Friday Hair

Eilen kävimme ystäväni kanssa pitkästä aikaa yhteisellä dinnerillä. Ruokapaikan keksiminen kävi vähän extemporesti, mutta lopulta päädyimme kunnon pihveille – ah! Väittäisin, että medium pihvi lasillisella punaviiniä on yksi elämän parhaita asioita ;) Tai noh, ruoka ylipäätään. Illallinen sujui yhteistä tulevaa matkaa suunnitellen, olemme nimittäin haaveilleet lähtevämme yhdessä jonnekin reissuun loppukesästä. Palaan tähän kuitenkin vielä myöhemmin ajatuksena kysellä teiltä hieman vinkkejä!<

Ylleni päätyi taas tämä Zaran valkoinen yksinkertainen toppi farkkujen kera. Farkut kyllä vaihtuivat vielä lähtiessä boyfriendeistä ihan tavallisiin lämpöasteiden oltua kuitenkin sen verran viileät. Voi kun tässä kokonaisuudessa pärjäisi pian ihan sellaisenaan, ensi viikon sää lupaakin jo aika hyvää :) Hiukset laitoin taas loiville laineille, tällä kertaa aiemmin esittelemälläni Remingtonin raudalla. Muistatte ehkä, kuinka minulla oli suuria vaikeuksia onnistua raudan kanssa alkuun?

Meillä on ollut muutenkin vähän kivinen yhteinen tie tämän vempeleen kanssa. Alku oli tosiaankin hyvin takkuinen, enkä onnistunut tekemään itselleni kiharan kiharaa tekniikan ollessa vielä hakusessa. Lopulta sain sisäistettyä oikean tekniikan ja vielä kauniita kiharoitakin aikaa, mutta ei siinä vielä kaikki. Olen nimittäin onnistunut sulattamaan raudalla vessanpöntön muovikannen. Voi kyllä. Unohtamatta sitä, että myös yksi palohälytys on tämän värkkineen kanssa saatu aikaan.

Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan jääneet siihen, sillä uusimpana kommervenkkinä mainittakoon myös parin viikon takainen käsivarren palovamma, jonka voi tarkkaan tiirailemalla spotata myös kuvasta. Siis kuka voi onnistua polttamaan käsivartensa hiuksia kihartaessa, kysynpähän vaan! Kiharat tosiaan nykyään onnistuvat ihan nätisti, esimerkiksi tämän postauksen hiukset ovat myös Remingtonilla tehdyt. En siltikään ymmärrä, miten voikin yhden kihartimen kanssa soheltaa näin paljon? :D

Nyt mamman luona käymään, sitten ajattelin yrittää ottaa hieman aurinkoa parvekkeella ja piipahtaa ehkä salilla ennen rentoa iltaa ystävän luona. Mukavaa lauantaita kaikille! :)

30 thoughts on “Friday Hair

 1. Heheh täälläkin on vessanpöntön muovikansi hieman sulanut kyseisen kiharruspuikon ansiosta.. :D Sen lisäksi sormet ovat pari kertaa saaneet palovammaa hiuksia kihartaessa, tosin nykyään sujuu kihartaminen ongelmitta.
  Kivaa viikonloppua Jonna! :)

 2. Voi ei! Kaikkea voi sattua;) Itse olen niiiiiin tumpelo pitkien hiuksieni ja kiharoiden kanssa että huh!! Minulla on varmaan 10 erilaista Rautakirjan kunnes löysin uuden babyliss secret curl- raudan! Napin painallus ja sinulla on ihanat kiharat! Saat vielä valita kolmesta vaihtoehdosta millaiset kiharat haluat. Kannattaa googlettaa:))

 3. pytyn muovikansi sulatettu vahingossa täälläkin, vieläpä kahdesti! oli muuten vaikea homma löytää pönttöön sopivaa uutta muovikantta :D

 4. Itselläni on tuo samainen Remingtonin rauta. Kovista harjoitteluyrityksistäni huolimatta sillä on edelleen melko vaikea saada haluamaani lopputulosta. Olen jopa kerran onnistunut vahingossa hipaisemaan raudalla poskeani, hiuksia kihartaessa, ja auts, miten kipeä jälki siitä tulikaan poskeeni…!! Onneks “palovamma” parantui (eikä jäänyt edes arpea kuten järkytyksissäni epäilin!) Tällä hetkellä suosin kihartamisessa tuttua ja turvallista suoristusrautaa :) Iso kiitos sinun videopostauksen, nykyään osaan tehdä kestäviä kiharoita suoristusraudalla! :)

 5. Todella kauniit kiharat olet saanut aikaiseksi. <3 Minunkin pitäisi varmasti kokeilla hiukan, osaisinko tehdä kiharoita... Luonnonkiharat auttavat aika paljon, mutta välillä niistäkin voisi tehdä tuollaiset loivemmat... No, jospa lomalla olisi aikaa kokeilla. ;) Katsotaan saanko aikaiseksi samanlaisia juttuja.... Tuon palovamman ymmärrän kyllä täysin... :)
  Ihanaa lauantaita muru!
  PS. Ja ruoasta puheen ollen… Syötiin juuri aivan upeat, itsemarinoidut pihvit… NAM! :)

 6. Ihanat kikkurat :)

  Voi kyllä vaan olen minäkin saanut poltettua samalla vempeleellä vaikka kuinka monta kertaa ! Käsi varsi,sormet,kämmenet,yläselkä,poski ja korva ovat saaneet kaikki palovammoja :D

 7. Moikka! Parin vuoden verran blogiasi seuranneena voin todeta tämän olevan yksi lempiblogeistani :-) Kirjoitustyylisi on niin mahtava ja meitä tuntuu yhdistävän vaatetyyli sekä (viitsiiköhän sanoa) himo merkkilaukkuja kohtaan!

  Olen myös urheiluhullu ja hauska huomata, että säkin käyt salilla. Muistelen joskus tehneesi jonkinmoisen urheilupostauksen? Nähtävästi silloinen motivaatio on pysynyt kohdillaan? Et nimittäin paljoa urheiluun liittyen kirjoitakkaan niin uteliaana kyselen ! :D

 8. Hei tuo taitaa olla sama rauta, josta veljen vaimoni juuri puhui.. Kuulostaa lupaavalta ja ennen kaikkea helpolta ;) Kaikkea sitä keksitäänkin!

 9. Hahah, voiei!! Meillä sama lovi pöntön kannessa edelleen, uutta kantta odotellessa.. :D Tästä lähin olen oppinut laittamaan kihartimen lavuaarin ylle lämpiämään kaukana kaikesta muovisesta ;)

 10. Auts!! Mietinkin juuri tämän käsipalovamman jälkeen, kuinka tuo värkkine ei kyllä kovin kaukana heilu kasvoistakaan, että hirveää jos se sinne hipaisisi.. Tuo on jotenkin niin iso ja kömpelo käyttää, niin ei ihmekään että sattuu ja tapahtuu! Onneksi kasvoihisi ei jäänyt jälkeä :) Hei onpa ihana kuulla, että videostani on ollut apua – mahtavaa! :)

 11. Olen laittanut ystäväni luonnonkiharaa tukkaa ja hänelle olemme usein tehneet suoristuksen ensin alle, niin kiharat on ehkä sitten helpompi tehdä :) Heh, toivottavasti sinulla on hieman turvallisempi matka laitteen kanssa ;) Ihanaa, pääset loman viettoon! Ja kuinka hyvältä nuo pihvit kuulostavat, ai että!

 12. Kiitos Miims :) Hahah, voi herttinen! Uskallankohan enää kaikkien näiden tarinoiden jälkeen kiharrella tuolla itse ollenkaan.. :D

 13. Heippa! Voi miten ihana kuulla, että olet ollut matkassa mukana jo noin pitkään :) Kiitos kivoista sanoistasi!

  Voi motivaatio on ikävä kyllä ehtinyt karata tuolla välin useaan otteeseen! Vaasaan muutettuani sali jäi ihan tyystin ja kävin vain silloin tällöin lenkeillä. Nyt Helsingissä lähisali on taas otettu käyttöön ja uudella motivaatiolla eteenpäin :)

 14. Heips! Se on Essien kevätkokoelmasta Romper Room, täytyykin esitellä se pian tarkemmin :) Lakka oli loppu lähes joka paikasta, joten oli pienen metsästyksen takana löytää tuo!

 15. Hahaa, kuulostaa tutulta! Itseltäni löytyy myös pieni polttoarpi ranteesta kiharruspuikon ansiosta :D Siskoltani löytyy vielä pahemmat jäljet, joten vaarallisia kapistuksia nuo ;) Hienot kiharat sait kuitenkin loihdittua!

 16. Kaunis niin kuin aina:) toppisi on kivan yksinkertainen, mutta klassinen. Onko uusi ostos?

 17. Hahah, voi apua! Luulin olevani ainoa säheltäjä, joten sinänsä lohduttavaa kuulla :D Vaarallisia vempeleitä tosiaankin!

 18. Voi kiitos :) Topin ostin ihan pari viikkoa sitten Zarasta ja juuri näin näitä vielä sekä keskustan että esimerkiksi Jumbon liikkeissä myynnissä. Eikun toppijahtiin siis!

 19. Hei osaatko sanoa miten paljon yo-kirjoituksista pitäisi saada pisteitä päästäkseen Kauppakorkean yhteispistekiintiöön hakiessa? Löysin
  ainoastaan tiedon että yhteensä yo kirjoituksista voi saada 40 pistettä mutta taulukossa oli max. määrät kirjoituksia kohden ja ei niistä tullut yhteensä 40! Ääh en ymmärrä :D

 20. Heippa! Nyt en valitettavasti kyllä osaa sanoa, jos en ihan väärin muista, niin tarkkaa rajaa ei ole vaan se vaihtelee aina hieman hakijoiden tason mukaan? Tällainen mielikuva itselläni on, mutta en ole lainkaan varma. Oletan myös, että tuo pisteytystaulukosta tuleva maximi 38p on plus lähtöpisteet 2p ensimmäiseen hakukohteeseen :) Tsemppiä pääsykokeisiin!!

 21. Täällä kanssa yksi säheltäjä. Itseasiassa pari viikkoa takaperin onnistuin polttamaan kaulaani jäljen ja voit varmasti kuvitella miltä se näytti… :D Suorentajalla olen myös onnistunut sulattamaan penkin päällisen, kun olen sen typeränä semmoisen päälle laskenut. Tohelo mikä tohelo!

 22. Voi ei, tirskuin itsekseni bussissa tätä lukiessani! Minä nimittäin sain jo kuittailuja tuosta käsivarren jäljestä samaan suuntaan, “mennyt vähän ohi”, joten voin vain kuvitella :D Voi että – kyllä sitä onnistuukin koheltamaan kauneuden eteen ;)

 23. Moikka! Itseltäni löytyy samainen Zaran toppi, ja kauniista ulkomuodosta ja ihanasta keveydestä huolimatta olen tuskaillut sen läpikuultavuuden kanssa. Olisiko sinulla mitään vinkkiä miten saada topista käyttökelpoisempi ja olla stressaamatta alusvaatteiden läpinäkymisestä ym? Kesäkelitkin kun ovat vihdoin koittaneet ei millään raaskisi jättää kaappiin roikkumaan!
  Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, ihanat kutrit – ja vielä ihanampi blogi! <3

 24. Heippa! Toppi on tosiaan vähän turhan läpikuultava, joskin itse en ole ollut ihan niin nuuka sen suhteen kröhöm. Tässäkin kuvassa nimittäin hieman kuultaa lävitse. Olen käyttänyt ihan vaan ihonvärisiä liivejä alla, kyllähän nekin tosiaan hieman näkyvät, mutta eivät minusta häiritsevästi ainakaan rennommassa arkikäytössä :) Toppi on yksinkertaisuudessaan niin kaunis – et jätä sitä kaappiin roikkumaan, ethän ;) Kiitos sinulle ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *