Something Blue pt. II

Jatketaan värikkäissä tunnelmissa! Mainitsin ohimennen tehneeni viime aikoina muitakin sinisen sävyisiä ostoksia kuin vain aiemmin esittelemäni Diorin pastellisen kynsilakan. Sinisen huumani on tosiaankin valloillaan ja olin toissa viikonloppuna pitkästä aikaa Zaraan päästessäni aikamoinen näky – syli täynnä eri sävyisiä vaatteita ja kynsissäkin tuota uutukaista!

Zara on hyvä paikka metsästää niitä viime hetken trendejä ja kuten jo aavistelinkin, löytyi sieltä kasa kaikkea sinistä. Sirot roikkuvat korvakorut olen ostanut jo aikaisemmin, ne kuitenkin sattuvat sopimaan täydellisesti nyt kassan kautta mukaan lähteneeseen taivaansiniseen puseroon. Valkoisia ilmavia puseroita on kaappi jo täynnä, joten pieni ripaus väriä on sinne aina tervetullutta! Sinisestä skaalasta koboltinsininen on ehdottomasti suosikkini, mutta kevään aikana nämä hempeämmätkin sävyt ovat alkaneet miellyttää silmää. Paita tulee olemaan varmasti ihana farkkujen kanssa rusketuksella höystettynä!

Toinen sininen ostokseni on tämä maksimekko, jota ensin katselin kaiholla henkarista lopulta vieden sen sovariin asti – olihan minulla käynnissä mekon metsästys tulevia Aussie Blog Awardseja varten. Olin toivonut löytäväni juuri jotain sinisen sävyistä juhliin, klassisia pikkumustia kun voi pitää vaikka vuoden ympäri! Mekko vaatii kuitenkin pientä tuunailua (ylläri), ensinnäkin helmaa pitäisi lyhentää reippaalla kädellä ja myös olkaimia tulisi kiristää hieman kaula-aukon roikkuessa navassa asti. Saa nähdä, ehdinkö tuunata tästä kelvollisen ennen awardseja, vai joudunko kuitenkin tyytymään siihen pikkumustaan.. ;)

Blog Awardseista puheen ollen, muistattehan että vielä on aikaa äänestää suosikkiaan 8.4. asti! Jonnamaiselle voi halutessaan käydä jättämässä äänensä täällä, isot kiitokset jo etukäteen kaikille äänensä antaneille :)

Like you might have already noticed – I’m madly in love with everything blue at the moment. I wrote about my blue fuss in my post here and ever since I’ve been searching some blue coloured additions into my wardobe as well. I knew that Zara was a good place to start! I didn’t leave empty handed either and I bought a sky blue blouse with matching earrings. I bet the blouse will look so great with jeans and with a hint of tan. 

My other purchase was this amazing maxi dress. I was looking for a dress for the Aussie Blog Awards and I dreamed about finding something blue to wear – surprise. This dress only needs to be fixed a little bit and the party is already next week, so we’ll see what happens! Speaking of the Blog Awars I wanted to remind you that there’s still time until 8th of April to vote my blog as readers’ choice! You can do it here – I’m so thankful for all the votes :)

42 thoughts on “Something Blue pt. II

 1. Hih, äänestin jo aikaisemmin! :) Olen itse viimeaikoina innostunut sinisestä, joten olisi mukava nähdä tuo ihana kynsilakka kynsissä! :)

  Tosin vielä harkitsen, onko sininen kynsissä se oma juttu. Hempeään ranskikseen, nudeen ja vaalenapunaiseen tottuneena, ajatus sinisestä tuntuu aika villiltä! ;D

 2. Hyvältä näyttää ;) Toivottavasti saamme mekosta vielä kuvia päälläsikin kesän koittaessa :)

 3. Kiitos ja halaus äänestäsi <3 Minäpä nappaan kuvat lakasta kynsissä ensi kerralla, nyt on taas vaihteeksi tutun ja turvallisen pinkin vuoro! Samaa pohdin minäkin ja prikulleen samanlainen väriskaala löytyy minunkin kokoelmastani, mutta sininen olikin sinne oikein raikas lisä! Kuvittele kesä ja rusketus ja tätä vaikka varpaankynsissä.. ;)

 4. Varmasti saatte! Jos en ehdi tuunata mekkoa juhliin, niin se on mallinsa puolesta sellainen, että rennommin asustamalla sopii hyvin myös vaikka rantalomalle :) Tulee siis varmastikin näkymään täällä viimeistään kesällä!

 5. Vaaleansininen tuntuu kyllä ihanan raikkaalta talven tummien sävyjen jälkeen! Joskin uskon, että se tulee näyttämään vieläkin paremmalta ruskettunutta ihoa vasten ;)

 6. Oi, oi, tuon maximekon väri on UPEA! <3 Sovittelin juuri itse eilen valkoista By Malene Birgerin maxia Winners'ssä (outlet-tyyppinen kauppa, jossa myydään paljon edellisen kauden eri merkkien vaatteita), mutta mekko jäi kauppaan jostain syystä huokeasta hinnasta huolimatta... Täällä rapakon toisella puolellakin on muuten näkynyt tuota vaaleansinistä yllättävän paljon; mm. eilen bongasin kaupungilla kolme vaaleansinistä Goosea - tosi raikkaan värisiä verrattuna mustiin versioihin, joita näkee enimmäkseen hesassa :)

  Ja sinun blogisi on ehdottomasti paikkansa ansainnut ko. kilpailussa ja ääneni oletkin jo saanut muutama viikko sitten ;) xx

 7. Voi miten ihana, varsinkin tuo paita :) Mulla on myös yksi v. sin kauluspaita ja näiden kuvien saattelemana taidankin kaivaa sen taas esiin!

 8. Mäki halusin ton ylemmän paidan mutta siitä oli vaan isoja kokoja jäljellä Zarassa kun kävin! :( Mutta ihana se on!

 9. Väri on siinä kyllä aivan todella kaunis, etenkin luonnossa! By Malene Birger, valkoinen ja maxi samassa lauseessa – lääh! Nyt Maria heti takaisin ostamaan se mekko :D Innostuin jo, että löytyykö tällainen kauppa Lontoosta, mutta ilmeisesti olet jo Kanadan mailla? :) Jos olet, niin oikein ihanaa reissua!

  Kultainen sinä, kiitos paljon äänestäsi <3

 10. Minäkin olen kuluttanut omaa vaaleansinistä kauluspaitaani oikein urakalla viime aikoina, se tuntuu nyt niin raikkaalta farkkujen ja Conversejen kera! Eikun paitaa esiin kaivamaan siis :)

 11. No voihan! Zara on kyllä siitä kurja, että pienet koot menevät lähes kaikessa aina heti, nimimerkillä metsästin uutta trenssiä kaikista pääkaupunkiseudun myymälöistä – turhaan plaah. Toivotaan, että paita osuisi vielä oikeassa koossa sunkin kohdalle :)

 12. Oih, toivottavasti ehdit tuunailla kaunokaisen! Kivaa vaihtelua pikkumustan kaveriksi. Niitä tosiaan ehtii käyttämään ja nyt olisi hyvä ajankohta pukea jotain tuollaista! Jännityksellä jään odottamaan. Näytät varmasti niin kauniilta, tietysti puit sitten mitä tahansa! :)

 13. Kiitos jään odottelemaan kuvaa! :) Nyt ei lähde mielikuva rusketuksesta ja raikkaan sinisistä kynsistä millään päästä! Taidan tänään käydä kotiuttamassa lakan -pysyn kyllä näin alkuun budjettiversiossa. Ja aloittan niistä varpaankynsistä. ;) Kiitos paljon Jonna ja mukavaa loppuviikkoa! (:

 14. Itsekin olen täysin villiintynyt vaalean hempeän sinisestä. Kaupoilla silmä tarttuu vain siniseen ja vaatekaappikin on kohta aika yksivärinen :D

 15. Itse olen ihan hulluna keltaiseen juuri nyt, tekisi mieli ostaa laukkuja ja kenkiä pastellinkeltaisissa sävyissä :) Kai tämäkin innostus tästä laantuu ;)

  Toivottavasti ehdit tuunata mekkoa, se näyttää varmasti upealta päällä :)

 16. Mitä olet tykännyt Vaasasta opiskelukaupunkina?:) suosittelisitko sitä muille :)?

 17. Sanopa muuta, olisi tosiaankin kiva säväyttää jollain hieman erilaisella :) Hieman menee tiukille mekon tuunailu, mutta pidetään peukkuja! Voi kiitos kovasti myös kauniista sanoistasi :)

 18. Keltainen miellyttää kovasti minunkin silmääni, taputan yhä itseäni olalle muutama kesä sitten ostamastani keltaisesta bleiseristä ;) Jokin pikkuinen pastellikeltainen laukku olisi myös aivan ihana. Toivotaan tosiaan, että mekon tuunailut onnistuvat!

  Mukava muuten nähdä uusia nassuja kommenttiboksin puolella, nimimerkin takaa paljastuva blogikin vaikutti tosi hyvältä! :)

 19. Voi kyllä – suosittelisin koko sydämestäni! Olen viihtynyt Vaasassa hurjan hyvin, täällä on niin rento meininki ja todella hyvä yhteishenki opiskelijoiden keskuudessa :) Opiskelukaupunkina siis loistava, vaikka pieni kaupunki onkin niin täältä ei menoa puutu! Itse kampus on myös kiva ja näkymissä ei ole valittamista, kirjaston penkiltä voit ihailla merimaisemaa. Luennoitsijoista myös suurin osa ollut tähän asti tasokkaita, joten kaiken kaikkiaan peukutan kyllä Vaasan puolesta :)

 20. Eikös, näin kevään tullen värit pääsevät taas pukeutumiseen :) Ihanko totta! Olen kuullut tuon kerran aikaisemmin, jännittävää :D Otan todellakin kohteliaisuutena, joten kiitokset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *