Kello tai koru lahjaksi?

Olen aina rakastanut lahjojen antamista. Kukapa meistä ei mielellään vastaanottaisi myös itse kivoja lahjoja, mutta nautin suuresti läheisteni ilahduttamisesta. Se tunne, kun tiedät hankkineesi saajalle jotain erittäin mieluista, etkä millään malttaisi olla jo paljastamatta yllätystäsi ja näkemättä toisen ilmettä! Minulla on usein tällaisessa tilanteessa vielä ärsyttävä tapa höpötellä lahjasta etukäteen ja antaa pieniä vihjeitä.

Aina ei kuitenkaan mielessä välttämättä olekaan mitään ideaa ja päänsä saa miettiä puhki keksiäkseen oikean lahjan juuri hänelle. Uskon, että joku muukin voi sanoa olleensa joskus samassa tilanteessa.

Sainkin aiheen tiimoilta hyvin mieluisan yhteistyöehdotuksen Suomen vanhimman kellomaahantuojan Perkko Oy:n taholta! Perkko Oy on perustanut kevään ja kesän lahjapulmia varten Lahjaideat.fi-sivuston, jonka alle on kerätty niin kauniita kelloja kuin kimaltelevia korujakin. Sivuston brändejä löytyy aina Michael Korsista, Emporio Armanista ja Seikosta Marc By Marc Jacobsiin sekä Leijonaan. Valikoima olikin varsin mieluinen minulle, joten saadessani valita sivustolta mieleiseni ei päätös ollut helppo.

Rosekultainen kello on ollut hankintalistallani pienen ikuisuuden. Eräs kandidaatti päätyi kerran kotiinkin asti, mutta lähti kuitenkin harmikseni eteenpäin ystävälleni kellon rannekkeen oltua pienennyksestä huolimatta auttamattoman suuri miniranteeseeni. Siitä lähtien olen aina silloin tällöin miettinyt uutta yritystä, joten tämä osui loistavaan saumaan!

Lahjaideat-sivustolta harkitsin niin Michael Korsin kuin Marc by Marc Jacobsinkin kelloja. Tällä kertaa päädyin kuitenkin jälkimmäiseen pohtien vielä hieman massiivisemman ja siromman kellon välillä. Lopulta valintani kohdistui tähän Baker Watch-malliin, jossa yksinkertaisuus ja sirous olivat kovasti mieleeni. Kello oli luonnossa vieläkin kauniimpi ja ruusukullan sävy aivan täydellinen – kello tuntui myös mukavan keveältä ranteessa.

Tässä siis minun uusi kellokaunokaiseni, mutta arvatkaapa mitä! Perkko Oy halusi ilahduttaa myös yhtä teistä – tai kenties ystävääsi tai parempaa puoliskoasi vapaavalintaisella lahjalla Lahjaideat.fi-sivustolta. Kerro siis, minkä lahjan valitsisit sivuston valikoimista itsellesi tai rakkaallesi ja jätä samassa sähköpostiosoite sekä nimimerkki. Jätä kommenttisi sunnuntaihin 8.6. klo 21 mennessä ja onnettaren suosiessa voit voittaa valitsemasi unelmiesi lahjan! :) Eikun rutkasti arpaonnea toivotellen!

Yhteistyössä Perkko Oy / Lahjaideat.fi

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

I’ve been meaning to get myself a rosegold watch for such a long time now. Actually I once bought one, but it was way too big for my small wrist after all, so I sold it to my friend then. Ever since I’ve been dreaming about finding the right one for me, so when I got a suggestion for co work with the oldest Finnish watch importer I didn’t hesitate for one second. 

It wasn’t an easy choice, but I decided to go with this simple yet elegant Baker Watch from Marc by Marc Jacobs. I’m absolutely in love with this! Thank you for Perkko Oy :) Unfortunately the giveaway is only valid for my Finnish readers!

418 thoughts on “Kello tai koru lahjaksi?

 1. Teräskronografi   DZ4209- ranneke ja kuori terästä- kellotaulun halkaisija: 51 mm- vesitiiviys: 50M

  Kolmas kerta toden sanoo. Kommentin lähettäminen takkuillut.

  Ehdottomasti siis muistaisin miestäni tällä lahjalla. Hän on omalla panoksella mahdollistanut sen että minä olen saanut pitää neljän vuoden ajan pienet lapsemme kotihoidossa. Elokuussa olen palaamassa työelämään ja luvannut että palkitsen hänet haluamalla kellolla minkä osto on lykkääntynyt kun tällä hetkellä pienemmällä rahalla olemme. Ensimmäinen hääpäivä koittaa ensi kuussa joten mikä olisikaan mukavampaa kuin lahjan antaminen yllätykseksi aiemmin kuin piti :)

 2. Taitaisin kyllä hiukan peesata sua eli tuo ihana Marc by Marc Jacobsin kello. Todennäköisesti lähtisi lahjaksi siskolleni. ♡

 3. Valitsisin saman kellon, minkä valitsit itsellesi, sillä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen. :) En omista vielä ainuttakaan kunnollista rannekelloa, joten tämä tulisi todella tarpeeseen ja olen haaveillut kauniista, naisellisesta rannekellosta jo pitkään. :) kaisa.garcia@helsinki.fi

 4. Mun toiveeni on E Armanin
  Teräskello AR1635- ranneke ja kuori terästä – kellotaulun halkaisija: 42 mm – vesitiiviys: 50M
  T- AnnA

   Teräskello

  Teräskello AR1635

  – ranneke ja kuori terästä
  – kellotaulun halkaisija: 42 mm
  – vesitiiviys: 50M
  t- AnnA

   Teräskello

  Teräskello AR1635

  – ranneke ja kuori terästä
  – kellotaulun halkaisija: 42 mm
  – vesitiiviys: 50M
  t- AnnA

 5. Aivan ihana arvonta Jonna! :) Tahtoisin ehdottomasti tämän kellon: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/kullanvarinen+teraskronografi-mk5605
  Olen haaveillut tämän kaltaisesta kellosta jo vuosia ja mielestäni tämä olisi aivan täydellinen yksilö! :) <3 Nykyinen kelloni on ollut käytössä minulla kuusi vuotta ja alkaa olla hieman pieni ja lapsellinen, sillä sain kyseisen kellon lahjaksi ollessani kuudennella luokalla :) Omat tuloni eivät yksinkertaisesti riitä uuteen kelloon, joten voitto olisi enemmän kuin toivottu :)
  sdecd112@gmail.com
  Iida

 6. Aivan ihana arvonta. Olen pitkään himoinnut Michael Korsin kullan väristä kelloa, joten valintani on MK5605. Täytän kesällä 30 vuotta, joten tämä olisi mitä ihanin syntymäpäivälahja itselleni.

  Susanna
  susannapaajanen@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *