Ballerina Flats

Ballerinat ovat päässeet jo ensimmäisiä kertoja ulkoilemaan tänä keväänä, vaikka viime päivinä onkin pitänyt vetäistä taas sadekeleillä nilkkurit jalkaan. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee ennemmin tai myöhemmin, joten eiköhän ole aika kurkistaa kauppojen ballerinavalikoimiin!

1. Pretty Ballerinas, 2. Dune, 3. Marc by Marc Jacobs, 4. Nome
5. Wonders, 6. Wonders, 7. Tommy Hildifer, 8. Buffalo

Oma kenkäkokoelmani on aika hyvällä mallilla, joskin ikävä kyllä niitä kaipailemiani leoballerinoja ei ole sinne lisäykseksi päätynyt kevään etsinnöistä huolimatta. Leokuvioisilla ballerinoilla saisi kivasti tuotua asuun pientä lisää, samoin kuin joillain päheän värisillä yksilöillä. Nämä kollaasin siniset (yllätys ;) olisivat myös juuri omiaan siihen tarkoitukseen!

Muuten pidän itse ballerinoissa simppeleistä malleista jollain kauniilla yksityiskohdalla varustettuna. Sirot tai näyttävämmät rusetit, metalliset koristeet… Paljon näitä elementtejä löytyykin tämän kahdeksikon joukosta! Mustat Buffalon aitonahkaiset ballerinat olisivat kivan yksinkertaiset vaikka työkäyttöön, iskin silmäni myös Nomen Chanel-henkisiin kaksivärisiin kaunottariin.

Minun ballerinavaljakkoni ei tosiaan ole viime vuodesta juurikaan muuttunut, mutta ehkäpä voisin jonkinlaista esittelyä tehdä jossakin vaiheessa… :)

Linkit mainoslinkkejä

10 thoughts on “Ballerina Flats

 1. Ihania pareja olet keräillyt kollaasiin. ♡ Ja jotenkin nuo siniset voisivat olla se sun juttu. ;-) Minä ehkä kallistuisin noihin Nomen baltsuihin… :-)
  Oma kokoelmani on vielä suurimmaksi osaksi laatikoissa ja odottaa loppuviikkoa, kun pitäisi lämmetä. Conssit ovat olleet nyt the kengät. :-)
  Tee vain postaus omista baltsuista. Ne ovat aina mukavia. :-)
  Aurinkoa päivääsi muru! ♡

 2. Ballerinat on kyllä nii käteviä kesällä! :) ei tartte ku vetästä jalkaan. Tosta kuvasta itsellä pisti silmään kengät nro. 2,3,7 ja 8 :P

 3. Eikös vaan! Hilfigerit on kyllä tosi nätit ja kivan rennot samalla – mukava kuulla että myös mukavuus pelaa :)

 4. Pitäisi kyllä pikkuhiljaa toppuutella tämän sinisen innostuksen kanssa, kohta kaappi pursuaa tuota yhtä ja samaa väriä :D Ei vaineskaan! Ihanaa kun loppuviikoksi on luvattu jo lämpimämpää, ai että. Ballerinat siis äkkiä esiin laatikoistaan :) Aurinkoa sinnekin ihanainen!

 5. Mulla on Tory Burchin reva baltsut ja en voi kyllä kehua lainkaan mukavuutta. Olen jo 3 viikkoa yrittänyt kärsivällisesti tepastella baltsuilla rakkolaastareiden kanssa ja niiden päällä on vielä sukatkin mutta silti käveleminen on aivan tuskaa! Ainut hyvä puoli on kaunis ulkonäkö, muttei siitä kannata niin paljoa maksaa. Toivotaan että kengät ja omat jalkani sopeutuvat, muuten taitavat jäädä hyllylle pölyttymään. Kengissä on myös jo selvästi kulumista ja nahkakin naarmuilla vaikka olen suojannut ne hyvin ennen käyttöönottoa ja tepstellut varovasti :( Heh taidan olla ainut ihminen keneltä kuuluu huonoa palautetta näistä kauniista baltsuista :-D

 6. No voihan!! Tiedätkö, Toryjen kokemukset taitavat jakautua aika lailla kahtia. Suurin osa rakastaa kenkiä ja kehuu niiden mukavuuden maasta taivaisiin (hep!), mutta sitten on myös niitä, joiden jalkaan malli ei yksinkertaisesti vain sovi. Muun muassa ystäväni joutui myymään omansa eteenpäin :/ Tosi kurja kuulla, että olet ollut pettynyt laatuunkin, omani kun ovat jo kaksi kesää vanhat ja edelleen aika virheettömässä kunnossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *