Preppy Red & Stripes

Muistatteko punaiset housuni viime kesältä? Ne joiden hankkimista jahkailin pitkään ja lopulta hurahdin punaisen huumassani oikein kunnolla! Pöksyt ovat olleet talviunilla, kunnes viime perjantaina tuosta auringonpaisteesta ja lämmöstä inspiroituneena kaivoin ne taas esiin. Hetken kyllä arastelin kaapin edessä, onko jo tarpeeksi keväistä näille väripilkuille…

Trench coat / Zara
Sweater / Tommy Hilfiger
Pants / Dr. Denim
Bag / Mulberry
Sneakers / Converse
Watch / Michael Kors
Bracelet / Marc by Marc Jacobs
Sunglasses / Ray-Ban

Arasteluista viis ja puin housut lopulta jalkaani perjantaisille kahvitteluille suunatessa, oltiinhan jo ihan huhtikuun kynnyksellä! Punaiset housut ovat kuin tehty raitojen ja trenssitakin kaveriksi, joten tällaisessa hyvinkin preppyhenkisessä kokonaisuudessa mentiin. Mitäs pidätte tästä väripilkusta pimeän talven jälkeen? :)

Kuluneen puolen vuoden aikana blogissa on ollut hyvin vähän asukuvia – täällä Vaasassa harvoin ehdin niitä kuvaamaan ja se puuhaan hyvin tarpeellinen “hovikuvaajakin” on ollut hukassa. Nyt olen kuitenkin superinnoissani värvättyäni taitavan ystäväni kameran taakse ja mikä parasta, pääsen itsekin myös vaihteeksi kameran toiselle puolelle. Vaasan keskusta on täynnä kauniita katuja ja rakennuksia, joten toivottavasti ehdimme napsia vielä muutamia keväisiä kuvia täällä!

Do you still remember my red pants from last summer? Those have been hidden in the back of my closet until now that it’s starting to look like spring aain! I felt like wearing something colourful after the looong and dark winter, so on last Friday I decided to put these on. I think red looks so fresh combined with navy stripes and finally it’s warm enough for a trench coat. What do you think of this splash of colour after all the neutral toned outfits? :)

47 thoughts on “Preppy Red & Stripes

 1. Ihana asu jälleen kerran! On kyllä aivan ihanaa, kun kesä on tulossa ja tosiaan pääsee käyttämään vähän väripilkkuja. ;)♥

 2. Aivan ihana Jonna ♡ Niin ihana, keväinen asu. :-) Eikä mielestäni punaiset housut ole lainkaan liian keväiset. Vaikkakin tänä aamuna tuli taas jotain ihmeellistä valkoista taivaalta… huoh. No onneksi sulu myös aika nopeasti. :-) Pakkasta kyllä on vielä aste… Mutta ei vaivuta epätoivoon. :-)
  Mukavaa tiistaita! ♡

 3. Ihanan keväinen asu! Ja hauska kuulla että luvassa on enemmän asupostauksia ja Vaasa-maisemia. :)

 4. Ihanan keväinen, jopa kesäinen asu! Mä ehdin just viime viikolla ajatella, että nythän voi jo korkata tennarit niin eikö seuraavana päivänä tullut räntää taivaan täydeltä.. :D Toivottavasti se kevät tästä alkaisi saapua ihan tohinalla.

 5. Moikka,
  Pitäisi varmaan kaivaa omatkin punaiset housut talvikätköistä esiin. Aikanaan ja itse mietin kauan niiden tarpeellisuutta, mutta ovat ne vaan niin pirtsakkaat!
  Tuo Mulberryn Alexa saa aina mun sydämen pamppaileen jotenkin ylikierroksilla, se olisi nyt seuraavaksi hankintalistalla laukuista. Sullahan on regularkoko, oletko sen kokenut hyväksi kooksi noin niinkuin päivittäiseksi laukuksi? Juurukin tuossa värissä laukun haluan ja oversize koon valmistus on vissiinkin jo lopetettu, toki laukkua vielä on oversize koossa mahkuja saada?
  Terkuin, Taru

 6. Aij että mikä ihana kevät asukokonaisuus! Ihanaa kun talvitakit ovat nyt menneen talven lumia, kyllä tätä kevättä ollaanki jo odoteltu. :))

 7. Oii ihana asu!<3 nuo punaiset farkut on kyl ihana väriläiskä ja sopii dulle tosi hyvin!(: ja oot niin kaunis ja sellainen luonnolllinen(hyvällä tavalla) ja sun blogia on niin mukava aina lukee, tulee tosi hyvälle tuulelle aina(:

 8. Näin asuista puheen ollen, mua kiinnostais tietää minkälaisiss kamppeissa vietit aikaasi kirjastolla viime keväänä pääsykokeisiin lukiessa? :) Itsellä on pääsykoekevät menossa ja viimeistään tässä vaiheessa kevättä (ja useempien lukukuukausien jälkeen) alkaa mukavuus olla koko ajan tärkeämmässä roolissa pukeutumisessa niin oisko sulla vinkkejä mukavista mutta myös sellaisista asuista joilla kehtaa ihmisten ilmoille mennä? :)

 9. Kaunis kokonaisuus, ehdottomasti tuollaista voi jo pitää! Tosin minä pidin omia punaisiani ihan keskellä talveakin, sen verran paljon niistä pidän :)

 10. Musta taas on kauhean tylsää, että talvella sonnustaudutaaan vaan harmaaseen ja mustaan, juuri kun niitä värejä eniten kaipaisi. Mutta hyvä, että nyt viimeistään rohkaistuit housujesi kanssa;)

 11. Rohkaistun nyt kommentoimaan ensimmäistä kertaa mitään blogia. ;) Sulla on aivan älyttömän ihana blogi!<3 Ihailen sun klassista tyyliä ja muutenkin vaikutat tosi herttaiselta :) Sun blogi oli kyllä varmaan suurin inspiraatio lähteä kirjoittamaan omaa blogia, jonka juuri pari päivää sitten aloitin. Saas nähdä mitä tästä tulee!

 12. Kiitos paljon Katya! :) Toivotaan paljon keväisiä päiviä lisää, niin pääsee irrottelemaan useamminkin värien kanssa!

 13. Kiitos kovasti, ihana jos tykkäsit! Sanopa muuta, niin kiva nähdä pukeutumisessa taas väriä pitkästä aikaa :)

 14. Kiitos paljon ihana! Jotenkin sitä vierasti näin räikeää väriä ja näin “isossa” mittakaavassa kaikkien niiden neutraalien asujen jälkeen, viihdyin kuitenkin pöksyissäni paremmin kuin hyvin :) Täälläkin oli valkoista maassa aamulla, hyh! Onneksi aurinko sentään paistaa ja onhan huhtikuu jo viesti keväästä :) Ihanaa iltaa sinne <3

 15. Kiitos Eva! Ja kiva jos asut Vaasa-maisemien kera ovat tervetulleita :) Kunhan tentistä taas selvitään, niin päästään varmasti taas kuvailemaan!

 16. Kiitos kovasti! Voi että, on kyllä sellaista soutaamista ja huopaamista tämä sää nyt :D Tänäänkin oli jotain valkoista maassa aamulla, hyh.. Eiköhän se kevät sieltä pian tule, onhan sentään jo huhtikuu! :)

 17. Moikka Taru! Nyt eikun punaiset pöksyt sielläkin esiin talviteloilta :) Voi, omakin sydämeni pamppailee laukulle yhä vuoden jälkeen yhtä paljon – se on vaan täydellinen! Minusta Regular on ihan mainio koko arkikäyttöön, minulla tuo kulkee usein mukana esim. kaupungilla tai muuten silloin, kun tarvitsen esim. kalenteria, kameraa, lompakon ym. Mitään tärkeitä papereita tms. tuolla ei tietenkään oikein kannella, mutta juurikin muuten arkeen loistava.

  Oho, minulle oli ihan yllätys ettei tuota saa enää Oversized-koossa! Onpa kumma… Toki second handina voi onnistaa, Huutonetissäkin näkee usein Alexoja myynnissä :)

 18. Kiitos paljon Elisabete! Hih, joka vuosi keväästä jaksaa olla kyllä aina yhtä innoissaan, ihan kuin ei olisi aurinkoa ja lämpöä ennen nähtykään ;)

 19. Voi kiitos Emilia kivasta kommentistai! Olet kyllä aina yhtä kultainen ja ihana kun jaksat piristää päivääni :)

 20. Taisin kierrättää samoja vaatteita yllä viikosta toiseen, sen verran mielikuvituksettomaksi ja välinpitämättömäksi sitä pääsykokeen lähestyessä tuli :D Päälläni oli usein mukavasti istuvat farkut tennareiden kera, keväämmällä käytin muistaakseni myös keveitä chinoja. Nämä tässäkin postauksessa nähdyt Dr Denimit ovat älyttömän mukavat yllä, niissä voisi vaikka nukkua! Yläosana taas lähes poikkeuksetta rento neule tai mukavasti istuva kauluspaita, ei useinkaan sen kummempaa :) Oikein paljon tsemppiä pääsykoekevääseen!

 21. Kiitos kovasti! Itse tuppaan arkailemaa värien käytön suhteen talvella, mutta ihanaa että on sinun kaltaisiasi rohkeampiakin :) Mitäs sitä turhaan kivoja housuja kaapissa säilyttämään!

 22. No sanos muuta, ripaus väriä kyllä piristäisi talven keskellä! Kummasti sitä kuitenkin mieltää krikkaat värit enemmän kevääseen ja kesään kuuluviksi :)

 23. Aina yhtä ilahduttavaa, kun joku rohkaistuu ensimmäistä kertaa kommentoimaan ja vieläpä mihinkään blogiin ikinä, vaude :) Ja mielettömän kiva kuulla, että onnistuin toimimaan inspiraationa oman blogin perustamiseen! Kävin heti kurkkaamassa, vaasalaisia sielläkin puolen ruutua ;) Kiitos ihanasta kommentista ja antoisaa bloggailua!

 24. Aivan ihana asu! :)
  Mietin itsekin noita punaisia housuja koko viime kevään/kesän ja taisin siitä sinullekin joskus mainita. Nyt kuitenki repäsin ja hyllyltä löytyy ihanat kirkkaanpunaiset housut. Vielä vähän arkailen väriä, mutta eiköhän sään lämmetessä uskaltaudu pirtsakalle värille. Kiitos kauniista ja inspiroivasta asusta- ehkä housut on jalassa jo nopeammin kuin ajattelenkaan! ;)

 25. Kiitos paljon, ihana kuulla että iski! Ihan loistojuttu, että repäsit viimein ja hankit pökät itsellesi :) Punainen tuntuu alkuun tosi “hallitsevalta” väriltä etenkin näin laajalla pinta-alalla kuin housuissa, mutta rohkeasti jalkaan vaan! Kiitokset itsellesi mukavasta kommentista :)

 26. Moikka! Kirjoititko lukiossa lyhyen vai pitkän matikan ja koetko, että kauppakorkean pääsykokeissa vaadittaisiin erittäin hyviä matematiikan taitoja?:)

 27. Voi miten ihana asu, taas kerran! :) Pirtsakoiden pöksyjen lisäksi katseeni vangitsi raikas Hilfigerin raitapaita – vitsit kun juuri tuollaista olen metsästänyt jo pidemmän aikaa! Ripaus punaista raidassa tuo hauskan säväyksen klassiseen kuosiin, kevään tullen kaikki merihenkinen raidallinenkin alkaa kummasti houkutella ;) Tiedustelisin siis onko paita tulokas vaatekaapissasi vaiko jo vakkariasukas? Saisikohan sitä vielä kaupoista? Aurinkoista huhtikuun jatkoa sinulle! :)

 28. Todella ihana asu! Pitäisi varmaa itsekin kaivaa kaapista punaiset housut jalkaan! :)

 29. Heippa! Kirjoitin eriittäin lyhyen matikan :D Siitäkin sain kovalla vaivalla C:n, joten en tosiaankaan ollut paikalla kun matemaattisia lahjoja jaettiin. Himmailin pitkään kauppikseen hakua juuri matikkaa peläten, mutta se ei todellakaan ole mikään este pääsykokeessa onnistumiseen :) Itse tein lähes suoraan sen päätöksen, että jätin matikan kokonaan pois keskittyen muihin aineisiin, en siis lukenut matikkaa koko keväänä ollenkaan. Tänä vuonna matikan kirja on kuitenkin vaihtunut ja ilmeisesti se on lukioonkin pohjautuvaa talousmatikkaa, joka on kuulemma paljon helpompaa kuin viime vuoden materiaali. Kannustan siis rohkeasti hakemaan, mikäli kauppatieteet muuten vaan tuntuu omalta vaihtoehdolta! :)

 30. Kiitos kovasti, mukava kuulla että tykkäsit! Hilfigerin paita on valitettavasti jo parin vuoden takainen ostos Pariisin outletkylästä, joten en usko että on enää saatavilla. Punainen raita on kyllä hauska lisä muuten niin klassisessa raitaneuleessa :) Jos raitaneule on muuten etsinnässä, niin vinkkaan kurkkaamaan Lindexin Holly&Whyte-malliston, havittelen itsekin sieltä erästä tosi nättiä raitapuseroa :) Aurinkoista huhtikuun jatkoa sinullekin!

 31. Ai liian aikaista? Meikä on mennyt talvipakkasillakin punaisilla housuilla, tosin siinä on meinannut muutama autoilija ajaa ojaan kun on niin silmään pistävät :D Ihanat <3

 32. Onko Trench Coat nyt Zarasta vaiko vanhempi malli jo? Kivan pituinen, juuri etsimän ja siksi kyselen. -Lilly

 33. Ihanaa, että on ihmisiä jotka eivät hautaa värejä kaappiin talven ajaksi! Olisi itsellänikin tosiaan parannettavaa sen saralla ;) Hih, ainakin olet ollut näkyvä tapaus pimeinä iltoina!

 34. Takki on varmaan jo neljän vuoden takainen ostos ja itse asiassa tätäkin lyhensin aika reippaasti, tällainen mini kun olen :) Zarassa on nyt tosi kiva hieman lyhyemmälle varrelle sopiva trenssi, jota itsekin katselin, mutta en harmikseni löytänyt enää omaa kokoani mistään. Kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *