauluspaita, 8. hame, 9. ballerinat, 10. pusero,
11. paisleyhousut, 12. playsuit, 13. kiilakorot, 14. shortsit, 15. maxihame

Tässä kuitenkin muutamia omia suosikkejani Boozt.comin alennusten joukosta! Innostuin keräämään kollaasiin niin arkikäyttöön, töihin kuin rentoihin kesämenoihinkin soveltuvia vaatekappaleita. Raitaa, revittyä farkkua, mukavia neuleita, joka paikassa ihastelemaani paisleykuosia, hempeää nudea… Koot tosin tuntuivat olevan jo hyvinkin kiven alla ja näinhän se alennusmyynneissä menee, että nopeat syövät hitaat!

Nyt laittelemaan vähän kotia ja sitten suunta salille, sateen ripottelusta huolimatta leppoisaa sunnuntaita kaikille :)

Linkit mainoslinkkejä

10 thoughts on “Sale Picks

  1. Thanks Maggie! Glad to hear you like it :) I'll check out your post as well, there's never too much inspiration!

  2. No sano muuta, kesävaatteiden käyttö jäänyt aika vähälle… Onneksi loppuviikolle on ainakin tänne Suomeen luvattu jo paranevia säitä, toivottavasti sinnekin! Mukavaa viikon jatkoa Lena :)

  3. Kokopäiväinen työ yhdistettynä muuhun elämään vie valitettavasti aikaa blogilta :/ Postaustahti on siis tällä hetkellä huomattavasti hitaampi, mutta toivotaan että se alkaa tästä taas lutviutua :)

  4. Kivoja juttuja olet löytänyt kollaasiin. ♡ Itselläni hiukan sama periaate eli ostan alesta, jos jotain tarvitsen, muuten jätän ostamatta. :-) Kynsilakkoja olen (Dior ja Chanel) kyllä ostanut alesta… ;-) Prosenttina se 50. :-)

  5. Ymmärrän! :) Ikävä vain sun kirjoituksiasi, mutta hyvää kannattaa odottaa :)

  6. Se on kyllä hyvä periaate, niin ei tule ostettua mitään turhaa. Oi mitä kynsilakkalöytöjä! Yritin itsekin sillä silmällä katsella kosmetiikkaosastojen alelaareja, mutta en onnistunut bongailemaan, höh ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *