Kevyempi kesämeikki

Lumenen CC-voiteen aika tarkalleen vuosi sitten muiden ylistysten jälkeen toiveena löytää itsellenikin jokin keyvt ja nopea meikkipohjavaihtoehto kesäksi. Oikeastaan muistan, kuinka blogissani pyöri silloin kyseisen voiteen banneri ja osoittauduin oman mainokseni uhriksi, heh. En kuitenkaan muiden lailla rakastunut tuotteeseen ensisipaisulta ja purtilo jäikin pyörimään kaapin pohjalle.

Ystäväni ovat hehkuttaneet voidetta maasta taivaisiin ja nyt kesän kynnyksellä olen minäkin löytänyt CC:n uudestaan. Ihoni on muuten hyvässä kunnossa, mutta kovin kirjavan sävyinen couperosineen kaikkineen. En siis ole aiemmin oikein lämmennyt näille kevyille voiteille, joista ei tunnu riittävän tarpeeksi peittoa iholleni. Jostain syystä ensireaktion jälkeen aloin pitää tästä Lumenen yksilöstä ja opin myös kerrostamaan voidetta niille alueille, jotka kaipaavat hieman enemmän peittoa, kuten poskipäille ja silmänalusille.

Niin täysillä kuin vannonkin BareMineralsin mineraalimeikkipohjan nimeen, on välillä kiva selviytyä pohjan teosta hieman pienemmälläkin vaivalla mineraalien pyörittelyn sijaan. Olenkin käyttänyt Lumenea aina silloin, kun meikistä on suoriuduttava nopeasti tai muuten esimerkiksi rentoina kesäpäivinä.

Tähän asti olen levittänyt CC-voiteen sormin, mutta koin sen kuitenkin todella epäkäytännölliseksi tavaksi tuhrittuani milloin mitäkin käsipyyhkeitä sun muita. Sainkin hetki sitten Ecotoolsilta kokeiltavakseni taas muutamia heidän siveltimiään ja merkin laadukkaaseen kabukiin luottaen innostuin näistä kovasti. Kokeilinkin levittää voidetta BB-voiteelle tarkoitetulla viistopäisellä unelmanpehmeällä siveltimellä ja olin jälkeen aivan ihastunut!

Löytyykö muita Lumenen, tai kenties jonkin muun CC-voiteen suosijoita? Laittakaahan parhaat vinkit ihmeessä jakoon!

33 thoughts on “Kevyempi kesämeikki

 1. Jep. Lumenen cc-voide sopii hyvin näin vähän vanhemmallekin” iholle, tosin ei peitä paljoa, kuten ei tietysti ole tarkoituskaan.
  Itse tykkään erityisesti kyllä Diorin Nude bb-voiteesta näin kesälläkin! Se on ehkä hieman peittävämpi kuin tämä Lumenen cc, mutta sopii mun iholle värisävyltään paremmin.
  Kivaa kun kesällä saa jättää puuterit ja muut unholaan!

 2. Tuo on munkin tän hetkinen lemppari, talvella jo tykästyin, mutta vaaleinki nsävy oli liian tumma.. Nyt hieman ruskettuneena juuri sopiva :)

 3. KYLLÄ – Lumene CC:n kannattaja ja vakkarikäyttäjä löytyy täältä! Tosiaan on todella nopsa ja kätevä erityisesti näin kesämeikkiä tehdessä kun aika, jonka viettää muualla kuin peilin ääressä, tuntuu olevan kortilla ;)

 4. Täältä löytyy yksi Lumenen CC-voiteeseen ihastunut! :) Mä käytän levittämiseen omaa sivellintäsi kovasti muistuttavaa HM:n halpista, jossa hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Mä painelen ja tuputtelen voiteen niille alueille, joille tarvitsen enemmän peittoa ja lopuksi pyörittelen koko naaman läpi. Poskipäille vielä kuultovoidetta ja pohja on valmis! Tuo CC-voide myös sulautuu oman ihon sävyyn ihan älyttömän hyvin.

 5. Mulla on ollut talvesta asti käytössä juuri samainen CC-voide ja voin kyllä hehkuttaa maasta taivaisiin! Tykkään sen kevyestä koostumuksesta ja voide mukautuu tosi hyvin omaan ihonsävyyni. :) Nykyinen purtilo vetelee viimeisiään, mutta varmasti tulen saman ostamaan uudelleen.

 6. Itselläni on käytössä tuo Lumenen CC-voide ja lisään siihen aina jonkun verran Lumenen ihonsävyn heleyttäjää, jotta meikkipohjasta tulee kuulaampi, toimii!

 7. Lumenen CC-voide on kyllä ylistyksen arvoinen! Ihanan luonnollisen lopputuloksen antaa ja kun ei olisi meikkiä ollenkaan… :) Mua vähän huvittaa nämä ''aakkoset'', mikäköhän on tällä kertaa menossa? :D DD- vai EE-voide?

 8. Mulla on kesällä tapana olla käyttämättä paljon meikkivoidetta, mutta eilen löysin juuri tuon CC:n äitini meikkipussista ja kokeilin. Olipa ihan oikeasti hyvä!

  Oon sen verran laiska meikkaaja kesällä etten varmaankaan tulisi noita käyttäneeksi, mutta talvella toimisi varmasti :)

 9. Hei, mitä kameraa käytät (ikään kuin hyvien kuvien ottaminen pelkästä kamerasta olisi kiinni..)? :D

 10. En ole vielä kokeillut, viime kesänä ostin vasta ensimmäisen BB-voiteen, Sitä sekoitin meikkivoiteeseen talvella, niin tuli kaikki käytettyä. Kokeilin levittää meikkivoidetta poskipunasiveltimellä!! Aika kivasti levittyi. Kannattaa kokeilla, siveltimen voi pestä ja palauttaa alkuperäiseen tarkoitukseensa, jos ei idea tuntunut toimivalta omalla iholla.

 11. Jep, täälläkin yksi Lumenen CC-voiteeseen vannova! Ihan mahtava tuote ja itse lisään joukkoon myös hieman pigmenttisempää meikkivoidetta, jolloin lopputulos on täydellisyyttä hipova :) Levitän sekoituksen meikkivoidesiveltimellä ja hyvin toimii :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 12. heh, itse löysin vähän aika sitten uudestaan BB-voiteen pitkän tauon jälkeen :D Mullakin ollut jo kauan käytössä BareMineralsin meikit mutta ihan kivaa vaihtelua välillä käyttää vaan voidetta kun ei tarvitse sutia monta eri tuotetta naamaan :)

 13. Mulla myös käytössä Lumenen CC voide ja tykkään siitä tosi paljon! Ihanan kevyt tulos, mutta silti peittaa ja tasoittaa punaisuutta :) -Laura

 14. Tuo Lumenen CC-voide on kyllä ihan parasta! :) Hamstraan noita putiloita aina Hulluilta Päiviltä…

 15. Oih, Diorin Nude kuulostaa hyvältä – saman sarjan peiteaine on ollut käytössä jo pitkään. Kiitos tästäkin vinkistä! :)

 16. Höh, harmi ettei ihollesi löydy sopivaa talvisävyä. Kesällä on kiva käyttää hieman kevyempää meikkiä, joten ainakin on nyt sitten päivettyneelle iholle sopiva :)

 17. Täältähän löytyi monta kannattajaa! Voide on ihanan helppo ja nopea sipaista kasvoille, sitä tosiaankin arvostaa kesän kiireissä :)

 18. Lumenen CC taitaa tosiaankin olla monen suosima, ainakin kommenteista päätellen :) Itsekin laitan saman merkin heleyttäjää poskipäille, mutta täällä vinkattiin myös sekoittamaan näitä kahta keskenään – mikä ettei! Vinkkinä muuten, että näitä Ecotoolsin siveltimiäkään ei ole hinnalla pilattu, todella näppäriä ja laadukkaita perussiveltimiä :)

 19. No ilmeisesti – täältä löytyi todella monta CC-voiteen kannattajaa! Sanopa muuta, saa nähdä miten pitkälle aakkosissa vielä mennään.. :D

 20. Kommenttien määrästä päätellen tämä on tosiaankin monen suosiossa, eikä ihme! Kannattaa kokeilla, josko itsekin tykästyisit :)

 21. Heips! Olen kuvannut viime kuukausien kuvat sekalaisesti Olympuksen E-PL5:lla sekä Canonin EOS 5D Mark III:lla, jälkimmäisellä myös tämän postauksen kuvat :)

 22. BB-voiteille en itse oikein syttynyt, tuntuivat liian kevyiltä omalle ihonsävylle, mutta tämä CC toimii jo paremmin! :)

 23. On kyllä aikamoisen maineen saavuttanut tämä voide, eikä ihme! Hurjan monta kannattajaa löytyi ruudun takaa :) Ja voisinpa itsekin kokeilla sekoittaa jotain meikkivoiteen jämää tähän, kiitos vinkistä!

 24. Tämä peittää kyllä punaisuuttakin paremmin kuin esimerkiksi kokeilemani BB-voiteet. Tuntuu olevan todella monen suosikki! :)

 25. Mistäköhän saan ostettua ton siveltimen kun en oo löytänyt sokoselta enkä stockmannilta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *