Outfit with Red Pants

Näin kevään ollessa jo pitkälle (voidaan varmaan puhua jo kesästä?!) huomaan käyttäväni aina vain useammin väriä pukeutumisessani. Sininen takkini onkin ollut todella kovassa kulutuksessa, mutta tällä kertaa viime lauantaiseen asuun päätyi hempeiden pastellien sijaan ripaus hieman räikeämpää väriä – jo aikaisemmin keväällä nähdyt punaiset housut nimittäin!Tällaisen asun kanssa paritin pöksyt viikko sitten. Niin ihanaa päästä käyttämään taas bleisereitä pitkästä aikaa! Housut ovat itsessään niin pirtsakat, että halusin pitää asun muuten aika simppelinä ja värimaailman kesäisen merihenkisenä. Nyt jälkikäteen mietittynä asu näyttääkin ehkä jopa liian yksinkertaiselta ja jopa tylsältä… Jokin yksityiskohtaisempi pusero tai ihan raitapaita olisi voinut sopia paremmin :)

Blazer / Zara
Top / Zara
Pants / Dr.Denim
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch

Sunglasses / Ray-Ban

Tänään pärjääkin taas jo hieman kesäisemmillä varusteilla ja ajattelin parkkeerata itseni pian aurinkotuoliin tenttikirjan kanssa. Illasta taas on ehkä pakko lähteä jäätelölle ja ottaa karvainen viikonloppuhoidokkini mukaan ulkoilemaan! Ihan huikean hienoa lauantaipäivää kaikille :)

The closer we get to summer the more I want to wear colours. My blue coat from Zara has been a great purchase, but this time I felt like wearing something brighter instead of the pastels. These red pants are such a great way to brighten up the outfit! Because of the pants itself I wanted to keep the outfit very simple. Although now that I look at these photos I feel that maybe it became a bit too simple after all?

32 thoughts on “Outfit with Red Pants

 1. Itsekin olen pukeutunut kevään mittaan useaan otteeseen hyvin saman tyyliseen asuun kuin tämä. Ei siis ollenkaan huonon näköinen kokonaisuus! :)

 2. Mitä kokoa sulla on ne Liu Jon boyfriend farkut? :) ajattelin tilata ne mut ei oo mitää hajua minkä koon otan ja oon aika samaa kokoa kun sä :)

 3. Ihana asu!:) Ei minun mielestä liian yksinkertainen vaan juuri hyvä punaisten housujen yhdistelmä! Voi kun itsekin löytäisi jostain punaiset pökät kesäksi. Taidan vaan taas olla mattimyöhänen ja voin vaan haaveilla housuista..

 4. Just ihanan sailor henkinen asu kesällä, asusteineen kaikkineen! Ei yhtään tylsä :)

 5. Kaunis asu, eikä ollenkaan tylsä. Taattua Jonnaa <3 :) ihanaa, itsekin pääsen taas kaivamaan punaiset farkut esiin!

 6. …ja nyt harmittaa, kun juuri hävitin punaiset farkkuni, kun ajattelin, että tuskin niille enää käyttöä on. Asusi on nimittäin niin ihana! <3

 7. Simppeli ja kuanis kokonaisuus. Juuri semmoinen, jota itse voisin hyvin pitää töissä päivästä toiseen :)

 8. Mun mielestä asu ei ole lainkaan tylsä vaan valkoinen pusero sopii mitä parhaiten :)
  Pakko sanoa, että pidän blogistasi ihan mielettömästi ja se on yksi parhaista ja laadukkaimista mitä tiedän!

 9. Heips! Mulla on ne koossa 25 :) Liun farkuissa voi vaihdella paljonkin kokoluokitus vähän mallista riippuen, edelliset 25:t ovat ihan supernaftit, mutta nämä tietysti mallinsa puolestakin hieman reilummat. Toivottavasti tästä on jotain apua :) Farkut ovat aivan ihanat, joten loistava valinta!

 10. Voi kiitos Ella! Olipa kiva kuulla, että sinun silmääsi näytti hyvältä tällainen simppelikin asu :) No voihan, se on aina ärsyttävää jos herää jollekin liian myöhään. Olethan kurkannut kaikki nettikaupatkin myös, esim Boozt, Nelly ja Zalando? :) Toivottavasti vielä tärppää!

 11. Hih, seilorihenkisyys iskee kyllä ainakin minuun näin kesäaikaan ihan täysillä! Kiva kuulla että tykkäsit tästä, kiitos paljon! :)

 12. Eikä, voihan! Ehkä jotain hyötyä siitä, että olen itse niin mahdottoman huono luopumaan mistään ja hävittämään vaatteita, köh.. :D Kiitos kuitenkin Noora! :)

 13. Kiitos Dahlia – ihana kun jaksat aina piristää päiviäni kommenteillasi! Kiva kuulla, että tämä istuisi sinunkin makuusi :)

 14. Kiitos suloisuus! Olenkin käynyt uudessa blogikodissasi kurkkimassa reseptin perään ;) Tästä inspiroituneena ryhdyn varmasti myslileipomuksiin viimeistään viikonloppuna, kiitos muru!

 15. Nomutta tosi kiva kuulla, että näytti sinusta hyvältä näinkin :) Ja vielä ihanampaa palautetta – tuhannet kiitokset ja leveä hymy päälle!

 16. Vierastan punaista väriä, mutta nuo housut on kyllä supertyylikkäät ja tuli sellainen pakko saada fiilis.. :D

 17. Täälläkin tykätään asusta, tuo valkoinen pusero on kuin tehty tuohon asuun :)
  P.s mä niiiin tarvitsen tummansinisen bleiserin, zarassa oli joskus ihan täydellinen, mutta jätin ostamatta ja kyllä kaduttaa :(

 18. Kiitos murunen :) Voi harmi, Zarassa täytyy kyllä aina olla sukkela, jos jotain mielii itselleen.. Onneksi noita perusvaatekappaleita on myynnissä aika usein, joten pidähän silmät auki :) Kohtahan alkaa alennusmyynnitkin, josko siellä tärppäisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *