Outfit in Jumpsuit

Toissapäivänä jo mainitsinkin, kuinka oli aika jättää Vaasa taakse ja huristelimme eilen ystäväni kanssa kohti Helsinkiä. Kotiin päästyäni aikaa ei ollut kauaa hukattavaksi, vaan oli nopeasti kipitettävä suihkuun ja vaihdettava hieman juhlavampaa ylle. Illan ohjelmassa oli nimittäin Suomen ensimmäisen Nespresso Boutiquen avajaiset, joissa pukukoodina oli tumma puku. Olinkin jo etukäteen suunnitellut laittavani päälle vastikään Mangosta ostamani jumpsuitin, jonka pääsin ilokseni tässä tilaisuudessa korkkaamaan.

Ehdimme kuin ehdimmekin hätäisellä parin minuutin aikataululla napata myös kuvat illan asusta. Haalari oli tosiaankin aivan loistava ostos! Päätin tällä kertaa asustaa sen hyvin hillitysti, vaikka tuo periaatteessa onkin itsessään kovin yksinkertainen vaatekappale. Minusta mustanpuhuvan asun pariksi sopii kuitenkin hyvin kirkkaanpunaiset huulet, joten puna toi pientä lisäsärmää tähänkin asuun. Kainalossa kulki Mulberryn Harriet Clutch, jaloissa taas syksyllä ostamani, luottokorkojen tittelinkin jo saaneet MICHAEL Michael Korsin teräväkärkiset sirot avokkaat.

Jumpsuit / Mango
Clutch / Mulberry
Heels / MICHAEL Michael Kors
Watch / Michael Kors
Bracelet / Marc by Marc Jacobs

Tällaisessa asussa sitä siis juhlittiin eilen Boutiquen aukeamista! Itse avajaistilaisuus oli todella hyvin järjestetty ja tuoreena Nespressofanina olen äärimmäisen innoissani, että kapseleita pääsee nyt ostamaan näppärästi paikan päältä netistä tilaamisen sijaan. Kaikille muille kahvin ystäville tiedoksi, että putiikki aukeaa siis jo tänään osoitteeseen Keskuskatu 3!

Yesterday I drove back to Helsinki to start my summer vacation here. It was a bit of a hectic day, since almost immediately after arriving home I had to start getting ready for a Nespresso Boutique opening. The dress code for the occasion was formal so I had a chance to wear the black jumpsuit that I bought from Mango a while ago.

Although the jumpsuit itself is very simple I thought to accessorize it quite discreetly with a pair of pointed heels from MICHAEL Michael Kors and my new Mulberry Harriet Clutch. I think that red lips go so well with an all black outfit, so I added some lipstick to give it some edge. What do you think of the result? :) This was definitely a great purchase in my opinion!

39 thoughts on “Outfit in Jumpsuit

 1. Voi, miten kaunis Jonna. ♡ Tuo jumpsuit istuu kyllä sinulle todella hyvin. Aau on asusteineen ykainkertaisen tyylikäs ja kaunis. Tykkään! :-)
  Ihanaa viikonloppua kaunokainen! :-)

 2. Upea asu!
  Onko tuo rannekorusi muuten kuinka iso? Olen miettinyt sen hankkimista mutta miniranteisena se on vähän jäänyt mietityttämään, omistan kylläkin tuon samaisen kellon niin auttaako se korua pysymään kädessä ollessaan sen edessä?:) toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin:D

 3. Itsekkin menen tänään juhlimaan ystävän syntymäpäivää jumpsuit päällä ja erittäin samantapaisesti asustettuna. Mikä ihana vaatekappale!

 4. Oletpas hurmaava jälleen! En jotenkin ajatellut, että jumppis voisi näyttää noin hyvältä ja noh, tyylikkäältä ennen kaikkea. :')

  Hih, ja arvaapas keneltä löytyy sitten nykyään myös jotain vaaleansinistä kaapista. ;)

 5. Voi, tuo jumpsuit niin niiiiin ihana! Kävin eilen Mangossa ihastelemassa sitä ja meinasin sovittaa, mutta jotenkin jänistin, kun se tuntui omaan makuuni liian 'hienolta'! :( Täytyy näköjään harjoitella ensin lyhytlahkaisella jumpsuitilla… Mutta mutta, todella onnistunut tuo sinun asusi! :)

 6. Vau, miten upeana olet taas ollut liikkeellä! Millaisella kuvauskalustolla muuten kuvailet nykyään, nämä kuvat kun näyttävät koko ajan upeammilta ;)

 7. Kiitos kovasti murunen! Tämä oli kyllä niin hyvä ostos, tämän avulla selättää varmasti asukriisin jos toisenkin ;) Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

 8. Kiitos paljon! Täytyy ikävä kyllä sanoa, etten voi oikein suositella tuota Marcin Katie-rannekorua.. Se pysyy kyllä kokonsa puolesta ranteessa, mutta lukkomekanismissa on jotain vialla pahemman kerran – rannekoru on löytynyt milloin huoltoaseman vessan ja milloin baarin lattialta!! Onnea on ollut aina mukana, joskin nyt en enää uskalla käyttää tuota missään “riskitilanteissa”. Koru on myös hajonnut käsiin kaksi kertaa, lukkomekanismi siis irronnut osiin ja olen käynyt sen sitten korjauttamassa. Ikävintä on se, ettei kyseessä ole mikään maanantaikappale, vaan Instagramissa asiasta mainittuani löytyi monta muuta kohtalotoveria :(

 9. Kiitos itsellesi hurmuri! Ja tosi mukava kuulla, että kokonaisuus on mielestäsi tyylikäs :) Jes, vaaleansinisen ilosanomaa levitetty ja mikä IHANA college!! :D

 10. No voi höh! Ymmärrän kyllä, esimerkiksi materiaali ja tuo tyköistuvuus tekee paljon – onneksi löytyy niitä rennompiakin versioita :) Kiitos paljon – kiva kuulla että olet tuota mieltä!

 11. Voi kiitoksia Emmi – molemmista kehuista ;) Viime aikaiset asut olen kuvannut pääasiassa Canonin EOS 5D Mark 3:lla ja 85mm- objektiivilla – olen ra-kas-tu-nut! Tuon myötä olen totaalisen hurahtanut täysikennoiseen kameraan, joskin opeteltavaa on vielä paljon :)

 12. No voih:(
  Toisena vaihtoehtona mulla on ollut se mbmj:n skinny logo bangle, joka taitaa sekin löytyä sulta;) Suosittelisitko sitä ja onko se miten iso kokonsa puolesta?
  Kiitos vastauksesta!:)

 13. Wouw, jumpsuit näyttää ihan mielettömän hienolta ylläsi!
  Itse olen jotenkin mieltänyt jumpsuitin “vaikeiksi” pukea, ja yhdistellä muihin vaatteisiin, mutta voisihan sitä sittenkin kokeilla näin kevään kunniaksi… :)

 14. Miten oot pystynyt yhdistämään opiskelun vaasassa ja poikaystävän helsingissä? :) Tai onko se niin kamalaa, mietin itse tulevia opintoja ja tota, että toinen jäisi toiseen kaupunkiin :/ Kuinka usein käyt helsingissä? :) miten tulevaisuudessa, tuutteko edelleen opiskelemaan eri kaupungeissa?

 15. Kyse ei ole maanantaikappaleista tai huonosta laadusta vaan lukon mekanismista. Koska lukko on kierrelukko, sitä tulisi kiristää tasaisin väliajoin. Mikä tahansa mitä kierretään, loogisesti myös löystyy jossain vaiheessa. Jos lukkoa ei kiristä (ihan vaikka ruuvimeisselillä) välillä, tapahtuu löystyminen ja lukkomekanismi hajoaa. Jos lukon “vieteri” vieläpä häviää tässä yhteydessä sinne baarin lattialle, koru pitää tosiaan viedä korjattavaksi.

 16. Voi kiitoskiitos ihana Hjenn! Itsestä tuntui kyllä, että nassusta ei näkynyt muuta kuin silmäpussit ja turvotus.. :D

 17. Aika hyvin nämä kaksi kaupunkia ja elämät niissä on onnistunut yhdistämään :) Meillä tietysti oli pohjalla jo etäsuhde poikaystävän vaihtovuosien myötä, joten ei tullut ihan shokkina tuo erossaolo. Kävin Helsingissä lukuvuoden aikana tosi usein, joka toinen tai joka kolmas viikonloppu vähän ajankohdasta riippuen, mutta omasta kokemuksestani se ei ollut lainkaan mahdotonta. Ainakin muutama vuosi menee tässä eri kaupungeissa opiskellessa, olen vielä miettinyt maisteriksi hakua tänne Helsinkiin, joten ainakin kandiin asti olen Vaasassa :)

 18. Kyllä vaan, skinny logo bangle löytyy täältä, tilasin itse asiassa saman myös turkoosina hetki sitten, hih ;) Se on kieltämättä iso, mutta kellon tai toisen rannekorun kanssa saa pysymään. Kurkkaa vielä alemman Anonyymin vastaus tuohon Katie-rannekorun lukkomekanismiin liittyen :)

  Anonyymi 2: Kiitos oikaisusta! Monet ovat tosiaan sanoneet, että sitä pitäisi sillointällöin kiristellä. Tuntuu vain hölmöltä olla koko ajan ruuvimeisseli kädessä ja pelätä silti rannekorun luiskahtamista ranteesta :/

 19. Aivan ihastuttava jumpsuit! Itse olen ihastunut yhteen toiseen mangon jumpsuiteista ja kotiuttaisin sen mielelläni netistä. Muuton ja palautusriskin takia en kuitenkaan uskalla tilata “väärää” kokoa ja liikettäkään ei ole Suomessa siedettävän matkan päässä (saatika sitten että olisi kokojakaan enää jäljellä). Eli jos sopii kysyä, minkäkokoinen tuo sinun jumpsuit on? Mitä mieltä olet itse mangon vaatekoosta/koista? Kiitos jo tuhannesti etukäteen!
  -Jenna

 20. Aivan ihana asu! Ja ihana blogi, oon ihan koukussa. Joka päivä käyn täällä kurkkimassa :D Postaus tulevan kesän suunnitelmista olisi kiva, esimerkiksi kesätöistä, matkoista yms. :)

 21. Toki sopii kysyä, otin omani koossa XS. Kokoni on aika standardi useimmissa vaatteissa, mutta tämä ei voisi kyllä olla milliäkään naftimpi! Kumartuessa on jo lähellä, ettei joku paikka ratkea hehe – melkein sanoisin siis olevan hieman tavallista piukempaa kokoa. Toivottavasti tästä on edes jotain apua, tokihan Mangolla taitaa onnistua palautuskin, mikäli koko menisi pieleen :)

 22. Voi kiitos ihanasta kommentista! Miten kiva kuulla, että vierailet täällä joka päivä :) Pistän postausidean korvan taakse, eiköhän jotain kesäjuttuja tule jossain vaiheessa sivuttuakin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *