Patterned Trousers

Rakastan löysiä ja liehuvia keveitä housuja, etenkin kesällä ne ovat myös hurjan käteviä. Ihastelen sellaisia aina muiden päällä ja omastakin kaapistani löytyy parit pöksyt, mutta koen niiden pukemisen aina jotenkin vähän hankalaksi. Pari viikkoa sitten Mangossa käydessäni iskin kuitenkin silmäni näihin Mosaic Print-housuihin, joiden sinivaalea kuviointi kiinnitti yllättäen heti huomioni. Housut olivat niin mukavat päällä ja sävy mitä kaunein (ei ihan pääse edukseen ilta-auringon kuvissa, höh), joten pienen pohdinnan jälkeen ostin pökät.

Luotan yleensä pukeutumissääntöön, jonka mukaan esimerkiksi löysän alaosan kanssa kannattaisi pukea kireämpi yläosa ja päinvastoin. Garderobini on kuitenkin täynnä näitä nätisti laskeutuvia puseroita, joten yleensä suosimastani säännöstä poiketen päätin pukea housut Zaran valkoisen topin kera. Housut olivat loistava valinta lähtiessämme viime viikon helteillä iltakävelylle meren äärelle. Ystäväni nimeni nämä heti Aladdin-housuiksi ;)

Blouse / Zara
Trousers / Mango
Bag / Mulberry
Sandals / Stradivarius

Sunglasses / Ray-Ban* (giveaway @Fashionstore) 

Viihdyin kyllä lökäpöksyissäni todella hyvin ja samainen asu olikin itse asiassa ylläni myös siskonpoikani taannoisilla syntymäpäivillä, mutta vain korkoihin ja clutchiin paritettuna. Ehkäpä voisin kuvata senkin version tänne vielä myöhemmin – asusteilla pelaamalla koko ilme muuttui! Housut vaatisivat tosin vielä pientä lyhennystä, jotta ne istuisivat varrelleni hieman paremmin. Tällaiset rennon keveät housut ovat kyllä mukavaa vaihtelua esimerkiksi ainaisille piukoille farkuille… :) Mitäs te sen sijaan sanotte housuista – ihan Aladdinit vai kivat kesäpöksyt?

I simply love light trousers – especially in the summer those are so comfy! I always admire others wearing such trousers and I also own a few pairs of my own, but I can’t help feeling them a bit difficult to wear. A couple of weeks ago I ran into these Mosaic Print trousers on my quick visit to Mango. I loved the blue shade in them (what a surprise – haha!) and they felt amazing on, so I couldn’t resist them.

Usually I tend not to pair two loose pieces together, but this time I made an exception. I really liked the result, although I did feel a bit like Aladdin with my flowing pants ;) At least they’re super comfy and a perfect choice for an evening walk and some ice-cream.

*Mainoslinkki / Commercial link

28 thoughts on “Patterned Trousers

 1. Todellakin ihanat housut ja kaunis Jonna! Olen itse vasta tänä keväänä alkanut katselemaan tuollaisia housuja. Lindexiltä löytyy aika paljon kivoja malleja ja kuoseja.

 2. Tosi kivat pökät ja asu :) Multa taitaa löytyä samainen Zaran pusero, löytyi taannoiselta Rivieran matkalta.. Eihän noita valkoisia puseroita voi koskaan olla liikaa ;) Ja onnea työpaikan johdosta näin vähän jälkijunassa! <3

 3. Ihanat pökät! Toi kuosi on tosi kaunis. Täälläkin nostetaan lippua lököhousujen puolesta – sekä kuviolla että ilman. :)

 4. Aivan ihanat pöksyt, tollaset rennot housut on ihan parhaita! Ja mielettömän kivat on myös noi sun kengät ♥

 5. Kivat pöksyt ja sopii sulle hyvin! Eikä näytä yhtään hullummalta tuo säännon rikkominenkaan, paita kun on ilmavuudestaan huolimatta kuitenkin oikean kokoinen eikä oversized. :)

 6. Aivan ihanat! ♡ ♡ Siis tuollaiset minäkin haluan. Istuvat sinulle kauniisti ja näyttävät ihanan ilmavilta ja mukavilta. :-)
  Ja tuo toppi sopii kyllä paremmin kuin hyvin. :-)
  Mukavaa lauantaita! ♡

 7. Housut on tosi kivat! No Alladinia JA kivat kesäpökät samassa paketissa!
  Mulla on kahdet yksiväriset lökärit, mustia olen pitänyt töissäkin korkkarien kanssa. Nyt olis kans hakusessa kuviolliset kesäksi. Kokeilin Lindexillä leopardikuvioisia, mutta ööh…ne oli ehkä hiukan liikaa näin täti-ihmiselle ;D Mutta ehkä tuollaiset hillitymmän kuvioiset, sinipohjaiset vois olla tosi kivat.
  Nätti oot, again!

 8. Yöt Arabiaaaaaaaan..ei ku siis sitä vaan, että hyvältä näyttää. :D Mä tykkään hirveesti tuollaisista väljelmistä housuista, etenkin kesäaikaan. Tuovat nimenomaan kivaa vaihtelua farkuille. :)

  Ihanaa sunnuntain jatkoa vaan <3 Viime aikoina on ollut niin kiirettä töissä, että en ole ehtinyt blogien pariin ollenkaan. Onneksi tiistaina helpottaa, kun meidän lehden kesänumero saadaan painoon. Huh. :D

 9. Kiitos paljon! Sovitin itsekin aiemmin Lindexin paisleykuvioisia sinivalkoisia housuja, mutta ne eivät jotenkin istuneet. Kuosi olisi ollut niissä aivan ihana :)

 10. Kiitos Anne! Kaiholla täällä olen katsellut teidän matkakuvia, aivan ihania :) Ja tuo Zaran toppi on loistava – ollut osa ties kuinka monta asua jo! Kiitos paljon onnitteluistakin <3

 11. Lököhousujen puolesta! Toiset pöksyt ovat vaaleat yksiväriset, kunhan kesäsäät taas palaavat niin pääsevät nekin varmasti käyttöön taas.. :) Ihanaa sunnuntaita, Cara!

 12. Kiitos Pinja! :) Kengät kaivan kyllä joka kesä innolla taas esiin, ihan extempore ostos Pariisista muutaman kesän takaa!

 13. Kiitos muru! Eikun omia etsimään, nyt näitä tuntuu olevan joka nurkassa myynnissä :) Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne <3

 14. Samassa paketissa, hih! ;) Mustat lökät korkojen kera kuulostaa superhyvältä yhdistelmältä. Omatkin toiset pöksyni ovat yksiväriset vaaleat, jotka voisin hyvin kuvitella pukevani myös töihin. Näitä sinipohjaisia tuntuu olevan paljon myynnissä, kurkkaa myös esimerkiksi Lindex :) Kiitos Mapsi ja ihanaa sunnuntain jatkoa!

 15. Hahah, ihana Niina! Väljemmät housut ovat kyllä niin kivoja lämpiminä kesäiltoina, eivät ole liian hiostavia, mutta ei tule kylmäkään. Tsemppiä kiireiden pariin ja ihanaa sunnuntain jatkoa sinnekin <3

 16. ihanat kivat kesäpöksyt!! itse myös pidän hirveästi noista loose fit-housuista :-)

 17. Hei!

  Todella ihana asu! Oliko tuolla Mangossa muuten yksivärisiä pökiä? :) Itsellä on hakusessa myös tälläiset housut, mutta yksivärisinä :)

  Ps. Pahoitteluni jos viesti on tullut useampaan otteeseen.. Yritän saada lähetettyä sen kännykällä, joka hieman temppuilee..

  -Empressfleur

 18. Heipsan taas ihana! Kiitos kovasti :) Muistaakseni näin aikaisemmin ainakin jotkut khakiväriset pökät, mutta kurkkaapa hei Mangon nettikauppa, josko siellä näkyisi sopivia housuja :) Sieltähän onnistuu tilaaminenkin näppärästi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *