A Great Start To The Weekend

Nyt on tämän Pikku Myyn kasvoilla aika leveä hymy! Minulta on kovasti kyselty viime päivinä kesäsuunnitelmieni perään, mutta vasta nyt pääsen niitä hivenen valottamaan. Viikonloppuni alkoi nimittäin ihan mahtavilla uutisilla – sain oman alan kesätöitä! Olin jo aika lailla luopunut toivosta töiden suhteen ja valitellut näitä paikkojen tarjonnassa näkyviä talouden huonoja aikoja, mutta peruutuksen myötä sainkin suureksi yllätyksekseni vielä näin viime tingassa kutsun haastatteluun. Yritys sattuu vieläpä olemaan se, jonne ihka ensimmäisenä hain, jonne halusin kaikista eniten ja jonne pääsy on vain siintänyt kaukaisissa haaveissani kilpaillen tuhansien muiden alan opiskelijoiden kanssa!

Sain kuin sainkin paikan ja voi että täällä on tänään pompittu tasajalkaa! Olen aivan mahdottoman iloinen ja vieläkin hieman puulla päähän lyöty! Kaksi lempisanontaani ovat “kaikella on tarkoituksensa” ja “asioilla on tapana järjestyä” – ja tälläkin kertaa näihin on uskominen. Jos olisin saanut töitä jostain muualta aikaisemmin, olisi tämä paikka mennyt sivusuun! Työt alkavat jo pian, joten tässähän täytyy alkaa pikimmiten päivittää työgarderobia virallisempaan suuntaan, vaikka aika hyvät lähtökohdat siihen kaapissa jo onkin. Tulen lähipäivinä varmasti keräilemään myös inspiraatiota pukeutumisen varalle!

Sellaisia jännittäviä uutisia näin viikonlopun alkuun! Näissä tunnelmissa toivotan ihan mahtavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! :)

What a great way to start the weekend – I just got some amazing news! After giving up all the hope getting a summer job I got an inivation to a job interview. I was so happy about that, because the firm happens to be the one that I applied in the first place. Even more happy I’m now when I can say that I got the job!! It’s time to do some shopping now to create the perfect workwear wardrobe ;) I think there will be soon some inspiration posts about that, too!

I wish you all have a lovely weekend :)

69 thoughts on “A Great Start To The Weekend

 1. Ooi, todella paljon onnea työpaikasta!! <3 Mikä sen parempi aloitus viikonlopulle kun mieleinen tieto :-) Kaikilla asioilla on aina tapana järjestyä :)

  -smallthingselina

 2. Mitä suurimmat onnittelut kesätyöpaikan saannista! Itsekkin sain tietää vappuaattoni pääseväni erittäin mieluiseen kesätyöpaikkaan vaikka muutama viikko sitten olin aivan varma etten mitään kesätöitä saisi. Mutta kuten sanoit “asioille on tapana järjestyä”. Mukavaa viikonloppua!:)

 3. onneaonneaonnea! Näytät niin kauniilta.)
  saako udella mikä yritys on niin onnekas?

  terv. Liinu

 4. Congrats! :) What kind of job is it? Something related to your study? I look forward to your ideas for office outfits. Have a great weekend too!

 5. mahtavaa ! onnea hurjasti ihana jonna <3 kaikella tosiaan on tarkoitus, ja asiat AINA järjestyy parhain päin :-)

 6. Onneksi olkoon uudesta työpaikasta! Ihanaa kuulla, että pääsit juuri haluamaasi paikkaan! :) Inspiraatiopostauksia odotellessa!

 7. Onnea työpaikasta! Kyllä se niin vaan on, että noihin mainitsemiisi sanontoihin kannattaa luottaa. Ja olet niin upea tyyppi, että tottakai hekin sen huomasivat. :)

  Miten muuten kun puhuit tuossa työpukeutumisestakin, niin miten suhtaudut esim. LV:n laukkujen käyttöön jossain toimistolla? Onko se epäsopivaa tai liian huomiota herättävää, vai mietitkö edes tällaisia asioita? :) Itse joskus pelkään etenkin näiden laukkujen kohdalla, vaikka niistä miten tykkäänkin, että joku muu alkaa katsoa nenänvartta pitkin ja ajattelee, että olen huomionhakuinen ja erilainen mitä oikeasti olen.. Kyseessähän on kuitenkin vain laukku. Ei se kerro ihmisestä kamalasti mitään omasta mielestäni.

 8. Aivan upeeta Jonna!!!! :-) Hurjasti onnea!
  Mä niin allekirjoitan nuo samat sloganit. Ovat kyllä niin totta, vaikka välillä tuleekin lunta tupaan.
  Sä sitten aloitat työt, kun minä jään kesälomalle… ;-) Mutta aivan mahtava juttu! Ja mukavaa viiikonlopun alkua muru! ♡

 9. Kerta toisensa jälkeen kuvissasi ihastelen yhä tuota sinun pastellista takkia, on se niin upea! Onnittelut työpaikasta ja ihanaa viikonloppua! :)

 10. Oi paljon paljon onnea! <3 Kesätöiden hakeminen on kyllä jokavuotinen stressinaihe. Työpaikan saaminen kun tuntuu olevan vuosi vuodelta hankalampaa, vaikka työkokemusta media-alalta on mullakin jo kertynyt. Onneksi tänäkin vuonna kuitenkin kaikki asiat lopulta järjestyivät, vaikka olin jo melkein luopunut toivosta, kun alkuvuodesta kesän suunnitelmat olivat edelleen auki. :D

 11. Paljon onnea kesätyöpaikan johdosta! :) Nyt on tosiaan vähän kurjat ajat töiden suhteen..

 12. Hienoa, työpaikat ovat tosiaan nyt aika kiven alla, niin hurjan mahtavaa että sait oman alan töitä ja vielä sellaisesta paikasta, johon ehdottomasti halusit! Onneksi olkoon :)

 13. Onnea, näinä aikoina töiden saaminen ei todellakaan ole itsestään selvyys! Ehditkö pitää yhtään kesälomaa?

 14. Mun mielestä olis myös kiva kuulla näkemyksesi tähän asiaan mielettömän paljon onnea kesätöiden johdosta!

 15. Oikein paljon onnea kesätyön johdosta! :) Onpa ihanaa kuulla, että pääset työskentelemään organisaatioon, johon oikeasti halusitkin. Minulla on muuten samat sanonnat käytössä kuin sinulla. Olen ne oppinut äidiltä ja isoäidiltä, jotka ovat sanoneet aina noin minulle pienestä pitäen. Ja tottahan se on, asioilla vain on tapana järjestyä. :)

 16. Moikka! Oon lukenut sun blogiasi tässä jonkin aikaa mutta en vaan ole ymmärtänyt että opiskelitko siis vaasassa vain vuoden ajan? :D eli oletko vaihtanut nyt opiskelupaikkaa jonnekin muualle ja miksi? Ihana blogi sulla!!! :)

 17. Ihana kuulla! Paljon onnea työpaikasta ja niin kuin totesit – asioilla on tapana järjestyä ;) Ties vaikka oltaisiin samassa firmassa töissä, meillä kun on todella paljon kauppislaisia :)

 18. Mahtavaa, paljon onnea Jonna! <3

  Mä tiedän tuon tunteen niin hyvin. Sain vuosi sitten ihan mahtavan oman alan kesätyöpaikan ja halusin sitä niin paljon, että en uskaltanut kuin haaveilla, että jos vaan pääsen.. No, se tärppäsi ja sillä tiellä ollaan edelleen, kuukausi sitten tuli vuosi täyteen samassa paikassa :) Muistan vielä kun sain sen puhelun ja yritin olla mahdollisimman asiallinen ja pidätellä innostustani. Puhelun jälkeen aloin vaan pomppia tasajalkaa :D

 19. Oikein paljon onnea hyvän kesätyön saannista! Kyllä ne monesti järjestyvät ne kaikki asiat, yös töiden osalta :)

 20. Iih onnea Jonna!! :) <3 Ihana kuulla, sun pitää kertoo mikä toimipiste on kyseessä, ehkä ollaan naapureita? :) Tervetuloa tälle alalle ;)

 21. Voi tuli ihan kylmät väreet sinunkin tekstin luettuani! Ihan valtavasti onnea sinullekin, mahtava juttu :) Mukavaa viikonloppua!

 22. Kiitos paljon Jessika <3 Voihan, tiedän niin tunteen.. Nyt kuitenkin peukut vielä pystyyn, josko työn suhteen vielä tärppäisi! :)

 23. Oikein isot kiitokset! Yrityksen jätän kuitenkin mainitsematta, toivottavasti ymmärrät :) Mukavaa viikonloppua, Liinu!

 24. Thank you! Yeah, it's related to my economics studies :) Great to hear – there will definitely be some inspiration posts in the future!

 25. Aleksia: Lämmin kiitos onnitteluista! Ja olipas kauniisti sanottu tuo viimeinen, kiitos :')

  Itse asiassa tuo on ihan mielenkiintoinen aihe. Esimerkiksi työhaastatteluun en koe parhaaksi mennä logoa kirkuvan laukun kanssa, tiedä sitten varsinaisesti miksi, mutta jotenkin neutraalimpi nahkalaukku tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Itse työpukeutumisesta sitten, luulen että tänä päivänä merkkilaukut ovat sen verran yleinen asia, että harva katsoo enää kieroon sellaista käsivarrellaan kantavaa.. Jos itsestä tuntuu hyvältä, niin eikun laukku mukaan vaan sinne toimistolle – kuten sanoit onhan se kuitenkin vain laukku :)

  Riikka: Tosiaan mielenkiintoinen aihe keskustella! Isot kiitokset onnitteluista :)

 26. Kiitos paljon sinä ihana <3 Noilla sanonnoilla pääsee kyllä pitkälle - monesti se oma asenne on kaikista tärkein :) Voi sinulla on ruhtinaallinen kesäloma edessä, nauti siitä täysin rinnoin! Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

 27. Hih, se on kyllä minustakin upea! Isot kiitokset onnitteluista ja ihanaa viikonloppua sinullekin Jenni! :)

 28. Kiitos hurjasti Niina <3 Ei ole kyllä mikään itsestäänselvyys etenkään tänä päivänä löytää kesätöitä, niin huonot ajat kaikkialla.. Ihan mahtava kuulla, että sinullakin asiat järjestyivät kaiken stressin jälkeen - tosi hienoa! :)

 29. Kävi kyllä aikamoinen tuuri, tilanne töiden suhteen kun on aika heikko monessa paikkaa… Kiitos paljon onnitteluista ihana! :)

 30. Kiitokset! Pari viime viikkoa ovat olleet hieman rennompia, kun ei ole ollut enää luentoja tms., joten ihan innolla aloitan jo nopeasti työt :) Josko loppukesästä sitä ehtisi vaikka vielä jonnekin reissuun ennen koulun alkua!

 31. Thanks! Jätän ainakin toistaiseksi yksityiskohdat työstä blogin ulkopuolelle, toivottavasti ymmärrät :)

 32. Kiitos hurjan paljon! Voi minäkin olen oppinut sanonnat perheeltäni ja etenkin isäni sanoo aina, miten kaikella on aina tarkoituksensa. Tuokin viisas sanonta on tullut todistettua niin monta kertaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *