Welcome To Our Home

Alkuvuodesta kirjoitin käyneeni aiemmin syksyllä katsastamassa Lexingtonin kevään ja kesän mallistoja. Kesä tuntui silloin raikkaita värejä ja merihenkisiä tekstiilejä ihastellessa vielä niin kovin kaukaiselta ajatukselta, mutta johan sitä ollaan taas kovaa vauhtia menossa kohti! Koko kodin SS14- mallisto oli merkin tuttuun tyyliin kovasti mieleeni, mutta erityisesti yksi tuote jäi kutkuttelemaan niin minun kuin kommenttien perusteella monien muidenkin mieltä. Kesän mallistoon kuuluva ovimatto herätti ihastusta useissa teistä ja sain myös kyselyitä sen myyntiintuloajasta. Jäin itsekin kärkkymään tätä mattoa ja nyt vihdoin se löytyy meidänkin eteisestä!

Mietin hetken ostavani Hulluilla päivillä myynnissä olleen vanhemman version matosta, mutta tämä kesän yksilö tuntui jotenkin niin paljon raikkaammalta ja tähän sitten lopulta päädyinkin. Pidän kovasti myös maton tekstistä, “Welcome to our home” toivottaa vieraat heti ovella tervetulleeksi!

Eteinen kuuluu meillä vielä näihin kovin keskeneräisiin osa-alueisiin kodissamme. Pitkä käytävämallinen eteinen aiheuttaa päänvaivaa ja toistaiseksi sisustuspuoli rajoittuu vain rottinkikoreilla varustettuun Hobbyhallin senkkiin sekä makuuhuoneesta lainattuun Hayn valkoiseen Loop Stand-naulakkoon. Olemme miettineet tilan hyödyntämistä liukuovikaappiratkaisun muodossa, mutta toisaalta taas haluaisimme kuitenkin säilyttää eteisen avaruuden…

Paljon on siis vielä kesken, mutta hiljaa hyvä tulee! Toivottu ovimatto on ainakin nyt paikallaan :)

Welcome to our home – says our new rug on the hallway! I got my eye on this already in last autumn when I was visiting Lexington’s showroom to see the SS14 collection. A few of you we’re also interested in the rug that was seen on my post and the Summer collection is finally available now! Finally the rug is here – to welcome all the guests :)

34 thoughts on “Welcome To Our Home

 1. Hei! Mistä paikoista saa parhaiten ostettua Lexingtonin tuotteita Helsingissä? Sisustusliikkeiden nimiä kiitos :)

 2. Tuo matto on kyllä aikas kiva. Mä aloinkin heti miettimään, sopisiko se meille jonnekin… ;-) Onkos tuo matto painava? Lähinnä mietin, voisiko sen laittaa kuistille, johon tuulee?!? ;-) Pitääkin käydä tutkimassa tarjontaa…
  Mukavaa maanantaita! :-)

 3. Hey you beautiful, I just want to know where did you bought those GORGEOUS espandrilles?
  Have a lovely day, Antonia.

 4. Minkä hintainen mahtoi olla?:) Aivan ihana! Voisitko tehdä jonkinlaista meikkipostausta?:)

 5. Matto on erittäin kiva, mutta kiinnitin huomioni tuohon Longchampin kaunokaiseen. Mikä malli on kyseessä ja mistä olet sen hankkinut? Juuri tuollaista olen itsekin etsiskellyt.

  Onnea uuteen kotiin ja mukavaa viikon alkua!

  -C

 6. Kaunis matto! Onkohan se kuinka paksu? Mukavaa kevättä Jonna! Juuri laskeskelin että olen nyt vuoden verran lukenut blogiasi.

 7. Mitä mallia tuo sinun Longchampisi on? Ei taida olla ihan perus Weekenderi ja juuuuuri tuollaista kaipailisin itsekin! :)
  – Tuulia

 8. Ihan super ihana! Täytyykin käydä kurkkimassa, josko löytyisi Stokkalta tai muualta ;) Tuo teksti on piste i:n päälle :)

  Ja siis että toi Longchamp huutelee mulle yhä vain ja koko ajan! Se olisi ratkaissut jo mooooonet viikonloppureissut jos olisin sen syksyllä heti kotiuttanut ;) Ehkä nyt seuraavalla Hesan reissulla!

 9. Heippa! Itse ostin tämän Country Whitesta Helsingin Tuomarinkylästä, josta löytyy aika laaja valikoima niin vaatteita kuin kodin tuotteitakin – sinne suuntaan yleensä itse jotain etsiessäni. Lisäksi Lexingtonia myy mm. Stockmann sekä Putiikki Rannalla (taitaa kyllä vain muodin tuotteita?). Siinä muutama vinkki! :)

 10. On tuo sen verran jämäkkä, etten ihan uskoisi tuulen mukana lähtevän.. ;) Kuistilla olisi varmasti aivan ihana, voi että! Mukavaa maanantaita sinullekin muru!

 11. Niin on kyllä minustakin, kiva kun se nyt koristaa meidän eteistämme :) Mukavaa maanantai-iltaa sinullekin, Riikka!

 12. Tämä oli 59e :) Tottahan toki, esimerkiksi huulimeikkipostausta onkin pitänyt tehdä jo pidemmän aikaa. Kiitos toiveesta, meikkijuttuja kehiin siis pian!

 13. Mittailin hieman ja matto on noin 2,5cm paksu :) Voi miten ihana kuulla, että olet jo vuoden verran kulkenut matkassa mukana. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin – aurinkoista kevättä sinullekin!

 14. Hih, minustakin tämä on teksteineen kaikkineen täydellinen! Eikun etsimään mattoa siellä Tampereella :) Voi Elina, nyt seuraavan kerran kuin Helsinkiin tulet, niin käyt hakemassa oman weekenderisi ;) Kyllähän nyt kesä ja viikonloppureissut kaipaavat arvoisensa laukun!

 15. Moikka! Ihastuin tuohon mattoon kanssa. Kovasti tekisi mieli hankkia tuo uuteen kotiin, mutta vielä olen malttanut mieleni. Muutama kirjoitus taaksepäin olit kuvannut hieman parveketta. Mua kiinnostaisi saada lisäjuttua aiheesta, sillä itselläni on kanssa uuden parvekkeen sisustamisen aika. Olisi kiva saada vinkkejä mitä olette suunnitelleet sinne ja saada kuvaa millainen tila parvekkeella on. Itse olen muuttamassa 34,5 neliön yksiöön ja vähän hirvittää mahtuuko parvekkeelle kalusteet kunnolla. Mittailemaan en vielä pääse, sillä se on vasta rakenteilla. Haaveilu on kuitenkin hyvissä ajoin aloitettava :)

  Muutenkin olisi ihanaa nähdä millainen koti teillä on (mikäli vain haluat sitä esitellä) Eniten minua kiinnostaa tietysti säilytysratkaisut, pienet kodin stailaukset.

  Mukavaa kesän odotusta! Kiitos kun ilahdutat meidän päiviä hyvän mielen kirjoituksillasi:)

  -k

 16. Hei!

  Ihana tuo matto ja tietenkin nuo kenkulisi :) Olen itsekin nyt päättänyt hankkia sellaiset, mutta ajattelin ensin kysellä muutamia kysymyksiä sinulta. Eli minkä kokoinen espadrillosi ovat verrattuna “normaaliin” kokoosi? Ovatko nuo kengät venyneet käytössä eli pitäisikö ostaa hieman pienempi koko kuin sopiva? Onko sulla kokemuksia muiden merkkien espadrilloista (esim SuperDry)? Kiitos jo näin etukäteen hirveästi vastauksista!

  Tuli tässä mieleen yksi postaustoivekin: olisi kiva nähdä esim 10 asustetta/vaatekappaletta mitä tiedät käyttäväsi tulevana kesänä todella paljon ja mitkä nyt jo haluaisit laittaa jo päälle :) Toivottavasti ymmärsit mitä hain tässä takaa :)

 17. Voi harmi minun kommenttini ei ole tainnut tulla perille asti! Mutta mukavaa kevättä, laajempaa kotipostausta odotellessa!

  S

 18. Heippa! Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja eritoten kivoista postaustoiveista :) Parvekkeeseen tulen varmasti vielä palaamaan, joskin nyt sisustus jäi taas ensimmäisten hankintojen jälkeen kiireessä kesken, mutta eiköhän se inspiraatio sieltä taas pian palaa. Voi miten ihanaa, että sinulla on uuteen kotiin muutto edessä ja vieläpä ihan vasta-rakennettuun sellaiseen – oi että! Kyllä sellaisella parvekkeella kelpaa sitten lokoilla, toivotaan että kaavailemasi kalusteet mahtuvat.

  Kesän aikana tulee varmasti tehtyä muutenkin enemmän kotijuttuja täältä Helsingistä, kun nyt tänne muutin :) Säilytysratkaisut tuottavatkin meillä tällä hetkellä todella paljon päänvaivaa… Esimerkiksi makuuhuoneesta meinasin postata lähiaikoina, kunhan saadaan viimeisetkin yksityiskohdat vielä paikalleen!

  Kiitos vielä ja oikein mukavaa kesän (ja kämpän!) odotusta sinullekin :)

 19. Heippa ihana, onpa kiva kun kommentoit pitkästä aikaa! <3 Hei mahtavaa, nuo Lexingtonin espadrillot ovat tosi mukavat jalassa. Itselläni tosiaan pieni 36 jalka ja pelkäsinkin miten tuo koko sopii, mutta 36/37- koko menee oikein hyvin, ei tarvitse edes pohjallista. Eivät ole mielestäni myöskään venyneet käytössä. Muiden merkkien espoista ei valitettavasti ole kokemusta, mutta josko tästä saisit muuten edes jotain osviittaa :)

  Ja kiitos tosi kivasta ideasta! Näitä vaatteita ja asusteita kyllä löytyy, joten toteuttamisen ei pitäisi olla vaikeaa ;) Laitan tämän heti muistiin. Aurinkoista viikon jatkoa!

 20. No voihan! Kurkkasin roskapostikansionkin, mutta ei ollut eksynyt sinnekään. Kiva kuitenkin kun uudemman kerran vielä kommentoit :) Kotijuttuja varmasti luvassa lähiaikoina enemmänkin – oikein mukavaa kevättä sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *