Löytöjä ja parantelua

Heipparallaa vielä näin torstai-iltaan! Saavuin myöhään eilen illalla poikaystävän kanssa kotiin Helsinkiin, nyt täällä pääseekin viettämään oikein pitkän tovin ennen viimeisiä tenttejä Vaasassa :) Tänään oli aikainen herätys ja otin suunnaksi Spalt PR:n toimiston ja kävin ihastelemassa Longchampin syksyn mallistoa. Laukkuaamun jälkeen extempore treffit kulmilla olleen ystävän kanssa, kaupoilla kiertelyä ja kahvittelua.

Ehdimme käydä pikaisesti hulluttelemassakin ja löysin meille uudet keväiset lakanat. Aina uudet petivaatteet ostettuani en malttaisi odottaa niiden väliin pujahtamista, mutta eikun ensin pesukoneeseen. Lakanat eivät jääneet päivän ainoaksi löydöksi, ainakaan varsinaisesti. Mainitsin aikaisemmin tehneeni erään laukkuostoksen second handina ja kiertelyn jälkeen kävinkin noutamassa tämän pienen kaunokaisen edellisen omistajan huomasta!

Iltapäivällä starttasin vielä kohti kotikotia ja vein huomisia Aussie Blog Awardseja varten kaavailemani mekon mammalle lyhennettäväksi ja tuunailtavaksi. Kultainen äitini väkersi mekon kanssa useamman tunnin – nyt se istuu kuin hansikas!

Tällä hetkellä kuitenkin hieman jännittää, pääseekö mekko ollenkaan ylleni huomenna. Koko viikon kestänyt flunssa ei oikein tykännyt kyttyrää tämän päivän vauhdikkaasta aikataulusta ja nyt makoilen sohvan pohjalla viltti, valtava nenäliinakasa ja höyryävä teekuppi seuranani. Tähän asti poissa pysynyt kuumekin lähti uhkaavasti nousuun,  äsh! Täytyy vain toivoa, että olisin huomenna sen verran terve, että pääsisin edes piipahtamaan juhlissa…

Näissä tunnelmissa toivottelen kuitenkin teille mukavaa iltaa ja viikonlopun odotusta :)

6 thoughts on “Löytöjä ja parantelua

 1. Voi kurjuuksien kurjuus – taitaa olla liikkeellä enemmänkin nyt tällaisia kevätpöpöjä! Kovasti paranemisia sinnekin, olisi mukava törmätä juhlissa :)

 2. Voih, toivottavasti pääset osallistumaan huomisiin awardseihin! Minua harmittaa vietävästi, ettei itsellä ollut mahdollisuutta täältä Oulusta tällä(kään) kertaa saapua Helsinkiin juhlimaan. Olisi mahtava tavata kerrankin sankoin joukoin muita bloggareita – bloggaajia kun on täällä Oulussa niin vähän :)

  Ja voi nuo lakanat! Kuolasin niitä eilen Stockalla! Mutta valitettavasti lakanalaatikot tällä hetkellä tursuavat yli, joten haaveeksi jäi tällä kertaa. Sanoinkin ystävälleni, että voisin ihan hyvin heittää lähes kaikki vanhat lakanat surutta roskiin ja ostaa kaikki uusia tilalle :D No ehken nyt sentään, mutta ehkä pieni inventaario olisi paikallaan ;)

  Ihanaa viikonloppua sinulle Jonna! :)

 3. Voi, toivottavasti olo on jo parempi. :-)
  Nuo Villa Stockmannin lakanat ovat sitten ihania. ♡ Mutta mitäs siis harmaasta pussista löytyy? ;-)

 4. Hih itse ostin noi samat petivaatteet viime vuoden hullutuksista! Tänäkin vuonna ois houkuttanu vaikka mitkä petivaatteet, mutta oli pakko vähän pidätellä itseä kun kaappi pursuaa jo muutenkin petivaatteista :D paranemisia sinne, toivottavasti pääset aussien blog awardsiin! :)

 5. Pääsitkö juhliin asti? Koitin kovasti bongailla omia lempparibloggareita paikan päältä, mutta olihan siellä sen verran porukkaa ettei se oikein onnistunut :( Sinut olisin mielelläni paikan päältä bongannut niin olisi muutaman sanasen voinut vaihtaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *