Juhannuksen viettoon!

Halusin tulla vielä toivottelemaan teille oikein ihanaa juhannusta! Täällä pakkaillaan viimeisiä tavaroita weekenderiin ja pian startataan auto kohti mökkiä. Meillä on kasassa iso ihana tyttöporukkamme, joten juhannuksesta tulee varmasti ihan huikea! Sääksi ei tietysti ole luvattu mitään kovin kesäistä, mutta ei anneta sen haitata, eihän? Mukavasti se juhannus kuluu sisätiloissakin takassa makkaraa paistaen, saunoen ja vain nauttien! Viettäkää kaikki mahtava juhannus :)

8 thoughts on “Juhannuksen viettoon!

  1. Ihanat laukut sulla!

    No vähän noloa, mutta kiinnostaa kuitenkin, kun ei BF:stä ole ollut täällä blogin puolella yhtään mainintaa pitkään aikaan, että onko vielä mukana matkassa? Ihan ymmärrettävää sekin, jos haluat kokonaan rajata tuon osa-alueen elämästäsi blogistasi kokonaan pois.

  2. Yhdyn edelliseen: sulla on kadehdittava kokoelma laukkuja! :) Erityisesti Longchampin iso bagi osuu silmään jo siitä syystä, ettei sitä ihan joka bloggaajan käsivarrella näy keikkuvan – mutten kiellä, etteikö Alexa olisi se laukku, josta unelmoin itse edelleen :P Some day..

  3. Kiitos, näillä kyllä kelpaa reissata! Parisuhdeasiani eivät ole koskaan kovin esillä täällä olleet, mutta tosiaan ei ole mukana matkassa :)

  4. Voi kiitos Jossu! Olen kyllä itsekin kokoelmaani tyytyväinen :) Ja Longchamp on minustakin aika “piristävä” lisä – tykkään yhä kovasti tuosta väriyhdistelmästä! Hih, Alexa on kyllä kaiken suosion ja hehkutuksen arvoinen, se on vaan mielettömän upea ja kätevä laukku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *