Tiistaipäivä kanssani

Päivä kanssani-postaus oli yksi taannoisessa arvontapostauksessa saamistani toiveista ja onpa tätä taidettu toivoa parin vuoden aikana useampaankin otteeseen. Tällainen onkin ollut tarkoitus toteuttaa blogihistoriani aikana ties kuinka monta kertaa, mutta jotenkin se koko päivän kameran kanssa heiluminen on vain jäänyt. Toisalta taas en haluaisi myöskään täyttää postausta suttuisilla Instagram-kuvilla, mutta tällä kertaa mennään nyt näillä :) Tässä siis kurkistus minun tiistaipäivääni!

Klo: 8.30 Saan kammettua itseni vihdoin ylös torkuttamisen jälkeen. Sänky jää luonnontilaansa lakanat mytyssä ja suunnistan silmät yhä sikkuralla suihkuun. Suihkun jälkeen aamiaista napaan – jostain syystä teki hirveästi mieli puuroa! Aamupalani vaihtelee aina milloin ruisleivästä kreikkalaiseen jogurttiin, mutta nyt oli vuorossa kaurapuuroa raejuustolla, mansikoilla ja banaanilla.

Klo: 10.00 Aamutoimien suorittamisen ja aamiaisen jälkeen kaivan vaatekaapista esiin kuvausvaatteet. Edessä ei nimittäin olekaan mikään ihan tavallinen päivä, sillä parin tunnin päästä on ohjelmassa Fashionstoren tv-pätkän kuvaukset. Päässä miettimäni kokonaisuus Liu Jo:n täällä nähtyjen blogin kautta saamieni farkkujen kanssa näyttää onneksi ihan kivalta, joten ei tarvinnut ruveta sen kummemmin enää venkslailemaan vaihaoehtoja.

Asuvalinnan ja lopun laittautumisen jälkeen ehdin syödä hätäisen lounaan, joskaan pienessä jännityksessä ruoka ei juurikaan maistunut. Lounaan jälkeen vietän hetken sohvannurkassa parit pikaiset sähköpostit rustaten ja päivitän blogin facebook-sivut.

Klo: 11.30 Kamat kasaan ja aika lähteä!

Klo: 12-14 Fashionstorella kuvasimme tosiaan erästä pientä tv-klippiä. Mukana menossa oli myös ihanan rempseä Lotta Hintsa! Oli todella jännittävää, sillä kertani oli ensimmäinen tällaisen liikkuvan kuvan kanssa, onneksi oli missivuotensa juuri viettänyt konkari seurana. Kokemuksena siis aivan loistava, saa nähdä kuinka paljon änkytän sitten itse lopputuloksessa ;) Siitä lisää varmasti myöhemmin!

Klo: 14-15 Tehokkaan tiimin kanssa kuvaukset ovat nopeasti purkissa. Kotiin päästyäni heti vaihto collegeshortseihin (saatu Lexingtonilta) ja mukaviin töppösiin koroilla seisoskelun jälkeen. Teen kahvin itselleni ja syön välipalan samalla kun julkaisen ensimmäiset kommentit ja ryhdyn vastailemaan niihin.

Klo: 15-18 Äitini tulee extempore iltapäiväkahveille pyydettyäni hänet samalla makutuomariksi sisustusjuttuihin. Pitkään päänvaivaa aiheuttaneet ja vihdoin tilaamamme keittiön baarijakkarat nimittäin saapuivat, mutta jäin hieman empimään niiden kohtaloa. Mamma antoi hyväksynnän, joten joimmekin sitten kahvit saarekkeen äärellä ikkunasta ulos katsellen :)

Äipän lähdettyä vastailen taas muutamiin kommentteihin ja alan pohtia murkinaa. Jääkaapissa ei ole juuri mitään erikoista eikä aikaakaan kokkailuun sen kummemmin, joten tyydyn täyttämään vatsani kanalla kasviksilla ja raejuustolla höystettynä. Tuli yhtäkkiä hirveä himo parsakaaliin, ah! Ruokailun ohessa hoidan taas muutamiin kommentteihin vastailua.

Klo: 18.15 Takki niskaan taas ja tukka nutturalle sadesään vuoksi – aika jatkaa taas matkaa! Illalla on vielä MLL:n Vanhalla ylioppilastalolla järjestämä hyväntekeväisyysmuotinäytös, jonne olen menossa Lexingtonin kutsumana.

Klo: 19-21 Muotinäytös Uudenmaan piirin perhekummitoiminnan sekä uuden lastensairaalan hyväksi osoittautui aivan loistavaksi! Lavalla malleina nähtiin muun muassa kuvassakin Lexingtonin raitamaxissa esiintyvä Nina Backman, Anna Puu, Tomi Björck, Armi Toivanen, Jorma Uotinen… Sydämeni veivät myös muutamat lavalla nähdyt pikkuiset tytöt ja pojat, voi että! Onnistuneen näytöksen lisäksi on tietysti myös upeaa, että tällainen tilaisuus hyvän asian puolesta saatiin järjestettyä. Kiitokset upeasta näytöksestä!

Klo: 22-00.30 Näytöksen jälkeen jäin vielä jutustelemaan ihanien yhteistyökumppanieni kanssa. Kotiin tultuani olen puhki poikki ja pinossa, mutten silti osaa vielä harkitakaan nukkumaanmenoa (yökyöpeli mikä yökyöpeli). Ryhdyn väkertämään tätä postausta ja vietänkin sen lomassa pari tuntia, kunnes puolenyön jälkeen totean, että julkaisu on jätettävä vasta seuraavalle päivälle. Vietän lähes aina vuorokauden viimeiset tunnit blogijuttuja tehden, mikä ei ehkä ole hyväksi vireystilalle, mutta jostain syystä saan iltaisin eniten aikaiseksi! Viimeistelen luonnoksissa olleen ballerinapostauksen ja ajastan sen aamuksi. Tämän jälkeen (taas aivan liian myöhään) petiin – pehmeiden lakanoiden väliin nukahdankin sitten salamannopeasti :)

Sellainen päivä siis oli tiistai minun matkassani! Hieman tavallista vauhdikkaampi ja tapahtumarikkaampi päivä, mutta ajattelin, että kiva kuitenkin ikuistaa tällainenkin. Mitä piditte tämän tyylisestä postauksesta? Ehkäpä olisi hauska toteuttaa sama idea kesän aikana uudemman kerran ja kurkistaa arkeeni sitten kesätyöt aloitettuani, ehkäpä… :)

29 thoughts on “Tiistaipäivä kanssani

 1. Ihana kurkistus arkeen. Toivottavasti saadaan tosiaan tälläinen myös kesällä! :)

  Hymyn toi myös huulille aamulla bussissa kun näkee että myös jollain muullakin, peti näyttää ruttuiselta ja nukutulta! Välillä kun katselee blogi kuvia ja sisustulehtiä, niin pedit on aina niin kauniina ja lakanat tärkättyinä. :)

  -Pauliina

 2. Nämä päivä kanssani-postaukset on aivan huippuja lukea. :-) Varsinkin tällainen erikoispäivä, mielenkiintoinen. :-) Ehdottomasti lisää. :-)
  Saatko jo kertoa, mihin klippi tulee? ;-)
  Ihanaa torstaita ihana! ♡

 3. Sun blogia on tosi kiva lukea!:) kirjoitat niin positiiviseen sävyyn että iloisuus tarttuu lukijaankin postausten kautta. Lisäksi sulla on aivan ihana tyyli mistä saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen :) todella paljon onnea kesätyöpaikasta ja hyvää kesää sulle!

 4. Sulla on ollu hyvin mielenkiintoinen päivä! :) Ja tällaiset postaukset ovat kyllä kivoja! Voi että tykkään sun tyylistä! Anniina

 5. Voi kun kiva kuulla, että tykkäsit :) Kenties kesällä sitten taas uudemman kerran! Hih, täällä on aamulla vähän joka nurkka rutussa – kaukana sisustuslehtien sivuilta siis ;) Aurinkoista torstain jatkoa sinulle Pauliina!

 6. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit lukea! En valitttavasti vielä saa kertoa, mutta lisää sitten heti kun mahdollista ;) Aurinkoista torstaita sinnekin murunen!

 7. Ihana ihana sinä – sait täällä päässä suuren hymyn aikaan kommentillasi! Positiivinen ilmapiiri on pitkälti teidän lukijoidenkin ansiota, kommenttiboksissa vallitsee aina mukava tunnelma, joten teille on kiva kirjoitella :) Isot kiitokset mukavasta palautteesta ja onnitteluista, oikein ihanaa kesää sinullekin!

 8. Oli kyllä kivan vauhdikas päivä näin vaihteeksi! Vinkkailen varmasti vielä klipistä sitten lähemmin :)

 9. Kiva välillä tosiaan tällaisia vauhdikkaampia päiviä :) Mukava kuulla että tykkäsit postauksesta ja vielä mukavampaa, että meillä menee tyylisilmäkin yhteen, hih!

 10. Ihana postaus! Sun blogi on muutenkin noussut ihan lemppariksi. Ja pakko kertoo vielä, että sain tänään postissa kotiin oman Alexan. Se on just niin ihana kun odotinkin. :) Oon kuvia sun Alexasta käyny täällä aina ihastelemassa. :)

 11. Mielenkiintoinen, ja samalla jotenkin ihanan maanläheinen postaus, kiitos! :) Muutenkin blogiasi lukiessa huomaa hymyn nousevan huulille poikkeuksetta – mahtavaa ja aina tervetullutta tämä positiivinen tunnelma! Ja voih, näyttääpä tuo valkoinen paita nätiltä! Itsekkin olen muutamaan otteeseen Zarassa sovitellut, mutta toistaiseksi jäänyt kauppaan… josko huomenna olisi vihdoin aika kotiuttaa, kaipa sitä kesän tulon kunniaksi pieni raikas vaatekaapin täydennys sallitaan ;) Ihanaa toukokuun jatkoa! :)

 12. Voi kiitos, aivan ihana kuulla! :) Ja voi miten kiva että sait Alexan ihastelujen jälkeen – se on vaan kertakaikkisen ihana laukku! Tulet varmasti rakastumaan omaasi ;) Hankitko laukun missä koossa?

 13. Luin kommenttisi samalla kun katselin erästä videota ja tuplaliikutuksissani olin vähällä tirauttaa! Mielettömän ihana kuulla, minä sen sijaan ammennan niin paljon sitä positiivisuutta juuri teidän ihanista kommenteista <3

  Etsin pitkään tällaista simppeliä valkoista toppia ja hihkaisin kun viimein tärppäsi! Tämä on ollut jo monen monta kertaa päällä ja tulee olemaan varmasti ihana kesäkeleillä. Kesän kynnyksellä on tosiaankin sallittua täydentää hieman kaappia, joten kipinkapin huomenna sinne Zaraan ;) Kiitos sinulle piristävästä kommentista ja aurinkoista kesän odotusta!

 14. Olipa tosi kiva postaus, ihan kuin olisin ollut sun laukussa mukana kurkkimassa sun päivää :D Ja nämä kännykkäkuvat on näissä postauksissa enemmän kuin ok, mä ainakin tykkään!

 15. Olipas kiva kurkistaa päivääsi, mahtavalta kuulosti :) Odotan kovasti tota fashionstoren klippiä!
  Ihailen teidän kotia kovasti, olette tainneet saada ihan unelma-asunnon kun siellä on saareke (minun ainainen UNELMA) kuvia odotellessa ;)

 16. Hih ihana Ninnunen! Kiva kuulla, etteivät kännykkukuvatkaan haitanneet. Sitä vain on itse niin perfektionisti mitä tulee valokuviin ;)

 17. Kiva kuulla että tykkäsit! Lopullista klippiä kauhulla odottaen, hih :D Saareke on sellainen tosi pieni, mutta tuo juuri sopivasti lisää laskutilaa keittiöön. Sen ääressä on myös ihana syödä aamupalaa tai nauttia lounas :) Yritän saada keittiökuvia pian!

 18. Regularin tilasin. Se oli vieläkin parempi kun uskalsin odottaa. En ollu siis koskaan aiemmin mielestäni nähny laukkua livenä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *