Panama Hat

Tänä kesänä olen kiinnittänyt huomiota niin kaupoilla kierrellessä kuin eri tyylitaitureiden asuja selailemalla yhteen asusteeseen – nimittäin panamahattuun! Panamahattu, fedora, olkihattu… Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Itseltänikin löytyy pari hattua kaapista jo entuudestaan ja näille on tähän asti tullut käyttöä lähinnä rannalla, kuten viime kesänä Alcudiassa. Pinterestin syövereissä taas pyöriessäni inspiroiduin kuitenkin ajatuksesta pukea hattu ylle muihinkin kesämenoihin ja keräsinkin suosikkejani Style Inspiration-kansiooni…

Vaaleat farkkushortsit ja pitsiä puserossa, raitapaita, rusettihousut ja silkkipaita… Rennot farkkushortsit mielsin itsekin heti hatun kaveriksi, mutta pinnaamissani asuissa tuli monta yllättävääkin elementtiä. Kuvien perusteella näyttävät kuitenkin toimivan älyttömän hyvin!

Katsotaan, rohkenisinko hellepäivänä itsekin parittaa hatun muutenkin kuin vain bikinien kanssa ;) En ole ikinä ollut mikään hyvä hattujen käyttäjä, saati että uskoisin niiden sopivan päähäni mitenkään erityisen hyvin. Letkeä kesähattu voisi kuitenkin olla hauskaa vaihtelua asusteissa! Löytyykö muita hattukuumetta potevia? Omiaan vielä etsiville suosittelisin kurkkaamaan muun muassa H&M:n, Lindexin ja Lexingtonin yksilöt!

PS. Jos eksytte lukemaan blogin arkistoja viime kesältä syksyyn, niin tiedoksenne, että kuvien kanssa on tällä hetkellä häikkää. Ne on nyt poistettu Costumen palvelimelta, joten edessäni on aika urakka lisätä neljän kuukauden kuvat manuaalisesti yksitellen postauksiin täällä Bloggerissa. Tällä hetkellä on vieläpä niin kova kiirus, että homma siirtyy todennäköisesti ensi viikolle, huh! Kuvat ovat kuitenkin tulossa ennemmin tai myöhemmin takaisin :)

16 thoughts on “Panama Hat

 1. Panamahatut on kyllä niin hienoja ja tuo kuvailemasi tyyli iskee täysillä. Pitäisi vaan löytää sopiva hattu…!

 2. Juuri eilen katselin Vilassa noita hattuja, kun etsin niitä shortseja, joita en löytänyt. :-( Pitää vielä toisen Vilan valikoima tutkia. En nimittäin uskalla tilata ilman kokeilua, kun tuo palautusrumba on ikävä. Olisitko sattumoisin nähnyt niitä rusettishortseja jollakin muulla merkillä? ;-)
  No yhdet beiget Espritin yksilöt, kylläkin siistimmät, tarttui mukaan… ;-)
  Aurinkoista torstaita ihana! ♡

 3. Olen itsekin ihan rakastunut näihin hattuihin. Ostin jo viime vuonna tummanruskean yksilön Italiasta, mutta nyt kutkuttelisi ostaa vielä vaaleanruskea :) Mulla esimerkiksi lippis näyttää ihan mielettömän tyhmältä päässä, mutta tälläiset hatut eivät, niissä on kuitenkin sitä naisellisuutta mukana :) Täytyykin ehkä kipaista muutamassa kaupassa lähipäivinä ja toivoa, että sopiva yksilö tarttuisi käteen.

  -Empressfleur

 4. Kivaa inspiraatiota panamahatun käyttöön. Omani ostin viime kesänä Roomasta, mutta nyt se pitäisi vielä löytää jostain talvisäilöstä. Huomaa, että olet viettänyt aikaasi Vaasassa 'kiirus' -sana osui Etelä-Pohjanamaalla syntyneen silmään. ;) Tämä sinun blogisi on aina niin hyväntuulinen, tyylikäs ja inspiroiva. Ihanaa kesää! :)

 5. Ostin viime talvena itselleni hatun Thaimaasta. Löysin monen vuoden etsimisen jälkeen itseäni miellyttävän hatun. Nyt se odotellut hellettä, joten kiitos kun muistutit asiasta! :)

 6. Hei minua kiinnostasi kovasti tietää miten olet suojannut tai huoltanut niitä MK:n Ionna Pumpseja. Ostin nimittäin aivan samaiset kengät jokin aika sitten, ja huomasin että ne ottaessaan aika helposti osumaa saavat ikäviä jälkiä kiiltonahkaiseen pintaansa (vaalean sävynkin vuoksi). En siis tosiaan ole kenkiä ehtinyt vielä pahemmin käyttää, pääsisivät kunnon käyttöön ensi vkon ylioppilasjuhlia kiertäessä, ja sen takia haluaisin varjella niitä joillakin suoja-aineilla tms :D
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta :))

 7. Mahtavaa, että sielläkin tykkäillään! Hattuja näkee nyt lähes jokaisen kaupan hyllyllä, joten eikun sitä omaa metsästämään :)

 8. Olisipa ihana, kun löytäisi hatun matkamuistona jostain :) Minustakin näytän lippis päässä ihan uunolta, joskin lenkillä sitäkin silti joskus käytän heh. Eikun hattukierrokselle, nyt näitä on lähes joka kaupan hyllyllä! :)

 9. Oijoi ihan Roomasta asti hattu :) Hih ihanko totta, tosin kiirus on kyllä tainnut olla sanavarastossa jo pidemmän aikaa, ehkä se vaasalaisuus on kuitenkin jotenkin tarttunut ;) Kiitos itsellesi hyväntuulisesta kommentista, aina yhtä kiva nähdä uusia nassuja täällä! Ihanaa kesää sinullekin :)

 10. Kommenteista päätellen moni on löytänyt hattunsa ulkomailta, täytyypä itsekin pitää silmät auki seuraavalla reissulla :) Eikun hattu päähän ja helteistä nauttimaan!

 11. Heippa! Joo ikävä kyllä kiiltonahka on minullakin ottanut osumaa ja kengistä löytyy sellaisia rusehtavia jälkiä, tiedät varmaan mitä tarkoitan.. Millään tavallisilla aineilla ne eivät ole ainakaan lähteneet, vielä on kokeilematta hetki sitten ostamani kiiltonahalle tarkoitettu puhdistusaine. Kiitos muistutuksesta siis, täytyy pikimmiten kokeilla sitä kenkiin :) On kyllä kurjaa, kun se nahkapinta sillä lailla kuluu! Mustissa kiiltonahkaisissa ei ole ollut samaa ongelmaa, hmh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *