Pihistysvinkki: Peiteaine silmänalusille

Panosta & Pihistä-tyyppisiä kauneuspostauksia en olekaan tehnyt aikoihin, aikaisemmin olen vinkannut teille täydellisen sävyisestä nudelakasta sekä sävyttävästä huulivoiteesta. Pitkästä aikaa olisi kuitenkin eräs pihistysvinkki jaettavana!

Olen usein meikkipostauksien yhteydessä maininnut supertummista silmänalusistani. Minua on atooppisen ihoni myötä siunattu jo luonnostaan tummilla silmänalusilla, mutta harrastamani liian vähäinen uni ei ainakaan yhtään avita asiaa. Olen jo vuosia käyttänyt Diorin Nude-peiteainetta, joka on ollut suosikkini sen kosteuttavan koostumuksen ja tietysti hyvän peiton ansiota. En ollut edes ajatellut kokeilevani muuta tuotetta tilalle, kunnes meikkipussiini päätyi Oriflamelta saatu The One-sarjan Illuskin Concealer.

Myönnettäköön, että tuote sai hetken majailla pussukan pohjalla avaamattomana minun kiinnostumatta siitä sen erikoisemmin, kuten sanottua en ole tullut edes vilkaisseeksi muiden valmistajien peiteaineita aikoihin. Satuin kuitenkin lukemaan tästä Oriflamen peittarista Virven blogista, jossa hän vertasi tätä juuri tähän nimenomaiseen Diorin peittariin. Arvatkaa vain, olinko tämänkin vinkin aikoinani napannut hänen blogista ;) Thank God for beauty blogs! Virven suosituksesta innostuin siis kokeilemaan tätä itsekin – voisiko joku korvata Diorin ikisuosikkini?

Oriflamen peiteaine oli tosiaankin ehdottomasti positiivinen yllätys! Koostumus on Diorin lailla kosteuttava ja peitejälki kauniin hehkuvaa. Itselläni on tästä sävy Fair Light, joka ainakin vielä näin kalpeahkolla iholla toimii hyvin. Jotta Illuskin Concealerin teho pääsisi vielä ihan oikeuksiinsa, nappasin kuvan havainnollistamaan meikkiä sekä peiteaineella että ilman. Varsin hyvä peittokyky – vai mitä sanotte? ;)

Diorin puteli on kestänyt käytössäni lähes pari vuotta, mutta se on siltikin tietysti tyyristä tavaraa. Diorin Nuden hinta pyörii jossain reippaasti 30€:n yläpuolella, Oriflamen tuubi taas kustantaa 13€ ja on saatavilla merkin nettikaupasta. Vinkkinä siis muille kaltaisilleni pandasilmille! Kertokaa ihmeessä, mikä on teidän suosikkituotteenne tummien silmänalusten peittoon?

24 thoughts on “Pihistysvinkki: Peiteaine silmänalusille

 1. Oi, ihana ja hyödyllinen postaus taas! Olisin kysynyt hieman hölmöjä.. Eli missä vaiheessa tuota peiteainetta laitetaan? Ennen vai jälkeen meikkivoiteen?:)

 2. Olipas taas kiva apupostaus. :-) Siis itselläni on ollut käytössä Dermosilin peiteaina. Olen siitäkin kyllä tykännyt, mutta se on ehkä vähän paksumpaa koostumukseltaan ja siksi jäänyt nyt kesällä ( kai lomalla voi näyttää pandakarhulta… ;-) käyttämättä. Voisinkin kokeilla tuota Oriflamea. Kiitos vinkistä ihana! :-)

 3. Haha, mulla lojuu samanmoinen postaus testiin saadusta Oriflamen peittarista luonnoksissa – tykkään siitä myös tosi paljon! Mulla on myös vertailukohteena tuo Diorin peittari, mutta myös Lumenen samanhintainen peittari. :) Pitänee yrittää naputella valmiiksi tuo oma mielipiteeni tässä kiireen keskellä… :D

 4. Kosteuttaako tuo oriflame myös tarpeeksi? :) minullakin todella kuiva iho, ja en ole voinut käyttää mitään peitevoidetta silmänypärys iholle sen takia, ihostani tulee hyvin ryppyisen ja kuivan näköinen! Voisiko tämä olla ratkaisu? Näistä sun meikki/ihonhoio postauksista on ollu minulle hirmu suuri apu!! :)

 5. Hyvältä näyttää toi Oriflamen tuote :) Itse käytän YSL:n Touche eclat -valokynää, koska en oo törmännyt hyviin, halvempiin vaihtoehtoihin. Täytyy ehkä kuitenkin kokeilla tätä Oriflamea.

 6. Moikka, tämä kysymys menee nyt ihan ohi aiheen, mutta muistaisin sinun tehneen joskus tilauksen Shopbopille, ja kysyisin nyt sinulta tuosta maksamisesta. Laitoin juuri yhdet kengät tilaukseen, ja ihmettelin vain tuota maksutapahtumaa, että annetaanko sinne vaan kortin numero ja that's it? :D eli silloin maksu veloitettaisiin suoraan tililtä.. Muistatko siis tilausta tehdessäsi että pitikö sinun kirjautua vielä omaan verkkopankkiin maksamaan tilaus? Tämä maksuvaihe vähän hämmensi minua, mutta toivottavasti kengät päätyvät tänne kotiin asti! :)

 7. Tuo samainen Dior on käytössä täälläkin ja se on kyllä ihan loistava! Hinta toki on korkea, mutta koska yksi puteli kestää niin kauan ja se vaan toimii moitteetomasti niin en ole alkanut merkkiä vaihtamaan. Hyvältä kyllä näyttää tuossa kuvassasi Oriflamen peittokin. :)

 8. Löysin laivan kosmetiikka myyjän opastuksella suosikiseni nouseen tuotteen! Chanelin Lift Lumie're. Silmien ympärille tarkoitettu peiteaine. Peittää ja kirkastaa. Saatan sekoittaa joukkoon Lancomen peiteainetta, jos tummuus oikein paistaa.

 9. Olipas hyödyllinen postaus! Minullakin on atooppinen iho ja tummaakin tummemmat silmänaluset, joihin ainoan avun näinä vuosina olen saanut YSL.n valokynästä. Se on toistaiseksi ollut ihan ehdoton peittävyydeltään. Se on kuitenkin melkoisen kuiva ja pahimpina aikoina, kun iho on rutikuiva (talvet) sen jäljiltä silmänaluset ovat pienen pienillä rypyillä. Täytyykin kokeilla tuota Oriflamea!!

 10. Jonna! Olet kaunis ja raikas tuulahdus joskus niin synkkään ja karuun Suomen katukuvaan. Olet ihailtavan positiivinen ja reippaan oloinen. Kiitos blogista ja hyväntuulisista postauksista, kotiäidille nämä pihistysvinkit on tärkeitä ;)

  Anne

 11. Ihana jos tästä oli hyötyä! Vinkit täytyy aina laittaa jakoon :) Periaatteessa peittaria voi varmaan laittaa kummassa tahansa vaiheessa, itse saatan joskus hieman pohjustaa BM:n mineraalilla ensin ja vasta sen jälkeen laitan peiteaineen, senhän voisi vielä kiinnittää puuterilla jos tuntuu siltä.

 12. Heh, lomalla on tosiaankin sallittua näyttää pandakarhulta – silloin mikään ei ole niin justiinsa ;) Eipä kestä kiittää, kiva jos tästä oli hyötyä! Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa <3

 13. Hei kuulostaa hyvältä, kun on vielä useampi vertailukohdekin. Täytyypä käydä lukaisemassa postauksesi! :)

 14. No sanopa muuta! Dioria en edes muistanut ulkoa, FeelUniquella maksoi 28€ joten hinta lienee reippaasti 30:n yläpuolella Suomesa. On kyllä kivaa, kun luonnonkosmetiikan puoleltakin voi tänä päivänä löytää etsimänsä :)

 15. Joo kyllä ainakin minusta se tuntuu kivan kostetutavalta. Sellainen liian jauhemainen koostumus jää helposti vakoihin ja iho näyttää kuivalta, mutta tässä ei ole ollut sitä ongelmaa :) Ehdottomasti suosittelisin kokeilemaan tätä, ainakin omalle kuivalle iholleni toimii! Ja voi miten mahtava kuulla, meikki- ja ihonhoitopostauksia siis jatkossakin! :)

 16. Minulla on YSL:n valokynän käyttö jäänyt jotenkin kokonaan, täytyisi ehkä kaivaa se pitkästä aikaa taas esiin. Kiitos muistutuksesta! ;)

 17. Heippa! Kyllä vaan, muistaakseni Shopbopilla maksetaan tosiaan ihan vain kortilla. Sama käytäntö monissa muissakin ulkomaisissa nettikaupoissa, esimerkiksi Lookfantastic tai Feelunique, ei siis tarvitse vahvistaa verkkopankissa enää maksua :) Toivottavasti kengät saapuvat pian!

 18. Samaa ajattelin minäkin, ei ole tullut eteen tarvetta vaihtaa Dioria, mutta tämä Oriflame oli kyllä todella positiivinen yllätys :)

 19. Onpa kiva kuulla! YSL:n koostumus taitaa tosiaankin olla vähän kuivahkoa, itse en ole sitä hetkeen muistanut käyttääkään.. Kokeile ihmeessä tätä, omalla kuivalla ihollani ainakin toimii loistavasti! :)

 20. Voi sinä ihana, millaisen hymyn saitkaan aikaan täällä päässä! Kiitos kovasti itsellesi kauniista sanoista sekä siitä, että olet siellä ruudun takana :) Toivottavasti keksin kivoja pihistysvinkkejä jatkossakin!

 21. Eipä mitään, kehut ja kiitokset ottaa vähän, mutta antaa sitäkin enemmän. Toivoisin pystyväni kasvattamaan tyttärestäni rohkean ja toisia, mutta myös ja oikeastaan ennenkaikkea itseään kunnioittavan naisen. Minulla on paljon oppimista itseni kunnioittamisessa ja omanarvontunnossa.

  Jos voin esittää toiveen, niin postaisitko asioista, jotka tekevät sinusta itsevarman tai saavat sinut tuntemaan itsesi hyväksi. Oli ne sitten ihmisiä, hyvät vaateet, meikki, tilanteita .. mitä vain :)

  Anne

 22. Moikka! Täällä toinen atoopikko, oletkos harkinnut tekeväsi postausta ihosi hoitamisesta? Koko ikäni atopiaa sairastaneena tiedän kokemuksesta parhaiden vinkkien tulevan toisilta samasta vaivasta kärsiviltä :) Itse käytän mineraalisuolaa päivittäin ja se onkin ollut huonokuntoisen ihoni pelastus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *