Tennarit kevääksi

Raikkaat valkoiset Converset ovat olleet jalassani viime viikkoina harvase päivä. Ne ovat juuri tällaisena välikautena niin helppo ja huoleton vaihtoehto! Itseltäni löytyy perinteisten punasiniraitaisten tennareiden lisäksi muutaman vuoden takaiset kokovalkoiset yksilöt, jotka vilahtivatkin täällä jo aikaisemmin paitsi asuissani myös kollaasissa. Tennarit myytiin Zalandolta loppuun nopeasti, joten nyt vinkkaisinkin Booztilla myytävän tätä samaa mallia ja kokojakin löytyy vielä varsin hyvin!Converset täältä

Nyt siis kipinkapin naputtelemaan tilausta, mikäli jäit ilman näitä valkoisia tennareita :) Omani odottelevat yhä pesukoneeseen pääsyä, ostin jo uudet valkoiset nauhatkin freesaamaan kulahtanutta ilmettä. Siskoni taas vinkkasi juuri, kuinka kumiosat saa helposti puhdistettua ihmesienellä. Täytyy laittaa vinkki käytäntöön!

Viime päivinä Helsingissä on tarjennut ballerinoilla, mutta tänään otetaan taas suunnaksi Pohjanmaa, jossa lämpöasteet taitavat olla aika eri luokkaa, hrr. Tennarit siis takaisin jalkaan ja Vaasa täältä tullaan taas :) Mukavaa arkeenpaluuta kaikille!

A pair of white Converse sneakers is a must have every spring. Over the years I’ve bought a few of them – the traditional ones with red and navy stripes but also these all white ones, which you might have already seen in my outfits. These are already sold out in Zalando, but I’d like to give you a tip that you can also find these at Boozt.com!

Sisältää mainoslinkkejä / Commercial links

16 thoughts on “Tennarit kevääksi

 1. Toinen vinkki valkoisten muoviosien puhdistamiseen: pyykinpesujauhe, siis se koneeseen tarkoitettu. Sitä ja vettä hieromalla pitäisi myös tulla nopeasti valkoista :)

 2. Ainakin eilen vaasassa tarkeni vielä yhdeksän jälkeenkin ilman takkia hameella ja ohuilla sukkahousuilla :)!

 3. Vinkkinä myös tohon kumiosien puhdistukseen kynsilakanpoistoaine! Itse olen saanut kaikki kenkieni kumiosat suorastaan hohtamaan sen avulla :) Aluksi jännitin, vahingoittaako tökötti kumiosaa, mutta ainakaan itse en ole huomannut minkäänlaista vahingoittavaa vaikutusta. Kannattaa siis kokeilla pinttyneimpiin kohtiin!

 4. Olen saanut valkoiset conssit hyvin puhtaaksi lioittamalla niitä vedessä, jossa on vanishia ja valkopyykinpesuainetta. Liotuksen jälkeen hankaan niitä juuriharjalla ja johan on puhdasta : Myöskään liimaukset eivät ole kärsineet niin paljoa.

 5. Ihan totta! Hiukan silti tuntui kyllä vilulta tulla tänne Helsingin +20:sta asteesta, mutta ehkä se tästä vielä lämpenee.. :D

 6. Hei kiitos paljon Katariina kun vinkkasit! Luin samasta vinkistä itse asiassa juuri Strictly Style-blogista ja jäin miettimään, tepsisikö kynsilakanpoistoaine Converseihinkin. Täytynee siis kokeilla :)

 7. Ihana kun niin avuliaasti jaatte vinkkejä! Kuulostaa toimivalta, se pesukoneen hyörinään laittaminen kun vähän arvelluttaa, vaikka olen omani jokunen vuosi sitten siellä pessytkin. Kiitos siis tästä! :)

 8. Noi on ihanat! Itseltä löytyy ne perus valkoiset niini matalina kuin kokreavartisinakin, joten seuraavan taidan kyllä hankkia jontkut toiset! Punaiset himottaa kovasti… ;)

 9. Tiedätkö juuri katselin punaisia lyhytvartisia ohimennen Aleksi13:ssa – ne ovat niin päheät! Tennarikiintiö taitaa kyllä kuitenkin täällä päässä olla jo täytetty, höh :D

 10. Pestäänkö nuo tennarit 30 vai 40 asteessa? Mulla odottaa valkoiset tennarit pesua, mutta en vielä ole saanyt aikaiseksi.. jospa nyt.
  – Elliska –

 11. Ehdottomasti helpoin ja nopein tapa puhdistaa Conversen kumiosat on käyttää Cif -nimistä puhdistusainetta joka on tarkoitettu siivoukseen. Puhdistan myös valkoisia nahkakenkiä tuolla eikä tee nahalle mitään jos välillä laittaa mehiläisvahaa tms. hoitamaan nahkaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *