3 x Shortsiasu

Oijoi, mitkä ihanaakin ihanammat kesäkelit!! Joka vuosi sitä jaksaa olla yhtä innoissaan siitä, kun pääsee kaivamaan kesävaatteet esiin ja iloitsemaan niistä ensimmäisistä hellepäivistä. Viime päivien myötä ryhdyin itsekin haaveilemaan kesäisemmistä asuista shortsien kera. Pidempään blogiani seuranneet ja kesäasujani nähneet tietävät, että viihdyn shortseissa hameita paremmin. Shortsivalikoimani on oikein hyvällä mallilla, mutta näiden kollaasien jälkeen ihastuin kertaheitolla printillisiin yksilöihin…

1. Pusero, 2. kello – Michael Kors, 3. laukku – Mulberry, 4. shortsit, 5. aurinkolasit, 6. ballerinat

Kukkakuosia löytyy kaapistani lähinnä yläosista ja esimerkiksi asusteista, mutta kuinka raikkaalta kuosi näyttääkään shortseissa! Punaisen, oranssin ja valkoisen yhdistelmä on vastustamaton, eikä kokonaisuus näytä lainkaan liian levottomalta valkoiseen yläosaan ja konjakinruskeisiin asusteisiin yhdistäen.


1. Pusero, 2. kello – Michael Kors, 3. rannekoru, 4. shortsit, 5. laukku – Mulberry, 6. sandaalit

Lisää kesäistä printtiä! Köh, yllättäen kaikki sininen miellyttää yhä silmääni, joten nämä veden väreissä hehkuvat shortsit iskivät minuun heti. Shortsien rento malli saa hieman ryhtiä siististä puserosta, yhdistäisin asuun itse vielä huolettomat kesäsandaalit ja lisäisin ranteisiin ripauksen kultaista.


1. Raitapaita, 2. aurinkolasit, 3. shortsit, 4. tennarit, 5. kello – Michael Kors, 6. laukku – Mulberry

Klassiset yksiväriset shortsit toimivat tietysti aina ja ovat helppo yhdistää. Vilan ihanat tyttömäiset, liehuvat shortsit parittaisin raikkaaseen raitapaitaan ja valkoisiin Converse-tennareihin tehden kokonaisuudesta hieman rennomman. Sattuuko joku vielä muistamaan tämän asun parin kesän takaa? Hiukan samaa vibaa tässä!

Kesän ensimmäisiä shortsiasuja odotellessa :) Aurinkoista uutta viikkoa!

It’s been such an amazing summer weather (finally!!) here in Finland lately. I started dreaming about some outfits with shorts. As a few of you might already know I’m definitely more into casual shorts than skirts when it comes to summer wear. My shorts collection is quite perfect at the moment if I may say, although after these inspiration outfits I can’t help but think of some patterned shorts… Those floral ones would look amazing on tanned skin!

Waiting for the first shorts outfits of my own :) Have a sunny week you all!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

9 thoughts on “3 x Shortsiasu

  1. Aivan ihania shortsiasuja ja kokonaisuuksia. ♡ Minulla olisi hankinnassa paritkin shortsit. Tuon viimeisen kollaasin shortsit olisi kyllä upeat. Pitää käydä tutkimassa paikan päällä… ;-)
    Nämä ihanat kelit vaikuttaa, että käytössä on nyt caprit töissä. Pikeen kanssa sopii oikein mallikkaasti. :-)
    Aurinkoista maanantaita muru! :-)

  2. Hei mahtava kuulla! Nyt vinkit pääsevät varmasti käyttöönkin, kun on sellaisia helteitä luvattu että voi pojat :) Kivaa uutta viikkoa, Krista!

  3. Nuo Vilan shortsit ovat tosi kivat! Olisivat varmasti mukavan vilpoisatkin yllä. Kuulostaa hyvältä sinun työasusi! Lomaillessa pääsee sitten pitämään shortsejakin :) Aurinkoista viikkoa – ihana olet kun ilahdutat aina päiviäni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *