Light Blue & Nude

Nyt on juhannuksesta selvitty ja polkaistava taas uusi viikko käyntiin! Hieman ehkä univajeen ja parin juhannuskilon kera, mutta onpahan taas mitä muistella arjen keskellä :) Takana on oikein onnistunut juhannus, naurun- ja ruuan täyteinen sellainen, Himoksella mökkimaisemissa. Tällaisesta pienestäkin reissusta on kuitenkin aina ihana palata kotiin niiden omien rutiinien ääreen.

Seuraavaksi sen sijaan hypätään viikko takaperin ja erääseen sunnuntaiseen asuun, josta pilkahtikin osa jo esitellessäni uutta laukkukaunokaistani. Jostain syystä kaavailin heti yhdistäväni nuden sävyisen Medium Lilyn viime vuonna Bicester Villagen outletista ostamiini Tory Burchin ballerinoihin sekä tähän pastellisiniseen Zaran takkiin. En ole kyllä hetkeäkään katunut takin ostamista, vaikka silloin tovin kaupassa epäröinkin. Jos näistä kovin kesäisistä säistä jotain positiivista täytyy sanoa, niin ainakin pääsen vielä käyttämään tätä suosikkitakkiani ;)

Coat / Zara
Blouse / Mango
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch
Sunglasses / Ray-Ban (giveaway @Fashionstore*)

Takki on tosiaankin saanut paljon käyttöä näillä keleillä. Itse asu taas ei ollut sen kummoisempi kuin revittyä farkkua ja valkoista, mutta näyttävä takki (ja toki tuo upea laukku) tekevät jo paljon! Moni kyseli aikaisemmassa postauksessa myös puseron perään, joten vinkattakoon että sitä löytyy vielä ainakin Mangon nettikaupasta. Pitäisiköhän sitä itsekin napata pusero vielä toisessa värissäkin, tällaisille peruspaidoille kun löytyy aina tarvetta!

*Mainoslinkki / Commercial link

41 thoughts on “Light Blue & Nude

 1. Täydellinen asu! :) Vitsit tuo laukku ja ballerinat sopivat hyvin yhteen <3

  Ps. Arvaa kenen kaapista löytyy prikulleen sama pusero ja farukut? :D

 2. Isoisoäitini tyylivinkki oli kuulemma aina, että kengät ja laukku oltava samaa sävyä. Ja juuri vaalean nahkan sävyisissä asusteissa näyttää toimivan! :)

 3. Olet aina niin klassinen kaunis. Pidän kovasti tavastasi pukeutua. Stailasin yksi päivä siskoani, ja hän on paljonkin sinun näköisesi, niin näytin kuviasi ja tyylejäsi, joista hän voisi ottaa mallia. :) Joten kiitos inspiraatioista.

 4. Oletko ikinä palauttanut mangolle mitään? Jos olet niin onko se ilmaista tai onko se kovin hankalaa?

 5. Kuvissa riittää kaunokaisia, kun suloisimman tittelistä kisaavat niin laukku, balleriinat, takki kuin niiden kantajakin! Greeeeeeat pictures! Hauskaa arkeen ja töihin paluuta!

 6. Heips, oon vasta löytänyt sun blogin ja tää on tosi ihana! Kiva lukea sun blogia kun itsekin vielä opiskelen kauppatieteitä, Oulussa tosin. :) Oon lueskellut vanhoja postauksia taaksepäin, harmi vaan että viime kesän postauksissa ei näy kuvat(?) Tuli mieleen kun oot tehnyt tosta sun pienemmästä Lilystä postauksen jossa esittelet sen kokoa nii voisitko tehdä tästäkin? Itse mietiskelen uutta laukkua ja en osaa päättää ja nää koot tuottaa aina pähkäilyjä!

  Kiitos kivasta blogista. :)

  t. Jenni

 7. Ai, niin kaunis Jonna. ♡ Asusi on yksinkertaisuudessaan ihana. Medium Lily on vielä piste iin päälle. Varsinainen kaunotar. ♡
  Kiva kuulla, että juhannus oli onnistunut ja rentouttava. :-)
  Mukavaa uutta työviikkoa! :-)

 8. Vau, toi takki on upea! Ihastelin tuota Zarassa, mutta sun päällä se näyttää vielä paremmalta! Toi väri sopii sulle tosi hyvin!:)

 9. Löysin blogisi reilu viikko sitten, ja nyt olen muutamassa päivässä ahminut kaikki postauksesi alusta asti! Tämä on ensimmäinen sekä ainoa blogi, jossa kaikki kuvatut asut voisin poikkeuksessta samantien teleportata omaan vaatekaappiini! Kaikki! Olet uskomattoman upea nuori nainen, kaunis ja käsittämättömän taitava kokoamaan toistaan upeampia asukokonaisuuksia tosi klassisista ja kauniista vaatekappaleista! Sinulla on totisesti silmää kauneudelle ja väreille! Kerrassaan upea blogi, pidän myös tyylistäsi kirjoittaa! Aurinkoa kesääsi :D

 10. Tuo takki kyllä sopii sulle todella hyvin! :) Ja ihanasti Mulberryn Medium Lily ja Tory Burhcin ballerinat menee sävy sävyyn.

 11. Ihana ihana Jonna! Vaikka tuota Zaran takkia onkin saanut blogeissa ja katukuvassa katsella ihan kyllästymiseen asti niin on se vaan niin soma! Upeasta Lilystä puhumattakaan :-)xx

 12. Voi Jonna, ihana asu! En kyllä voi lakata ihastelemasta tuota takkia, oikein harmittaa kun kotopuolessa ei ole Zaraa, niin missasin sitten taidokkaasti sen ostamisen… Mitä kynsilakkaa sinulla muuten on kynsissäsi? Oliko se Chanelin? Mikähän mahtaisi olla sen sävy, olen nimittäin jo pitkään suunnitellut ostavani juuri tuon väristä lakkaa! :)

 13. Voi kiitos Anne! Laukku ja baltsukat sattuivat kyllä niin hyvin sopimaan yhteen, täydellinen nuden sävy molemmissa. Heh, meidän vaatekaapeista löytyy kyllä varmasti yksi jos toinenkin sama vaatekappale ;) Sekä pusero että farkut ovat olleet niin kovassa käytössä!

 14. Voi ihana isoäidin tyyliinkki :) En ole itse aina ihan nuuka, esimerkiksi mustia ja ruskeita käytän joskus surutta keskenään, mutta nudeja ja ruskeita taas en osaisi yhdistää. Onneksi näissä mätsää sävyt just eikä melkein yhteen!

 15. Oi että, ihana kuulla! Kiitos itsellesi piristävästä kommentista ja miten mahtavaa, että tyylistäni oli inspiraatioksi siskollesikin :)

 16. Itse asiassa olen tainnut palauttaa vain liikkeeseen, netistä tilaamat tuotteet kun saa palauttaa kauppaan. En siis valitettavasti osaa neuvoa muuten palautuksen suhteen, luulisin että hoituu DHL:n kautta kuten toimituskin? Jos löytyy liike läheltä, niin sittenhän on helppoa :)

 17. Heh, ihana sinä! Kiva kun ilahdutat aina kommenteillasi :) Kiitokset vain, toivottavasti sielläkin sujui arkeenpaluu mukavissa merkeissä!

 18. Heippa Jenni! Kiitos sinulle ihanasta kommentista ja oikein lämpimästi tervetuloa, mahtavaa kun olet löytänyt tänne :) Costumen alla tehdyistä postauksista tosiaan puuttuu vielä kuvat – olen ihan tyystin ehtinyt jo unohtaakin asian, joten hyvä kun muistutit.

  Ehdottomasti voisin tehdä saman postauksen myös tästä Medium Lilystä! Minusta näitä what's in my bag-tyyppisiä postauksia on hauska tehdä laukun kokoa havainnollistaen, josko siitä sitten olisi apua muillekin :) Laitan siis toiveen korvan taakse ja toteutukseen mahdollisimman pian!

 19. Kiitos murunen! Tähän uutukaiseen olen ollut kyllä niin tyytyväinen, kulkee hyvin mukana töissäkin :) Toivottavasti sinullakin oli onnistunut juhannus ja oikein ihanaa loman jatkoa sinne <3

 20. Se on kyllä oikea katseidenkääntäjä! Kiitos paljon, ihan olen itsekin yllättynyt miten hyvin värissä viihdyn, hih :) Onneksi tuli napattua mukaan!

 21. Voi että – kylläpä ilahduinkin kommentistasi! Iso kiitos ja virtuaalinen rutistus, tällaisesta saa aina niin paljon virtaa tähän touhuun :) Hurjan kiva kuulla, että meillä menee tyylisilmä yks yhteen, toivottavasti saat täältä inspistä jatkossakin! Kiitos vielä ja oikein aurinkoista kesää sinullekin :)

 22. Ihana ihana Siiri <3 Takkia on kyllä tullut aina silloin tällöin vastaan katukuvassa, mutta mitäpä tuosta :) Onneksi päädyin epäröinnin jälkeen sovittamaan tätä ja nappaamaan omani, olisi jäänyt harmittamaan!

 23. Kiitos ihana! Voi harmi, että sinulla takki meni sivu suun :/ Kynsissä on kaapin perältä kaivettua Diorin Psychedelic Orangea, joka on tuollainen ihana koralliin taittava punainen. Ollut kynsissä nyt viime päivät :) PS, ihanan pääsykoepalkinnon olet itsellesi ostanut – Pochette on niin söötti ja näppärä!

 24. Multa löytyy kans toi sama takki ja on tullu paljon kyllä käytettyä näillä keleillä. Ensin epäröin ton takin ostamista hinnan takia ja ajattelin jättää oston alennusmyynteihin, mutta onneksi kuitenkin ostin sen heti pois alta sillä tänään kierellessäni täällä Turun zaran aleissa en nähnyt takkia enään ollenkaan:D

 25. Tuo medium Lily on vaan kertakaikkisen upea <3 Kuten myös kantajakin :) Ja deer brown sopii sinulle paremmin kuin hyvin ;)

 26. Aw thank you, glad you like it :) I could definitely consider making a post like that – sounds like a great idea!

 27. Mahtavaa, että sinäkin päädyit epäröinnistä huolimatta ostaa omasi! Itsekin mietin korkeaa hintaa pitkään ja se kieltämättä kirpaisi, mutta hetkeäkään en ole katunut – takki on saanut niin paljon käyttöä :) Ja tosiaan, minäkään en ole tähän aleissa törmännyt, joten hyvä me!

 28. Aina niin upea Jonna! :) Olen pitkästä aikaa ottanut mustan Lilyn käyttöön ja voi miten haluaisin tuon medium-kokoisenkin;) Kiitos muuten paitavinkistä,kohta pitäisi tuo kyseinen paita saapua sinisenä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *