The Perfect T-Shirt Indeed

Reilu kuukausi takaperin kerroin löytäneeni potentiaalisen ehdokkaan täydellistä t-paitaa metsästäessäni. Sen oikean löytäminen ei tosiaankaan ole helppoa, joten kovasti toivoin löytäneeni tästä Net-A-Porterista tilaamastani J.Crew’n teepparista vaatekaapin vakiasukin. T-paidan perään on kyselty muutamia kertoja ja paidasta toivottiin myös kuvaa ylläni, joten täältä pesee!

T-paita on tosiaankin ollut nyt helmikuusta asti käytössä ja muutamia pesukertojakin on jo takana, joten lienee aika kertoa kokemuksiani. Puhutaan elämääkin suuremmista asioista, tiedän ;) T-paita kuuluu kuitenkin niihin vaatekaapin todellisiin peruspilareihin ja se käy niin sellaisenaan kesällä farkkujen kaverina kuin keväämmällä bleiserin tai neuletakin alla. Ainakin tähän mennessä olenkin ollut todella tyytyväinen tähän J.Crew’n yksilöön. Ensinnäkin malli on just eikä melkein sellainen, mitä täydelliseltä t-paidalta toivon. Tiedättehän, ei liian kireä mutta kuitenkin kauniisti laskeutuva, sopiva kaula-aukko, oikean pituiset hihat…

Lisäksi tietenkin arvellutti, kuinka paita tulee kestämään käyttöä – kun siitä kerran pulitti hieman tavallista enemmän. Pesukertoja on nyt takana muutamia ja paita on säilyttänyt muotonsa täydellisesti, ilman kutistumisia saati nukkaantumisia. En myöskään ole kertaakaan joutunut silittämään paitaa (en tosin kröhöm vielä edes omista silitysrautaa), vaikka se olisi matkustanut epämääräisessä mytyssä weekenderin pohjalla, joten siitäkin armollinen vaatekappale.

Summa summarum – hurraahuudot J.Crew’lle! Teepparin metsästys voidaan julistaa päättyneeksi, tosin nyt tietysti haluaisin kaappiini saman yksilön myös valkoisena. Rapakon toisella puolen hinnat olisivat huomattavasti halvempia, mutta ikävä kyllä äkkilähtöä Jenkkeihin ei ole näillä näkymin tiedossa. Esitin jo kainon toiveen sinne matkustaneelle ystävälleni tuliaisista, mutta kokoni oli hänen vierailemassaan liikkeessä harmikseni loppu. Josko edes saisi ilmaisten toimituskulujen kamppiksen Net-A-Porterille, sitä odotellessa ;) Ennemmin tai myöhemmin aion kyllä ehdottomasti hankkia saman myös valkoisena – valkoinen perus t-paita kun on kesäksi suorastaan välttämättömyys!

A couple of months back I mentioned how I’ve been searching for the perfect t-shirt. I ended up ordering this Vintage Cotton t-shirt from J.Crew as I told you guys in my post here. I really hoped that this could be “the one” and I also promised to get back to you with my experiences about the t-shirt. You also wanted to see the t-shirt on me, so here we go!

Well, I’ve been using this a lot during the past weeks and I’ve been really satisfied with the quality so far! Also the model is definitely the perfect fit for me, as I want it to be loose but still look good on me. I would definitely like to have this also in white – too bad there are no upcoming trips to the USA for me! I guess I have to wait for free delivery for Net-A-Porter to save at least a little bit ;)

35 thoughts on “The Perfect T-Shirt Indeed

 1. Onpas kivannäköinen teeppari. ♡ Siis todellakin malli näyttää huipulta. :-) Slim fit on tiettyihin tilanteisiin melkein pakollinen, mutta juurikin rennoksi, siistiksi teeppariksi malli on jes! :-)
  Ihanaa maanantaita! :-)
  Ps. Nyt on Diorin vaaleansininen lakka ostettu. ;-)

 2. Itselläni on myös samanmallinen t-paita sekä harmaana, että valkoisena :) Tilasin omani Gapilta, ne eivät olleet muistaakseni kovin kalliita ja ovat kestäneet käyttöä todella hyvin.

 3. Paita näyttää kyllä todella hyvältä! Voi että kun pitääkin asua täällä takapajulassa, minne kaikkien ihanuuksien tilaaminen maksaa maltaita ;)

 4. Kiva kuulla hyvistä kokemuksista, täytyneekin tulevalla Lontoon reissulla käydä tsekkaamassa J. Crew'n liike. :)

 5. Malli on tosiaankin loistava, ainakin omiin tarpeisiini :) Tällainen löysempi malli sopii hyvin juuri rennosti bleiserin alle!

  Oi mahtavaa, eikun lakkailemaan kynsiä kevätkuosiin :) Ihanaa maanantaita sinullekin!

 6. Kiitos vinkistä Tiia! Gapilta tilaaminen ei olekaan entuudestaan tuttua, joten täytyy ehdottomasti tutustua heidänkin valikoimiinsa :)

 7. No eikö, todellakin potentiaalinen teeppari ;) Minusta vastaa oikein hyvin normaalikokoa, itselläni yläosissa lähes poikkeuksetta XS ja se istui tässäkin :)

 8. No sanohan muuta, elättelen tosiaankin toivoa niiden ilmaisten toimituskulujen suhteen – kai niitä on joskus NAP:illakin? :D

 9. I think I might have some basic tops from Zara. Usually their t-shirts aren't made of cotton though and those tend not to last :/

 10. Heippa! Itse asiassa juuri eilen jonnekin mielensopukoihini tuli tällainen mielikuva ja kävin kurkkaamassa sivuja. Jäin kuitenkin epäröimään, miten on tullien ym. laita? Oletko itse sattunut tilaamaan sieltä? :)

 11. Vausti! Näyttääpä hyvin istuvalta :) Täälläkin on edelleen täydellisen teepparin metsästys edessä. Kesällä on toivottavasti edessä reissu rapakon taakse isoon omenaan, joten ehkä minäkin suuntaan j.crewlle metsälle! Kiitos vinkistä :)

 12. Kiitti tästä postauksesta! Olenkin jo odotellut, että mitä t-paidallesi kuuluu heh :P Valkoinen t-paita olis etsinnöissä, mutta ehdottomadti sellainen ettei näy läpi. Tämä on varmaan aika potentiaalinen vaihtoehto..

 13. Kiva, kun laitoit tästä postauksen! Olen lähdössä nykiin viikon päästä ja nämä t-paidat ovat ostoslistan kärjessä. Toivottavasti vaan kokoja löytyy! Näyttävät niin täydellisiltä :)

 14. On kyllä hyvin istuva teeppari, ainakin minun makuuni! Ja kiva jos tämä osui hyvään saumaan, isoa omenaa ja J.Crew'ta odotellessa siis :) Mitä ihania suunnitelmia sinulla onkaan tiedossa!

 15. Eipä kestä, mukava kuulla että oli hyötyä! Oikein hyvää kuuluu, hih ;) Valkoisen kanssa läpinäkyvyys voi tosiaankin olla ongelma, minulla toki kokemusta vain tästä harmaasta. Tämä olisi tosiaankin potentiaalinen vaihtoehto myös valkoisena!

 16. Oijoi, ihanaa että sinulla on reissu tiedossa! Eikun t-paitoja hamstraamaan siis :) Mukavaa matkaa jo etukäteen!

 17. Hei, muistan, että sinulla on Lexintonin college-paita, mutta en nyt loydä(=jaksa etsiä) sellaista postausta, jossa paita on päälläsi. Osaatko sanoa, että minkälaiset koot paidassa on, siis, että miten vastaavat normaalia?

 18. Heippa! Kyllä vaan, ostin tuon ihanan collegen muutama kuukausi sitten :) Sitä ei olekaan tainnut blogin puolella näkyä, ainoa vilahdus ylläni on Instagramissa täällä http://instagram.com/p/kl6Sf2roBI/. Itselläni on tuosta XS, joka on kokoni lähes poikkeuksetta yläosissa, joten ainakin omalta osaltani vastaa oikein hyvin normaalia. Svetari on kyllä superkiva – juuri viimeksi eilen oli ylläni!

 19. Kivalle näyttää tuo paita, munkin pitäis lähtee metsästämään täydellistä T-paitaa :D Mikäs kamera sulla muutes on? :)

 20. Eikun metsästämään, kannattaa kurkkia myös tuon viime postauksen kommentteja – siellä oli hurjasti vinkkejä :) Nyt kuvaan sekä Olympuksen E-P5:lla että mm. tämän postauksen kuvat ottamallani Canonin EOS 5D mark III:lla :) Täytyisikin kirjoitella kamera-asioista taas piakkoin!

 21. Nyt tarvitsisi hyvän ja laadukkaan teepparin, uskallanko laittaa J.Crew'n teepparin tilaukseen..? :) Niiiin monta huonoa kokemusta on 100% puuvillaa olevista teeppareista, aina ne kitistyvät ja kutistuvat :( Joko sinulla on ollut valkoinen käytössä, kuultaako läpi?

  Henna

 22. Minä ainakin liputan yhä J.Crew'n puolesta! Olen pessyt omani jo useita useita kertoja ihan normaalin pyykin seassa ja paita näyttää yhä uudelta ilman nypyn nyppyä :) Tiedän niin hyvin tuon ärsytyksen huonoksi menneistä teeppareista, äh! Valkoista en ole saanut vielä käsiini, joten en valitettavasti kuultavuuden osalta osaa sanoa.

 23. Kiitos, kyllä se harmaa täytyy sitten uskaltautua tilaamaan! Voitko kirjoittaa sitten kokemuksia valkoisesta teepparista, voisi sitten seuraavaksi tilata sen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *