Boucle & Boyfriend Jeans

Olen ollut viime aikoina aivan hurmioitunut näistä Liu Jo:n kulutetuista boyfriend-henkisistä farkuista, jotka sain valkata Fashionstorelta tuossa kuukausi takaperin. Poikkikset eksyivätkin taas ylleni sunnuntaiseen kesäillanviettoon. Kaipasin jotain skarpimpaa rentojen farkkujen pariksi, joten kaivoin kaapista Zaran valkoisen kultaisin napein koristellun bukleejakun, joka on suosikkini jo parin vuoden takaa. Sinisen farkun ja valkoisen yhdistelmä on kyllä niin minua jos jokin! Tykkään itse sekoitella hieman asiallisempaa ja rosoisempaa keskenään, mutta mitäs te pidätte? :)

Boucle blazer / Zara
t-shirt / J.Crew
jeans / Liu Jo (giveaway @Fashionstore*)
bag / Mulberry
ballerina flats / Tory Burch
sunglasses / Ray-Ban 

Tarkkasilmäisin bongasikin ehkä bleikun alta pilkottavan J.Crew’n valkoisen t-paidan. Viime viikolla kävin lounastamassa superherttaisen Marian kanssa, sillä hänellä oli meikäläiselle mieluisia tuliaisia rapakon takaa. Maria nimittäin tarjoutui ystävällisesti nappaamaan minulle pari teepparia outletissa käydessään, jolloin säästin paidoissa pitkän pennin. Nyt on teepparivalikoimaa täydennetty! Sanottakoon tosin, että näissä laatu tuntuu hieman heppoisemmalta kuin jo omistamassani harmaassa yksilössä… Täytyy katsoa, miten materiaali käyttäytyy pidemmän päälle :)

These boyfriend jeans (or semi-boyfriends as I like to call them) have been my favourites lately. I got to choose these Liu Jo jeans from Fashionstore a month ago and I’ve been already wearing them a lot. On last Sunday evening I paired the jeans with a white Zara boucle blazer, which is a long-term favourite of my closet. I like the combination of relaxed fit jeans and a sharp boucle blazer, but what do you think of it? :)

*Mainoslinkki / Commercial link

32 thoughts on “Boucle & Boyfriend Jeans

 1. Ihan ensiksi täytyy kehua miten hurjan hyvltä näytät! <3 Olen ihan samaa mieltä tuon asiallisen ja rosoisen yhdistelemisestä ja tämä kombo kyllä sopii sulle kuin nakutettu! :)

  Tosi kurja kuulla, että teeppareiden laatu on vähän hentoisempaa verrattuna harmaaseen paitaasi :( Olisikohan outlet-hinnoilla jotain tekemistä asian kanssa :/… Itse kanssa ihmettelin paitojeni “haurautta”, mutta hyvin ovat kuitenkin kulutusta kestäneet sen mitä nyt olen kokeillut. Tosin mietin tuota kutistumista ja päädyin pesemään paitoja vain 30-asteessa ihan varovaisuuden takia. Toivottavasti paidat kuitenkin pelittävät! Muuten joudun lähtemään valituskeikalle rapakon toiselle puolelle ;)

  P.S Toivottavasti ensimmäinen työpäiväsi sujui huipusti! Muistan itse kun n. kuukausi sitten tepastelin ekaa kertaa Lontoon massiiviseen toimistoon sisään eikä mulla ollut silloin vielä hajuakaan siitä mitä teen ja miten sen teen :D Eli pajon tsemppiä ja ihanaa työviikkoa! :)

 2. Ensimmäinen ajatukseni kuin näin tämän postauksen oli sana 'ihana'. En tiedä miksi. Jotenkin aina ihastun niin kovasti vaatteisiisi, siihen miten yhdistelet niitä, miten olet niin positiivisen hymyileväinen ja miten kuvissasi on aina niin ihana tunnelma. Aivan ihana tuo vanha kaide ja vihertävä metsä. Saan blogistasi aina todella hyvän mielen, jos aamu on muuten alkanut vähän väärällä jalalla :)

 3. Moikka,
  Ihana Jonna ja kiva asu ja tosi ihana laukku! Eikö tuo nyt olekin se regular koko Alexasta, mä kun niin pähkäilen, et regolar vai oversize, oversize vai regular, mutta tuo koko näyttää kyl niin hyvältä, ei liian iso, mutta silti riittävän iso?!?
  On tää niin vaikeeta, mutta kesälomarahat kyllä aion tuohon laukkuun upottaa, on se vaan niin ihana:0)
  Sä jaksat kyllä ihanan usein päivitellä blogia, ansaitsisit kyllä jonkin palkinnon, ainakin ison halin!
  Mukavaa paivän jatkoa, Taru

 4. Ihana asu, jälleen kerran! :) Itseltäni puuttuu se täydellinen teeppari vielä. Olen muutaman kerran COSin liikkeessä käynyt hypistelemässä ihanaa, juuri kriteerini täyttävää t-paitaa, mutta olen aina jättänyt sen kuitenkin pois ostoskorista hieman suolaisen hinnan takia. Jos vaikka viikonloppuna Helsinkiin suunnatessa rohkaistuisin ja hakisin sen t-paidan mukaan, sen verran jää aina takaraivoon kummittelemaan.. :)

 5. Ihana, kaunis Jonna. ♡ Asu on kyllä aivan näköisesi. Vaihtoehtoisesti tietysti vaaleansininen yläosa… ;-)
  Minulla oli vähän vastaavanlainen bleiseri tänään töissä, väri vain oli hiukan eri… :-)
  Tykkäsin kyllä ja sain jopa kehuja työkavereilta. :-D
  Aurinkoista tiistaita muru! :-)

 6. Voi kiitos kaunokainen! Noista teeppareista – hentoisa on oikea sana kuvaamaan! Harmaani tuntuu jotenkin jämäkämmältä puuvillalta näihin verrattuna, tiedä sitten voiko värissä olla niin isoa eroa.. Hyviä perusteeppareita joka tapauksessa, joten käyttöön kyllä tulevat ;) Omani saisivatkin kyllä ihan hippasen kutistua, tuntuvat jotenkin väljiltä! Harmaa teepparini ei kuitenkaan ainakaan ole 40:ssä kutistunut :)

  Kiitos ensimmäiset päivät ovat sujuneet tosi hyvin! Olihan sitä tosiaankin aluksi aivan ulapalla, mutta pikkuhiljaa asiat alkavat selkiytyä ja pääsee hommien pariin kunnolla, jei :) Ihanaa työviikkoa sinullekin <3

 7. Kiitos Dahlia! Lyhytvartiset Converset olisivat tehneet tästä vielä hieman rennomman, täytyisi vain vihdoin pistää ne poloiset pesuun.. :D

 8. No tiedätkö minä en voi muuta sanoa tähän kuin “ihana” <3 Niin lämmin fiilis tuli kommentistasi! Kiitos ja halaus - niin kertakaikkisen ihanaa palautetta, että ihan hymy huulilla olen täällä :)

 9. Heippa Taru! Kyllä vaan, Alexani on regular- kokoa ja omaani olen ainakin ollut ihan supertyytyväinen :) Oversizesta ei tosiaan itselläni ole kokemusta, mutta monilla tuntuu olevan ongelmana pitää se arkikäytössä tarpeeksi täytenä, ettei laukku näytä liian lötköltä. Regulariinkin mahtuu yllättävän paljon tavaraa, tosin esim A4-kokoiset paperit joutuu taittamaan saadakseen ne sinne mahtumaan, joten kannattaa miettiä millaiseen käyttöön laukku tulee. Erinomainen kesälomarahojen sijoituskohde tuo kyllä on, hih ;)

  Ja voi että – tällaisten kommenttien kaltaista palkintoa ei parempaa ole <3 Blogi vie aikaa, mutta samalla teidän ihanien lukijoiden ansiosta antaa niin paljon :) Kiitos iltani piristyksestä ja mukavaa viikkoa sinulle!

 10. Kiitos ihana Nelli! :) COSin t-paidat ovat kivan mallisia ja niissä on sävyt kohdillaan, mutta ikävä kyllä omani ovat kutistuneet ja nukkaantuneet käytössä, höh :/ Toisaalta joillakin ne ovat kestäneet kovaakin käyttöä, mutta ajattelin kuitenkin kertoa oman kokemukseni :)

 11. Ihana sinä, kiitos! Bukleebleiserit ovat niin kivoja, mieluusti löytäisin jonkin toisenkin yksilön kaappiini.. :) Kesäistä tiistain jatkoa sinnekin!

 12. Heips! Omani on ostettu vuosi sitten ja “Made in Turkey” – valitettavasti. Eipä tuosta tosin ole mitään harmia ollut, vaikka alkuun valmistusmaata vierastinkin, laukku on ollut ihan priimakunnossa :) En sitten tiedä, ovatko nykyään myynnissä olevat laukut taas Englannissa tehtyjä tuotannon siirryttyä jokin aika takaisin sinne. Oli maa mikä tahansa, niin täältä iso peukku Alexalle! :)

 13. Ah, en kestä miten hyvin toisille sopii bf-farkut! Omani ovat vielä visusti kaupassa, kun ei tällaiselle hämähäkkiraajaiselle vaan yksinkertaisesti tunnu sopivan :D

  Upealta näytät näissäkin kuvissa! :)

 14. Ihanainen asu ja nainen! <3 Multa löytyy kaapista tuo samainen bleiseri ja kaavailinkin sen yhdistäväni poikkisfarkkujeni kanssa, mutta sä ehdit ensin. ;)

 15. Olethan sovittanut poikkiksia joskus? Usein sitä kehittelee itse itselleen tällaisia “ei ne minulle sovi”-mantroja, jotka voivatkin kumoutua kun jotain kokeilee ;) Ehkä ne oikeat bf-farkut löytyvät siis vielä sinullekin! Kiitos kovasti :)

 16. Ihana sinä, kiitos! Ja kuule perästä vaan ;) Hitsit harmittaa vieläkin, etten ostanut samaa bleiseriä myös tummansinisenä!!

 17. Kiitos paljon Saara ja superkivaa, että löysit tiesi tänne! Parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikös ;) Tervetuloa seurailemaan!

 18. Kiitos muru! No voihan, ymmärrän harmisi samaa vielä sinisenä metsästäneenä.. Toivottavasti jotain vastaavia tulisi taas pian myyntiin :)

 19. Piti jo aikaisemmin tätä asuasi kommentoida, mutta en muistanut livejournalin salasanaani (en kyllä muista sitä vieläkään..), joten anonyymina kommenttina menee, pahoittelut!

  Todella upea asu! Ei voi vain kuin ihailla tätä taitoasi parittaa erilaisia asuja ja asusteita keskenään. Ja vielä aurinkoinen hymysi, ihanat kuvat ja maisemat. Näitä katselee todella mielellään <3

  Harmi, ettei teepparisi ole pysynyt niin hyvänä kuin muut :( Tiedän miten tuskaista on löytää hyvää ja sopivaa teepparia itselleen..

  -Empressfleur

 20. Nimimerkin tunnistan joka tapauksessa <3 Ihana kun taas kommentoit! Kiitos paljon kivoista kehuista, niin kauniisti sanottu :) Teepparista taas, se ei tosiaan vielä ole ehtinyt olla kauaa käytössä joten sinänsä ei ole kyse huononemisesta, laatu vain tuntuu alun alkajaan erilaiselta toiseen yksilöön verrattuna.. Toivottavasti tämä kuitenkin säilyy suht hyvässä kunnossa!

  Oikein ihanaa auringon täyteistä viikonloppua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *