Lahjaideat-arvonnan voittaja

Kylläpä oli taas huikea osallistujamäärä kello- ja koruarvonnassa, jonka järjestimme yhteistyössä Perkko Oy:n ja Lahjaideat.fi-sivuston kanssa! Lueskelin kommentteja hymy huulilla ja välillä myös liikutuksissani – niin moni olisi halunnut ilahduttaa jotakuta läheistään, siskoaan, rakastavaa miestään, pääsykokeisiin uurastanutta poikaystävää, huolehtivaista äitään tai parasta ystäväänsä lahjalla. Toki myös itsensä lahjominen on enemmän kuin sallittua, “syitä palkita itseni olisi useita”,  kuten eräs osallistuja totesi ;)

Moni tykästyi samaan Marc By Marc Jacobsin siroon rosekullan väriseen kelloon, jonka itsekin valitsin ja joka on siitä lähtien kulkenut usein mukanani ranteessa. Malli on ihanan naisellinen, mutta pelkistetyn kellotaulun myötä kuitenkin kauniin yksinkertainen. Täydellinen valinta siis! Yksi suosituimmista lahjaideoista oli myös Paletti Jewelryn upea Amelie-timanttisormus, jonka moni olisi valinnut sormeaan koristamaan.

Marc By Marc Jacobs Baker Watch saatu Perkko Oy:ltä / Lahjaideat.fi

Nyt kuitenkin siihen arvonnan voittajaan! Random.org valitsi voittajakommentiksi seuraavan kommentin:

“Myös minun silmääni miellyttäisi eniten tuo sama rosekultainen kello kuin sinua, se on vain aivan ylitsepääsemättömän ihana !”

Isot onnittelut Riinalle – sinulle lähtee sähköposti yhteystietoja ja palkinnon lunastamista varten! Kiitokset kaikille osallistujille, ihan mahtavaa että arvonnat jaksavat vielä innostaa :) Seuraava kauneusaiheinen arvonta onkin jo tiedossa!

2 thoughts on “Lahjaideat-arvonnan voittaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *