Varma kevään merkki

Ulkona vesipisarat tihuttelevat inhasti kasvoja vasten ja kesästä ei tällä hetkellä tunnu olevan tietoakaan, mutta yksi varma kevään merkki kuitenkin on jo huomattavissa! Joka keväiseen tapaani otin nimittäin taas ripsien pidennykset takaisin. Oikeastaan laitatin räpsyt jo kuukausi takaperin, mutta nyt on ensimmäinen huoltokertakin takana.

Pidempään blogiani seuranneet tietävät, että minulla on tosiaan tapana aina kesäksi ottaa ripset. Kesällä on mukava meikata huolettomammin ja on ihanaa, kun aamutoimet sujuvat hieman sutjakkaammin, eikä tarvitse myöskään huolehtia valuvista mascaroista hellekeleillä. Nyt olen ollut ilman pidennyksiä reilun puoli vuotta ja kylläpä tuntuu taas kivalta saada nämä arjen helpottajat takaisin! Pidennysten kanssa muuta silmämeikkiä ei tule juurikaan käytettyä juhlameikkejä lukuunottamatta, huoltovälin venyttyä siistillä rajauksella saa toki hieman korjailtua tilannetta.

Minulle on aina laitettu ohuita, eikä myöskään niitä kaikista pisimpiä tai kaarevimpia kuituja luonnollisen tuloksen aikaansaamiseksi, joten samalla linjalla jatkettiin tälläkin kertaa. Ripset kuukausi takaperin laitettuani kukaan ei oikeastaan edes huomannut eroa ennen kuin itse sanoin, joten tosiaankin luonnollisesta lopputuloksesta kyse! Pidennykset tulevat olemaan iso apu sitten töiden alettua, opiskeluiden myötä kun on päässyt tottumaan niihin rauhallisiin, kiireettömiin aamuihin ;)

Löytyykö muita pidennyksiin hurahtaneita?

Every spring I find myself craving for lash extensions. It was that time of the year again and actually already a month ago I took the extensions back. I just came home from the first touch-up and now they’re in shape again!

I gave up the extensions last autumn so it feels so good to have them back again! It’s great how you don’t really have to use much more eye makeup with these – especially on summer when everything’s a bit easy-going. All you need is some mineral makeup, some eyebrow colour and a hint of pink on the lips! :)

38 thoughts on “Varma kevään merkki

 1. Näyttääpä ne kauniilta. ♡ Siskollani on myös pidennykset (helpotusta töihin) ja hän tykkää kovasti. Suositteli minullekin. ;-) Itse en ole vielä ainakaan hankkinut, mutta helpottaisivat varmasti…
  Ihanaa maanantaita kaunokainen! :-)

 2. Itse jouduin luopumaan vajaa kuukausi sitten ripsienpidennyksistä silmätulehduksen takia.. :( Vaikka olen tykästynyt taas näihin omiin räpsyttimiin, niin ei nämä kyllä vedä vertoja niille ihanille räpsyripsille! Voipi olla, että käyn ottamassa ne takaisin, jos tulehdusta ei muutaman viikon sisällä enää ilmesty. Ovat nimittäin kesällä niin paljon helpommat esim. rannalla.. :)

 3. Sama suunnitelma täällä. Ympärivuotisista räpsyistä luovuin jo useampi vuosi sitten, mutta niin se vaan tuli taas kesäkuuksi varattua aika ripsien laittoon. Kesällä kun meikiksi riittää rusketus, huulikiilto ja tuuheat räpsyttimet. :)

 4. Kauniit ripset! Missä hankit ja mitä kustansi? Itselläni myös suunnitelmissa hankkia mahdollisimman luonnollisen näköiset ripset kesäksi arkea helpottamaan, ja nuo sinun ripsesi näyttää juuri siltä mitä itsekin toivoisin :)

 5. Tosi kauniit! Itse käyn laittamassa omat ripseni huomenna :) missä käyt laittamassa ripsesi ja mitä pituutta mahtavat olla?

 6. Oon tässä kovasti miettinyt itsekkin josko ottaisi. Mulla oli kerran ja en oikee tykännyt kun rupes viikon jälkee repsottaa joka suuntaan ja lähtemään pois :/ toki sehä on kiinni myös laittajasta ja liimasta yms paljon. :) Mutta nyt jotenkin on kans miettiny et olis kiva laittaa, pääsis vähä helpommalla :P

 7. Kesä-ripseilijä ilmoittautuu täällä myös. Tosin tällä hetkellä etsin uutta tekijää ja kysynkin missä käyt ripset laittamassa, josko löytäisin uuden vakkaritekijän.

  Ihanaa kesän odotusta ja onnea kesätyön johdosta!

 8. Suosittelen kaikkia tekijöitä etsiviä kysäisemään facebookin Ripsipidennykset-ryhmästä suositteluita tai katsomaan sieltä kuvanäytteiden perusteella sopivan oloista tekijää! :) (ryhmässä satoja tekijöitä eri puolilta Suomea). Itekin ripsiä työkseni teen ja huomaa kyllä että kesän tullen asiakkaita tulee lisää.. :) Laittajia vain on moneen junaan joten kantsii varmistaa tekijän koulutus! :)

 9. Tääläkin räpsyt back!! Nyt ne on ja pysyy ;) Harmittaa vaan kun löysin tosi hyvän tekijän mutta hänpä meni ja muutti miehen perässä kauas pois, joten nyt alkaa taas vähän niinkuin alusta se “oikean” etsintä

 10. Minuakin kiinnostaisi tietää, mistä olet räpsyt hankkinut ja mihin hintaan? Itselläni suunnitelmissa ripset taas kesäksi. :) Sulla on ihana blogi, ja oot lämminhenkinen ihminen. Jatka samaan malliin. :)

  -Satu-

 11. Moikka Jonna! Oon itsekin miettinyt mahdollisten ripsienpidennysten ottamista. Minulla ei ole niistä kuitenkaan juurikaan kokemusta, joten osaatko sanoa, kuinka pitkä ripsien huoltoväli yleensä on? entä onko ripsienpidennysten kanssa “kiellettyä / ei toivottua” mennä esim. uimaan? Oon joskus kuullut tällaisen väittämän, ja mietin, pitääkö paikkansa, kesällä kun olisi etelän matka edessä :) Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! :)

 12. Muakin kiinnostaa hyvä ja ammattitaitoinen tekijä Hki/Espoo :)

  Terkuin,
  Pipsa

 13. Täällä on kanssa yksi ripsifani, varsinkin kesäksi aina pakko saada! ;) Tänä vuonna tosin otin jo vähän etumatkaa, ja laitoin ripset huhtikuun reissuun. Nätiltä ja luonnoliselta näyttää sun räpsyttimet!

 14. Täällä myöskin ripsifani! :) Mulle tämä kesä on siitäkin spessu, että kävin laserleikkauksessa vähän aikaa sitten, eli eka kesä ilman laseja tai mun tapauksessa piilareita. Aamut ovat superhelppoja, kun ei tarvitse meikata, eikä söhrätä piilolinssien kanssa! :))

 15. Nämä tulevat olemaan kyllä iso helpotus työaamuina, kun ei tarvitse alkaa taivutella ripsiä ja harjailla niihin mascaraa :) Ihanaa päivää sinne!

 16. Voihan rähmä! Tuossa tilanteessa ei auta kuin pistää terveys etusijalle, toivotaan ettei tulehdus enää uusiudu. Kesällä ja etenkin lomamatkoilla ripset helpottavat kyllä hurjasti :)

 17. Tekee varmasti hyvää antaa ripsien levätä edes muutama kuukausi vuodesta, kesällä on sitten kiva nauttia pidennysten helppoudesta :) Kuulostaa ihanalta triolta – rusketusta kesää ja rusketusta odotellessa!

 18. Olen käynyt parin vuoden ajan eräällä naisella, joka tekee ripsiä kotonaan Pohjois-Helsingissä. Täällä hänen kotisivunsa hintoineen päivineen, http://glameyes.fi/ :) Hän on kyllä hurjan taitava!

 19. Oi nyt on sielläkin siis räpsyt kunnossa :) Käyn eräällä kotonaan työskentelevällä naisella (http://glameyes.fi/) Pohjois-Helsingissä. Pituutta en itse asiassa osaa sanoa, annan yleensä niin vapaat kädet hänen tietäessä mitä haluan, mutta veikkaisin että 11-13mm, jotain sitä luokkaa on usein minulla ollut :)

 20. Oho, voiei! Se on kyllä tosi paljon kiinni tekijästä, nykyään kun löytyy paljon myös kouluttamattomia laittajia. Ammattilaisen kädenjälkenä ripset kestävät hyvin ainakin kolme viikkoa ennen kuin on taas aika huoltaa :) Nämä helpottavat kyllä arkea niin paljon!

 21. Heippa toinen kesä-ripseilijä! Käyn eräällä kotonaan työskentelevällä taitavalla naisella Pohjois-Helsingissä päin, täällä hänen kotisivunsa http://glameyes.fi/. Kiitokset onnitteluista ja oikein ihanaa kesän odotusta sinullekin :)

 22. Tämä olikin varmasti hyödyllinen vinkki monelle – kiitos Anna! Ja tosiaan, lopputulos on niin paljon kiinni laittajasta, että sen valinnan suhteen kannattaakin olla tarkkana :)

 23. Jeejee räpsyille! Voi höh, onpas kurjaa. Nyt puskaradio päälle ja kyselemään tutuilta kokemuksia hyvästä laittajasta – toivotaan että löytyy pian :)

 24. Heippa Satu! Laitatin ripset eräällä kotonaan Pohjois-Helsingissä työskentelevällä naisella, jonka luona olen käynyt jo pari vuotta. Hänen kotisivunsa löytyvät täältä, sieltä näkee myös hinnat http://glameyes.fi/ :) Kiitos aivan ihanasta palautteesta!

 25. Heippa Vilhelmiina! Huoltoväli on usein sellaiset 3-4 viikkoa hieman yksilöllisesti riippuen, minulla se on usein ollut tuo kolmisen viikkoa. Ja uiminen ei suinkaan ole kiellettyä, ainoastaan laiton jälkeen tulisi 48h välttää ripsien kastumista. Itselläni on monena kesänä ollut räpsyt lomamatkalla ja hyvin ovat toimineet niin altaassa kuin meressäkin pulikoiden :)

  Lämmin kiitos itsellesi, että olet siellä ruudun takana! :)

 26. Tervetuloa kerhoon ;) Reissussa ripset ovat kyllä niin kätevät! Kiitoksia, laittajani tietää kyllä aina niin hyvin mieltymykseni :)

 27. Oi että – sinulla onkin sitten kaksin verroin uutta ja helppoa! Aamut ovat helpottuneet varmasti huomattavasti ripsien ja laserleikkauksen myötä :)

 28. Onpa todella luonnolliset ja hyvännäköiset ripset! Minua kiinnostaisi tietää missä kunnossa omat ripsesi ovat olleet pidennysten poiston jälkeen, kauhutarinoita kun on kuullut vaikka minkälaisia.. Toki myös varmasti tekijästä riippuu tämäkin! Blogisi on aina yhtä piristävää luettavaa, jatka samaan malliin! :)
  -Anna

 29. Kiitoksia, tai siis ripsiteknikkoni puolesta ;) Kauhutarinoita on tosiaan kuultu jos jonkinmoisia. Jos tekijä osaa laittaa omille ripsillesi sopivat pidennykset, ei siis esimerkiksi liian raskaita, niin silloin omien ripsien tulisi pärjätä jatkeiden kanssa oikein hyvin. Ripset saattavat tuntua hieman harvoilta parin viikon ajan, mutta kyllä ne siitä ovat aina “palautuneet ennalleen” :) Täällä postaus viime syksyltä pidennykset pois otettuani kuvien kera, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/10/about-lashes.html.

  Ihana kuulla, kiitos piristävistä sanoistasi! :)

 30. Hei! Minua kiinnostaisi kovasti tietää ripsiesi tarkemmat “speksit” eli niiden pituus, paksuus ja kaarevuus. Näyttävät hyvältä ja haluaisin tietää miten saada itselle sama lopputulos joten kiitos paljon jos osaat auttaa:)

 31. Heippa! En valitttavasti osaa antaa ihan tarkkoja speksejä, en ole hetkeen kysellyt teknikoltani niiden perään luottaessani niin vankasti hänen taitoihinsa :D Veikkaisin pituuden olevan 11-13mm ja kaarevuus P:tä. Voin kuitenkin vielä seuraavassa huollossa parin viikon päästä kysäistä tarkemmin ja laittaa tänne vaikka uudemman kerran viestiä :)

 32. Kuulostaa lupaavalta tekijältä, täytyypä varata hänelle aika:) kiitos vastauksesta ja tietty jos seuraavan huollon jälkeen vielä muistat niin voit tänne kertoa tiedot. Mutta ehkä uskallan itsekin mennä vain ja kertoa mitä haluan luottaen häneen osaamiseensa. Mukavaa viikonloppua! :)

 33. Hei taas! Jos satut vielä tänne eksymään, niin kyselin ripsiteknikoltani tarkempia tietoja. Pituus on tosiaan sekaisin 11,12 ja 13mm ja kaarevuus sen sijaan P:tä ja C:tä sekaisin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *