The Perfect Jumpsuit

Olen maininnut täällä muutamaan otteeseen, kuinka olen etsinyt itselleni jumpsuitia. Lyhytlahkeiselle H&M:n playsuitille on ollut paljon käyttöä viime kesän jälkeen, pitkä haalari taas olisi mitä mainioin asu iltamenoihin vuodenajasta riippumatta. Minä kun en ole niin kovin mekoissa viihtyvää tyyppiä! Alkukeväästä tein myös How to Wear a Jumpsuit-postauksen, jonka jälkeen viimeistään vakuutuin, että tämä vaatekappale on löydettävä omaankin kaappiini. Selailin ahkerasti nettikauppoja päätymättä kuitenkaan tilaamaan mitään, enkä lopulta ehtinyt sovittaa kauppoja kierrellessä kuin yhtä yksilöä…

… se ensimmäinen sovittamani kun osoittautui täydelliseksi! Kävin viikko takaperin siskoni ja tämän puolivuotisen hurmuripojan kanssa pikaisella kierroksella Jumbossa, jonne oli avattu Mangon liike. Henkarilla roikkui netin puolella silmäilemäni yksilö, jonka kiikutin lopulta sovituskoppiin. Ja voi jummi – se istui uskomattoman hyvin päälle! Malli itsessään on hyvin yksinkertainen, mutta joku tuossa vain osui kaikkine laskoksineen ja vyötärökiristyksineen nappiin – metsästys voidaan siis julistaa päättyneeksi!

Nyt mietin jo kuumeisesti, minne pääsisin mahdollisimman pian pukemaan tämän! Iltamenoihin suunatessa maalaisin huulet punaiseksi ja lisäisin korviin näyttävät korut – siroja korkoja unohtamatta. Tässä vinkki siis muille haalaria etsiville, suosittelen visiittiä Mangoon :)

For the past few months I’ve been searching for the perfect jumpsuit, as you might remember me mentioning this. I already have a plasuit from H&M and it’s been a great alternative for a little black dress on summer nights, so I also wanted to have a jumpsuit. It was easier said than done to find the right one, but here it is finally!

My perfect jumpsuit was found from Mango last week. Actually it was kind of easy after all, since I didn’t even try any other jumpsuits on before running into this one. And this particular one was the perfect fit for me! I can’t wait to wear it, so somebody please arrange a party soon ;)

47 thoughts on “The Perfect Jumpsuit

 1. Ihanaa kun olet päivittänyt tätä blogia viime aikoina niin ahkerasti, kiitos siitä!

 2. Kauniin yksinkertainen. :-) Sinulle sopii kyllä äärettömän hyvin. Kaunis. ♡
  Mä en ole oikein vielä lämmennyt jumpsuitille. Tai ehkäpä se oikea ei vain ole tullut vastaan… ;-) Harmi vain, ettei täällä meillä ole Mangoa…
  Ihanaa päivää muru! :-)

 3. Sopii sun vartalollesi niin hyvin, varmasti todella hyvä ostos! :) Toivottavasti saat pian puettua kaunokaisen yllesi ja mekin saamme kuvia, hih :)

 4. Voi kiitokset itsellesi kivasta palautteesta! Blogi elää aina vähän omien aikataulujen ja resurssien mukaan, nyt olen nauttinut itsekin siitä, että on ollut enemmän aikaa tälle :)

 5. Kiitoksia LeAnn! Tämä oli kyllä just eikä melkein, hyvä löytö siis :) Hei Mangon nettikauppahan toimittaa Suomeen ja toimii tosi näppärästi, kannattaa pitää se mielessä, jos havittelee jotain sieltä! Ihanaa päivää sinnekin <3

 6. Voi kiitos! Kaula-aukko tosin oli turhan antava meikäläisen rintavarustukselle, mutta onneksi sitä voi helposti kuroa vaikka hakaneulalla. Ja varmasti ikuistan asun sitten tännekin, kunhan tosiaan tulisi pian tilaisuus tätä varten ;)

 7. Itse olen silmäillyt samaa jumpsuittia..minkä koon otit? Olen kuullut että Mangon koot ovat pientä mitoitusta

 8. Täydellinen!!! Apua, ehkä pakko yrittää ehtiä Mangoon tänään :D Just kyllä päätin, et mitään en osta ennen kun on kaikki kouluhommat tehty kunnialla loppuun asti…. :D

 9. Kiitos vinkistä! minullakin on ollut mielessä sama hankinta, mutta ei ole osunut kohdalle edes sovitettavaksi :) Tänään kilahti myös lindexin sähköposti, jossa kate hudsonin mallistossa näytti olevan hyvin samantapainen jumppis, pitänee käydä sovittamassa :)

 10. Apua, näyttää niin täydelliseltä! Jotenkin sitä on aina miettinyt, että itselle ei jumpsuitit sovi, mutta tuota voisin harkitan! :)

 11. Voi vitsit hävettää :D vahingossa kopioin yhtä kirjoitusta aiemmin ja siksi tuolla mun kommentissa lukee myös ihan asiaan kuulumaton juttu, pahoittelut!

 12. No nyt kun sanoit niin tämä on kieltämättä aika kippanaa mitoitusta. Otin tästä normaalin kokoni XS:n, mutta haalari ei voisi kyllä olla milliäkään pienempi tai joku paikka ratkeaisi :D

 13. Kiitos muru! Tosi kiva, että sinäkin löysit omasi :) Oliko se se jonka tilasit, mutta jota silloin emmit hieman?

 14. Lindexin jumpsuitia ihastelin myös etukäteen, mutta kuten pelkäsinkin, ei siitäkään ollut valmistettu pienintä kokoa ollenkaan, äh! Onneksi löytyi kuitenkin tämä malliltan hyvin vastaava :) Toivottavasti jommastakummasta olisi sinullekin täydelliseksi jumppikseksi!

 15. Heh, hieman on suunnitelmat vielä auki, mutta näillä näkymin opiskelijameiningeissä täällä Vaasassa :)

 16. Ihan loistavaa kyllä, että Mango saatiin Jumboonkin! Oli vielä tosi siististi laitettu liike, jossa kelpaa käydä visiitillä :)

 17. Hih, eikös vaan! No sehän se onkin jumpsuitien huono puoli, vessassa käynnissä on omat haasteensa ja haalari täytyy siis riisua kokonaan :D Itselläni ihan normaali alusvaatteet alla.

 18. Pitäisiköhän antaa Mangolle vielä kolmas mahdollisuus. Kaksi ekaa jumpsuitiani kanittivat vetskarista vyötärön kohdalta. Ompelijani sanoinsen johtuvan vyötärökaistaleesta, kangas oli tosi paksua vyötäröllä. Voi että harmitti. Malli oli onneksi eri kuin sulla, mutta vitsi, miten hyvin se istui, mäkin olen XS ja siinä on haasteensa… Näytät kauniilta, kuten aina!

 19. Ei ollu se, päätin sen palauttaa ja onnksi tilasin nellyltä muutaman jumpsuitin josta toinen oli sitten se The jumpsuit<3

 20. Äh, onpa kurjaa! Jospa antaisit tälle mallille vielä mahdollisuuden? Minäkin luulin ensin, etten mahdu haalariin ollenkaan sen kirratessa lantiosta kiinni (tämä reaktio tulee aina alakautta vedettävistä vaatteista :D), mutta vetskaria saikin onneksi vielä vedettyä alemmas. Kokeile ihmeessä vielä tätä yksilöä, toivotaan että natsaa! Kiitos Marjukka :)

 21. Miksi oi miksi Turussa ei ole Mangoa! Kiroan sitä hyvinkin usein ja varsinkin nyt. Täällä toinen joka siis etsii (varmaankin ikuisesti) täydellistä ja istuvaa playsuit:a :)

 22. Ärrimurri! Entäpä jos tilaisit haalarin Mangon nettikaupasta? Itsekin olen sieltä muutamaan otteeseen tilannut ja hyvin pelaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *