A Great Start To The Weekend

Nyt on tämän Pikku Myyn kasvoilla aika leveä hymy! Minulta on kovasti kyselty viime päivinä kesäsuunnitelmieni perään, mutta vasta nyt pääsen niitä hivenen valottamaan. Viikonloppuni alkoi nimittäin ihan mahtavilla uutisilla – sain oman alan kesätöitä! Olin jo aika lailla luopunut toivosta töiden suhteen ja valitellut näitä paikkojen tarjonnassa näkyviä talouden huonoja aikoja, mutta peruutuksen myötä sainkin suureksi yllätyksekseni vielä näin viime tingassa kutsun haastatteluun. Yritys sattuu vieläpä olemaan se, jonne ihka ensimmäisenä hain, jonne halusin kaikista eniten ja jonne pääsy on vain siintänyt kaukaisissa haaveissani kilpaillen tuhansien muiden alan opiskelijoiden kanssa!

Sain kuin sainkin paikan ja voi että täällä on tänään pompittu tasajalkaa! Olen aivan mahdottoman iloinen ja vieläkin hieman puulla päähän lyöty! Kaksi lempisanontaani ovat “kaikella on tarkoituksensa” ja “asioilla on tapana järjestyä” – ja tälläkin kertaa näihin on uskominen. Jos olisin saanut töitä jostain muualta aikaisemmin, olisi tämä paikka mennyt sivusuun! Työt alkavat jo pian, joten tässähän täytyy alkaa pikimmiten päivittää työgarderobia virallisempaan suuntaan, vaikka aika hyvät lähtökohdat siihen kaapissa jo onkin. Tulen lähipäivinä varmasti keräilemään myös inspiraatiota pukeutumisen varalle!

Sellaisia jännittäviä uutisia näin viikonlopun alkuun! Näissä tunnelmissa toivotan ihan mahtavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! :)

What a great way to start the weekend – I just got some amazing news! After giving up all the hope getting a summer job I got an inivation to a job interview. I was so happy about that, because the firm happens to be the one that I applied in the first place. Even more happy I’m now when I can say that I got the job!! It’s time to do some shopping now to create the perfect workwear wardrobe ;) I think there will be soon some inspiration posts about that, too!

I wish you all have a lovely weekend :)

69 thoughts on “A Great Start To The Weekend

  1. Voi, ihana olet kun toisen kuitenkin melkein tuntemattoman ihmisen puolesta niin iloitset <3 Kiitos hurjan paljon! :)

  2. Heippa! Kiva kuulla, että olet löytänyt tänne :) Ehei, jatkan toki Vaasassa opiskeluitani – nyt vain vietän kesän kotikaupungissani Helsingissä. Syksyllä siis taas edessä paluu Vaasaan ja opiskeluiden pariin! Kiitos itsellesi ihana :)

  3. Kiitos paljon Emmi! Olen vieläkin niin ilonen sinunkin puolestasi, että sait juuri haluamasi paikan kesäksi täältä Helsingistä :) Tiedä vaikka tosiaan – voidaan jutella sitten kesäkuussa kun treffataan ;)

  4. Isot kiitokset Reetta <3 Ja aivan upeaa kuulla, miten hyvin sinullakin on vuosi sitten käynyt! Ihan tuli hymy huulille tätä kommenttia lukiessa :) Hih, minä en tainnut pystyä edes hillitsemään innostustani puhelimessa, niin innoissani olin uutisen saatuani!

  5. Moikka!:) onnea työpaikan johdosta!! Sanon myös sen että näytät ihanalta tuossa sinisessä takkssa ja nutturassa ♡

  6. So happy for you :) I´m doing an internship right now in a more serious environment and have to dress myself appropriate so I would absolutley love to see some of your inspiration and your styles for work :)
    Best wishes <3

  7. Thank you Anja – it's amazing how you guys symphatize <3 That's great to hear - there will definitely be some inspiration posts and of course some outfit posts in the future as well. Hope you've had a lovely weekend! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *