Outfit in Quilted Jacket

Tämän kevään käytetyin takkini on epäilemättä ollut tikkitakki. Eikä ihan mikä tahansa yksilö, vaan vuosia himoitsemani Lexingtonin Jocelyn Jacket! Haaveilustani oltiin tietoisia myös Lexingtonilla minun kuolattua tätä aina ja joka paikassa – iloisena yllätyksenä tämä paljastuikin yhteistyön myötä saamastani paketista! Takista näkyi pilkahdus jo helmikuisessa postauksessani täällä sen odoteltua vielä lämpimämpiä kelejä, mutta nyt se on onneksi päässyt henkarilta käyttöönkin.

Olin ollut aikaisemmin itse ostamassa takkia hiekanvärisenä, mutta tämä valkoinen olikin oikeastaan todella raikas lisä takkivalikoimaani. Värivaihtoehtoja tässä mallissa on vaikka muille jakaa, kaikki löytyvät täältä. Rakastan erityisesti takin yksityiskohtia – tyylikästä brodeerausta sekä mokkanahkaisia olkapääpaikkoja, jotka ovat tässä kauniit beigen väriset. Klassinen tikkitakki taipuu hyvin kulutettujen sinisten farkkujen ja rentojen tennareiden kanssa, vai mitä olette mieltä? :)

Quilted jacket / Lexington (giveaway)
shirt / Polo Ralph Lauren
jeans / Zara
bag / Mulberry
watch / Daniel Wellington (giveaway)
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Converse

Asukuvien otosta ei meinannut tällä kertaa tulla kyllä yhtään mitään. Nassu oli väsynyt paitsi railakkaasta viime viikosta myös päälle iskeneestä flunssasta, tukka likaisena aamun torkutuksen seurauksena, milloin vuosivat silmät kuin Niagaran putouksilla ja milloin kuvaaja kehoitti minua hillitsemään hevimerkkejäni ;) “Voisitko laittaa ne kaikki sormet sinne taskuun?” Yleensä ongelmani on pitää kättä heristelevässä nyrkissä, mutta tämä oli uutta… Hih, mutta onneksi takki näyttää hyvältä! Jotain kivaa Lexingtoniin liittyen on pian luvassa teillekin – pysykää kuulolla!

My favourite jacket for this spring is definitely a quilted jacket. And not just any quilted jacket – Jocelyn Jacket from Lexington! I’ve been dreaming about this for a couple of years, so I was thrilled to receive this as a surprise gift from Lexington. I was about to buy this one in beige last year, but actually the white one looks so fresh and at least it’s something different compared to my other jackets. I loove the suede details and the logo embroidery!

64 thoughts on “Outfit in Quilted Jacket

 1. moikka! ihania kuvia:)
  mulla on tullut mieleen yksi kysymys, sullahan on vissiin kaikki (ainakin suurin osa) koruista ja laukkujen yksityiskohdista kultaisia. tuleeko sulle ikinä sellanen olo, että olisi kiva käyttää välillä hopeetakin? itsellä on nyt sellainen vaihe, mutta ärsyttää kun laukuissa, koruissa yms. kulta näyttää mielestäni paljon kivemmalta!! :D

  Hanna

 2. Tikkitakki on kyllä ihan loistava juuri tähän välikauteen! Eikun omaa yksilöä metsästämään ;) Itsekin tykkään mallista älyttömästi – eri tavalla asustamalla siitä saa kelpotakin moneen eri menoon!

 3. Voi kiitos ihana Linda kun tulit vinkkaamaan! En olekaan Wondersin popoihin törmännyt, joten täytyy googletella ja sitten viimeistään ensi viikolla hieman rauhallisemmissa tunnelmissa piipahtaa Stockalla ;) Kiitos paljon tästä!

 4. Heippa Hanna, kiitos kaunis :) Voi kyllä, oikeastaan kaikki aina koruista laukkujen yksityiskohtiin ovat kultaisia. Käytin muutama vuosi sitten hopeaa, joten vielä ei ole tullut kyllästymistä kultaiseen, jotenkin myös koen sen sopivan paremmin minulle. Minunkin silmääni kulta näyttää kyllä vaan niin paljon paremmalta – esimerkiksi laadukas musta nahkalaukku kultaisin yksityiskohdin niin oijoi että! ;)

 5. Hei! :) Blogiasi seuraillessa iski himo saada Mulberryn Alexa :) sinulla tuntuu olevan Alexa paljon käytössä ja osaat niin hyvin yhdistää sen tyyliin kuin tyyliin. Mietityttää, kun on ollut keskustelua Mulberryn laukkujen laadusta.. Kysyisin, miten hyvänä sinulla on Alexan nahka kestänyt ja miten hoidat laukkua? Onkos muilla lukijoilla kokemuksia ylipäätään Mulberryn laukkujen laadun kestosta? :)

 6. Heippa Jansku! Alexa on aivan ihana, joten ei mikään ihme että himo sitä kohtaan on syntynyt ;) Laukku on ollut viimeisen vuoden ajan todella paljon käytössä, on kokonsa puolesta loistava arkeen ja kivan monipuolinen pitkän hihnan ansiota. Nahka on kestänyt oikein hyvin, toki se tietysti hieman elää ja rypistyy käytön myötä, mutta näitäkin kuvia katsellessa täytyy kyllä todeta että kauniisti säilynyt yksilö! Toki sadesäällä kannattaa olla tarkka, sillä etenkin tähän vaaleaan ruskeaan nahkaan pisarat jäävät helposti – ei siis mikään sadesään laukku.

  Olen suojannut Alexaa kuten muitakin Mulberryjäni kosteussuihkeella, pientä likaa taas voi pyyhkäistä Wolyn Neutra-aineella :) Kaiken kaikkiaan olen ollut laatuun oikein tyytyväinen, eikä ole koskaan ollut mitään ongelmia. Yhden ainoan huonon kokemuksen ts. maanantaikappaleen olen kuullut, Xenian blogista, mutta omat kokemukseni ovat vain ja ainoastaan positiivisia :) Uudesta Multsasta haaveillaan taas täälläkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *