Kesätukka

Hiusmieltymykseni menevät aina sykleittäin vuodenaikojen mukaan. Syksyn myötä alan kaivata hieman tummempaa ilmettä, jotta tukka ei loistaisi kilpaa lumikinosten kanssa, heti kevään tullen taas tulee hinku palata takaisin vaaleampaan lookiin. Sen verran olen sentään oppinut, että vaalea väri on ehdottomasti oma juttuni, enkä lähde enää tekemään kovin radikaaleja muutoksia ;)

Eilen olikin aika piipahtaa kampaajan hoteissa ja siltä näytti jo tukkakin tuoliin istahtaessani! Lähes kolme kuukautta ehti taas vierähtää edellisestä kerrasta, ja arvatenkin näin kesän kynnyksellä kaipasin taas sitä edellä mainittua vaaleaa väriä. Kampaajani tuntee minut jo niin hyvin, että hän oli tämän kyllä jo osannut aavistaakin!

Hiuksiini laitettiin pääasiassa tyveen vaaleaa raitaa ja muutamia myös pituuksiin – näin lopputulos säilyi tosi luonnollisena. Väri on myös aika eloisa, kun jäljellä on tietysti myös vanhoja tummempia raitoja. Yritin tällä(kin) kertaa luistaa leikkaamiselta, mutta kampaajani sai minut taivuteltua siistimään  latvoja pikkuisen ja hyvä niin, nyt on taas terveen tuntuinen tukka. Ja tämä luonnollinen vaalea on minusta aivan ihana! Voin yhä vuosien jälkeen suositella parturikampaamo ZAU:n (Uudenmaankatu 19-21) taitavaa Annea koko sydämestäni – vinkkinä kaikille luottokampaajaa etsiville :)

Olen nyt pari päivää viipottanut kaupungilla tuo ihastuttava pastellisininen takki ylläni, se on väripilkkuna piristänyt kummasti etenkin näinä harmaina sadepäivinä! Takki on kovasti kerännyt myös kehuja niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Jotenkin ventovieraiden kommentit ilahduttavat aina hurjasti, niitä kun ei perisuomalaiseen tapaan kovin ahkerasti jaella :)
Aurinkoa teidän keskiviikkoon!

It’s that time of the year again when I want my hair to look a bit more blonde after the dark winter. On wintertime it’s nice to have some darker highlights among the blonde ones, but when summer’s getting closer I like to have a fresh look again. Yesterday I was finally visiting my hairdresser and got myself what I wanted – the perfect natural summer blonde hair!

I really love the result and now I feel myself comfortable in blonde hair again. Not that it wasn’t blonde before, but this is the way I like it. My hairdresser definitely knows my taste! I think every woman should have their very own trusted hairdresser, don’t you agree with me? ;)

Have a sunny Wednesday!

29 thoughts on “Kesätukka

 1. Aivan upeat kesähiukset! ♡ Minulla olisi tarkoitus myös mennä piahkoin (aika pitää varata) kampaajalle. Hiukset alkavat olla sen tarpeessa. :O Minulla on myös luottokampaaja, ollut viimeiset 8 vuotta, ja hän myös tietää hyvin, mitä milloinkin toivon. :-) Se kyllä auttaa varsikin niissä tilanteissa, kun ei oikein tiedä itse. ♡
  Ja takkisi on kyllä aivan ihana. ♡
  Ihanaa keskiviikkoa muru! :-)

 2. Ihana kesätukka! Minäkin olen tykästynyt vaaleaan tukkaan ja etenkin kesäisin mitä vaaleampi sen parempi. Täällä eletään myöskin vuodenaikojen mukaan! Taidan itsekkin varata kampaajan, sillä hiuksesi ovat upeat! Ihanaa keskiviikkoa!

 3. Olipa hauska törmätä eilen ihan livenä – tunnistinkin sut just tuosta sinisestä takista! :D Teillä ei varmaan työrauhaa paljoa riittänyt, kun pikkuneiti reuhasi siinä vieressä… ;) Sorry. :P

 4. Upean näköinen hius tuli! Itsekkin voisi pian raahautua kampaajalle :p

  Myös itseltäni löytyy kyseinen takki ja voi että, kun olen onnellinen, että ostin sen! Sen on ihana. Ja kehuja saa todellakin kun tämä takki päällä astuu ulos :)

 5. Todella kauniit hiukset! ♥ Minä olen vieläkin aika harmissani siitä, että monta vuotta luottokampaajani ollut kampaaja oli yhtäkkiä muuttanut lappiin. Nyt on uuden luottokampaajan etsintä käynnissä, mutta voi että se on työlästä puuhaa. :/

 6. Voi kiitos! Tykkään kyllä hurjasti itsekin näistä :) Luottokampaaja on kyllä ihan loistava juttu, ihana kun ei tarvitse paljoa sanoa, niin toinen tietää jo tismalleen mitä haluat! Rattoisat keskiviikon jatkot sinnekin <3

 7. Kiitos Heidi! Samalla mantralla täälläkin – mitä vaaleampi sen parempi kesäaikaan ;) Kiva jos innostuit tästä, eikun aikaa varailemaan sitten vaan! Ihanaa keskiviikkoa sinullekin :)

 8. Oli ihana kun esittäydyit, on aina yhtä kiva saada kasvot ihmisille! Heh voi että, teidän pikkuinen hurmuri ei paljoa meitä siinä haitannut ;) Oikein paljon voimia loppuraskauteen!

 9. Eikös vaan, kyllä kampaajani osaa ;) Suosin itsekin raitoja, niillä saa kivan luonnollisen mutta kuitenkin tarpeeksi vaalean lopputuloksen.

 10. Kiitokset! Saisipa vielä tällaiset kampaajan tekemät kiharat joka aamu ;) Ihana että sinäkin olet tykännyt takista – tosiaan onneksi sen itsekin lopulta vein kassan kautta kotiin!

 11. Kiitoksia Kaisa! Voiei, onpa tylsää :/ Nyt vaan puskaradio päälle ja kyselemään kaikkien tuttujen luottokampaajoiden perään, eiköhän se oma sieltä vielä lopulta löydy ja ole sitten vaivan arvoista :)

 12. Todella onnistunut vaalea sävy sun hiuksissa, alkaa tekemään mieli itellekin raitaa, kun näkee noin onnistuneen. Ja onko sulla täällä blogissa kuvaa tosta takista, jossa se näkyisi kokonaan. Mistä se on ostettu, ihana väri, tykkään todella paljon !

 13. Heippa Jonna! Tiedustelisin minkä kokoinen tuo sun profiilikuva on? :) Kun omat kuvat ovat todellisessa koossaa niin äly suuria, että eivät mahdu blogisivulle, ja jos laitan ruksin, että blogger pienentää ne, niin ne näyttävät suunnilleen puolet tuosta sun kuvasta.. D: Eli onko sulla tuo kuva alunperin pienennetty johonkin tiettyyn kokoon..??

 14. Ihanan raikas sävy :) Hiuksista tulikin mieleen, että ihan valtavasti kiitoksia sun aikaisemmista kiharan teko postauksista! Sun innoittamana ostin KMS free shape sprayn ja pakko sanoa, että harmi etten löytänyt tuotetta aikaisemmin :D Kiharat pysyy ihanasti iltaan asti, eikä tarvitse lakkaakaan suihkia koko purkin täydeltä. Joten suuret kiitokset! Nyt jaksaa kihartaa hiuksia useammin, kun tietää, ettei ne suoristu heti muutaman tunnin jälkeen.

  Hanna

 15. Kauniit kesähiukset ja ihanat kiharat! :) Itse olen miettinyt että malttaisinko hieman lyhentää hiuksia kesäksi, saa nähdä uskallanko… :) Se on hassua miten hiuksiin voi ''kiintyä'' varsinkin jos on kasvattanut niitä parisen vuotta.

 16. Heippa! Tarkoitatko tuota sivupalkin “profiilikuvaa”? Tarkistin ja se on leveydeltään 200px ja korkeudelta 298x. Muistelisin, että olen Photarilla säätänyt koon haluamakseni :)

 17. Voi kiitos paljon Hanna – olipa ilahduttava kommentti! Ihana kuulla, että vinkeistäni on ollut hyötyä, parhaat vinkit täytyy toki laittaa aina jakoon ja KMS:n Free Shape on kaiken hehkutuksen arvoinen. Siis kertakaikkisen kiva kuulla! :)

 18. Juuri sitä tarkoitin! Kiitos hurjasti, täytyykin kokeilla tuota konstia! :)

 19. Hiusten lyhennys voisi olla kyllä aika freesi vaihtoehto näin kesää kohden! Ja ihan totta, minusta se muutamankin sentin leikkuu tuntuu aina hirvittävältä, vaikka se ei loppujen lopuksi oikeasti missään tunnukaan :)

 20. Innostuinpa jopa niin paljon, että varasin kampaajan samantien. Tänään iltapäivästä sitä pääsee itsekkin istahtamaan alas kampaajan käsittelyyn. :)

 21. No mutta loistavaa! Eikun rentouttavaa hemmotteluhetkeä – ihana viettää sellaista tällaisena kurjana sadepäivänä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *