Sky Blue Blouse

>Viime päivinä vaatekaapin edessä asua valitessa olen lähes poikkeuksetta päätynyt aina samaan kokonaisuuteen. Tämä Zaran pastellinen vaaleansininen pusero on ollut ahkerassa käytössä aina sen ostettuani, ripaus väriä tuntuu niin raikkaalta näinä aurinkoisina kevätpäivinä! Ystäväni nimesi tämän pyjamapaidaksi, mutta hei, minähän viihdyn erinomaisesti pyjamissa ;)

Coat / Zara
Blouse / Zara
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Ankle boots / Depeche
Sunglasses / Ray-Ban
Watch / Michael Kors
Bracelet / Marc By Marc Jacobs

Trenssi ja kevyesti kulutetut farkut ovat usein olleet puseron kaverina – tällaisesa asussa kävimme ystäväni kanssa kiertelemässä kaupoilla lauantaina iltapäivällä. Jalassa loppusyksystä ostamani Debechen mainiot arkinilkkurit, jotka tuntuivat loppujen lopuksi hieman tukahduttavilta lämpöasteiden kohottua. Seuraavana päivänä kaivettiinkin jo kesäkengät esiin vaatehuoneen ylähyllyltä ja korkattiin ballerinakausi! Sitä asua kuitenkin myöhemmin, mutta mitäs pidätte pastelliasustani pyjamapaidan kera?

My outfit for the past days has been pretty much the same every day. This sky blue blouse from Zara has been almost like stuck on me ever since I bought it a few weeks ago! Although my friend likes to call it a pajama shirt, haha. It feels so fresh to wear some colour after a long time and I’m so madly in love with this blue shade at the moment – as you might have already noticed.

I’ve often paired this blouse with a trench coat and slightly ripped jeans, so this has been me uniform lately. This time I was wearing my chelsea boots, but yesterday it was finally time for ballerina flats! More about that outfit later, what do you think of this one? :)

36 thoughts on “Sky Blue Blouse

 1. Aina yhtä kauniina :) olenkin kaivannut näitä asukuvia, näistä saa hurjasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

 2. Tosi kaunis asu, ihana vaaleansininen! Muakin on alkanut ihmeesti kiinnostaa hempeä sininen vaikka en ole luullut olevani sen ystävä :)

 3. Ihanan keväinen asu! Paita on todella mainio, vaikka siitä kieltämättä pienet pyjama-fibat tuleekin. Mutta kuten itsekin totesit, kuka nyt ei pyjamassa viihtyisi?! :D

 4. Ihana aurinkoinen Jonsku <3 Tykkään puserosta tosi paljon! Ehkä se tosiaan aavistuksen muistuttaa pyjamaa, mutta onhan tuo nyt paljon särmämpi ;) Kiva asu muutenkin!

 5. Hurmaavalta näytät pyjamapaidassasi. ;) Korkkasin myös viikonloppuna ballerinakauden ja ai että, tuntui ihanalta kirmata nilkat paljaina ulkosalla! Ahh <3

 6. Aivan upea, kaunis Jonna. ♡ Tuo paita on kyllä erikoisuudessaan aivan ihana. Väri on kaunis ja tehosteet hyvin siihen käyvät. Voisi kuvitella itselleni samanlaisen vaaleanpunaisena, jossa on punaiset tehosteet. ;-) Siis niin näköisesi paita. :-)
  Ja Del Ray on kyllä omaa luokkaansa. ♡
  Aurinkoista maanantaita muru! ♡

 7. Aivan mielettömän ihastuttava asu taas kerran :-) samaan aikaan todella tyylikäs mutta rento ! Ihana oot myös näissö kuvissa, niin kaunis :-)

 8. Mun oli nyt ihan pakko tulla kommentoimaan tänne siitä miten ihana sun blogi oikeasti on! Täältä saa aina niin kivan mielen päälle ja inspiroituu kaupanpäälle. Sun kuvat on aivan ihastuttavia ja niissä on aina lämmin ja iloinen fiilis. Jatka samaan malliin Jonna! Ihanan aurinkoista kevättä ja onnea opiskeluihin :-)

 9. I loove that blouse! I guess you have to go back there and get yours too, haha ;) Have a lovely Monday, Natali!

 10. Voi kiitos kovasti kehusta! Ja miten kiva kuulla, että asukuville on ollut kaipausta :) Nyt niitä olisi nimittäin taas tiedossa!

 11. Kiitos Ninnumaaria :) Minäkin jotenkin salakavalasti ihastuin tähän hempeään siniseen, mutta nyt se onkin sitten ollut ihan menoa, hih! Sinun tummiin piirteisiin tällainen pastellisävy sopisi varmasti hurjan hyvin :)

 12. Kiitos ihanainen! Hehe, minusta tuo pyjamavertaus oli niin hauska – ei ihme että olen viihtynyt tässä puserossa niin hyvin ;)

 13. Tuo aurinko se vaan tarttuu väkisinkin mielialaan <3 Onhan se tosiaan vähän pyjama tehosteineen ja väreineen kaikkineen, mutta samalla minun silmääni superkiva ;) Kiitos kovasti - ihanaa maanantaita sinne!

 14. Hih, kiitos paljon Niina! No sanopa muuta – aivan ihanaa saada baltsukat vihdoin jalkaan :) Harmi että Vaasassa odottaa vähän viileämmät ilmat, hrr..

 15. Kiitos paljon murunen! Tässä on minustakin sitä jotain – kivaa vaihtelua ainaisille valkoisille tai mustille puseroille :) Del Rey on ollut kyllä ihan nappiostos, oi että! Aurinkoista ja keväistä maanantaita sinnekin <3

 16. Voi, et tiedä miten iloisena hykertelin tämän kommentin luettuani! Aivan ihana aamun piristys, lämmin kiitos ja rutistus :) Oikein aurinkoista kevään jatkoa sinullekin!

 17. Voi, upea kaunis sinä Jonna! :) Tuo vaaleansininen sopii sinulle ihan mielettömän hyvin ja vaalea pigmenttisi korostaa sinistä ihanasti :) Olen itsekin haikaillut juuri tuollaisen oikean baby bluen perään, mutta takaraivossani kumisee aina välillä brasilialaisen vaihtarikaverini Auguston toteamus; “South-Americans can't wear blue” :D Ja vaikka vain puoliksi tuolta olenkin kotoisin niin oliivinen pigmenttini on kyllä hyvin vahvasti isältäni perittyä heh. Jotenkin siis kammoksun vaaleansinisen pukemista päälle, sillä en halua näyttää ihan kävelelvältä kalamata-oliivilta ;) Hmm, täytyypi miettiä asiaa ja yrittää etsiä sitä juuri oikeaa sinisen sävyä, joka pelaisi ihonvärini kanssa edukseen. (Tai sitten vain tyydyn olemaan oliivinainen :D )

  Anyways, kaikinpuolin ihana asu ja ihanan värinen huulipuna! :) xx

 18. miten nää asukuvat on aina tuolta samasta paikasta :D
  ihastuttavia kuvia ovat joka tapauksessa :)

 19. Kiitos paljon kaunokainen! Viihdyn kyllä mielettömän hyvin tuossa sinisen sävyssä :) Hahah eikä, nauroin ääneen tuolle kalamata-oliiville! Höpön höpön, baby blueta ylle vaan, jos siltä tuntuu ;) Kiitos vielä <3

 20. Oi kiitos paljon Anne! Olen koulinut ystävistäni aika hyviä asukuvaajia, joten kiitokset vain heille kun jaksavat välilä seistä kameran takana ;) Ja lisää vaaleansinistä luvassa, hih!

 21. Hehe, nämä taitavat olla tämän vuoden puolella vasta toiset asukuvat kyseisessä paikassa, mutta tarkat silmät siellä ;) Aina ei vain ehdi etsiä muita paikkoja, mutta haluaa kuitenkin saada asukuvat kiireessä otettua. Vaihtelua kuitenkin luvassa seuraavissa kuvissa – kiitoksia kehusta! :)

 22. Kiitos kovasti! Takkia emminkin juuri sen vuoksi, mutta lopulta oli kierroksen jälkeen pakko napata se kassan kautta kotiin – se oli niin mielettömän päheä! Asukuvia takin kanssa luvassa pian ;) Ja voi lääh – aivan ihana svetari! Olisi kyllä niin kiva power walkille, eikä pahan hintainenkaan vielä materiaaliin nähden. Menitkin linkkaamaan, voiei.. :D

 23. Ihana paita! Ja ihana asu muutenkin. Olen kalastellut kyseistä paitaa Turun suunnalta, mutta tuloksetta :-( Lisäksi olet todella kaunis. Ihanaa kevättä sulle!

 24. Kiitos kaunis! Toivotaan, että osuisi haaviin vielä siellä Turun suunnillakin :) Oikein ihanaa kevättä sinullekin!

 25. I really like your blouse, the blue shade looks so fresh on you. I think about buying it online, but I can`t decide between size XS ans S. Which size did you choose?

 26. Thanks – I really feel myself comfortable in that shade! I chose size XS, it's kind of a loose fit so keep that in mind :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *