Maanantaikuulumiset

Kukkuu täältä pienen hiljaiselon keskeltä! Viime viikolla en ehtinyt blogin puolelle juuri ollenkaan ja viikonlopun pidinkin lähes kokonaan blogivapaata. Viikko menikin uuteen arkeen totutellessa, sillä aloitin viime maanantaina kesätyöpaikassani, josta kerroinkin jo hieman postauksessani täällä. Ihan uudenlaista työtä, uudessa organisaatiossa ja liuta uusia työkavereita, joten paljon on ollut totuttelemista! Olen kuitenkin valtavan innoissani töiden aloittamisesta ja kesän kuvioista :)<

Illat taas yritin epätoivoisesti rämpiä tenttikirjaa läpi, joskin aika huonolla menestyksellä kröhöm. Kirjoittelenkin postausta nyt Vaasasta käsin kahvilassa istuskellessani ja Helsinkiin päin matkaavaa junaa odotellessani. Kävin täällä tekemässä viimeisen tentin ja vaikka se ei tosiaankaan mennyt hyvin, on olo silti huojentunut. Vielä pitäisi väkertää perjantaille oppimispäiväkirja kuluneelta vuodelta, niin voi sanoa kaikkien kouluhommien olevan paketissa!

Viikonloppuna ehdin onneksi hieman lepuutellakin ja nauttia aivan uskomattomista säistä. Kävimme muun muassa lauantaina iltakävelyllä Kaivopuistossa ystäväni ja hoidossani olleen Cavalier-pojun kanssa. Söimme hervottoman kokoiset jäätelötötteröt (josta karvainen kaverikin sai osansa), ihastelimme ohi lipuvia veneitä ja huokailimme kesämaisemille. Teimme kaikenlaisia kivoja suunnitelmia kesän varalle aina Skifferin pizzoista mökkireissuun ja Porvoovisiittiin. Rakastan kesäsuunnitelmien tekoa! Nämä mielessä ei voi kuin odottaa innolla tulevaa kesää, siitä tulee varmasti aivan ihana :)

Tällainen pikapäivitys nyt tähän väliin, tällä viikolla ehdin varmasti taas hieman paremmin blogin pariin! Istuin tänään jo 6.30 junassa aamulla pilkkimässä, joten mahtaakohan uni maittaa jo kotimatkan aikana ;) Reipasta uuden viikon alkua!

I’ve been super busy for the past few days and I haven’t had much time for the blog lately. I started with my summer job a week ago and I have to say that I’m super excited about it! There’s a lot of new stuff to learn not to mention all the new co workers, so it was definitely a hectic week for me. On top of it I also had my last exam today, which didn’t go that well by the way. Even so, I feel relieved now!

Luckily I also had some time to enjoy the great weather during the weekend. On Saturday we did a little evening walk by the sea with my friend and my sister’s charming Cavalier. We ate huge ice cream cones (sharing is caring of course), admired the beautiful Helsinki and did also some great plans for the summer. It’s going to be amazing!

Now it’s time to run to the trainstation and travel back to Helsinki – wish you all have a great week :)

6 thoughts on “Maanantaikuulumiset

  1. Voi sua! ♡ Toivottavasti “selvisit” hyvin kotiin. :-) Oma päiväkin oli melko pilkkimistä, kun tuli nukuttua MM-finaalin takia se 5 tuntia ennen työpäivää… Onneksi loma on jo ovella… :-)
    Tsemppiä viimeisen opiskelujuttuun ja tietysti töihin! ♡
    PS. Tuo kuva on aiva ihana. Ja jotekin niin kaukainen, kun tänään täällä on satanut ja asteita ollut juuri ja juuri 10° C… :-(

  2. Ihana ja tunnelmallinen kuva jälleen kerran! :) Mistä olet ostanut kyseiset housut? Näyttävät todella hyvälle aiempien postausten kuvien perusteella. Mukavaa kesää ja tsemppiä töihin! :)

  3. Selvisin kiitos, mitä nyt pilkin taas koko junamatkan ;) Ihanaa, pääset ihan pian loman viettoon! Ja sanopa muuta, kuva on hyvinkin kaukaisen tuntuinen tällä säällä, hrr.. Toivotaan, että ensi viikolla taas lämpenee :) Mukavaa viikonloppua <3

  4. Kiitos kovasti, meri taustalla tekee paljon :) Housut ovat Mangosta – pientä asukuvan tynkääkin tulossa niiden kanssa pian! Oikein ihanaa kesää sinullekin ja kiitokset tsempeistä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *