Life Lately

Tulipas pidettyä parin päivän breikki blogin puolelta! En ole oikeastaan ehtinyt koneelle juuri ollenkaan viime päivien aikana, on ollut niin hirmuista haipakkaa. Alkuviikko kului kirjaston penkillä torstaiseen tenttiin lukien, toivotaan että pänttääminen tuotti tulosta! Samana iltana taas oli tiedossa eräät opiskelijabileet, jonne meikäkin pääsi ensimmäistä kertaa vetäisemään kirkkaanpunaiset haalarit ylle ;) Hieman on alastomat haalarit tosin, menin muuttohässäkässä hävittämään kaikki merkkini! En vieläkään saa mitenkään päähäni niiden olinpaikkaa, mutta ehkä ne vielä jostain tupsahtavat.

Ilta oli aivan superhauska ja haalareissa juhlittiin tappiin asti, mutta se tietysti kostautui seuraavan päivän uneliaisuudella. Seuraavana päivänä oli myös erään paritehtävän palautuksen deadline, jonka parissa vietettiinkin sitten koko ilta viimeiseen minuuttiin asti :D Huh, tällaista tämä opiskelijaelämä välillä on!

Nyt taas viettelen rauhallista lauantaipäivää aamiaisen kera ja käyn pian kommenttien ja sähköpostien kimppuun. Odotan jo malttamattomana ensi viikkoa, kun pääsen pidemmäksi aikaa Helsinkiin kaikkien läheisten luo. Lisäksi onnistuin tekemään mielettömän hyvän laukkulöydön second handina (ihkaensimmäisen sellaisen!) ja tämä pieni kaunotar odottelee noutamistaan ;)

Aurinkoista lauantaita kaikille!

It’s been a very busy few days so I haven’t really had the time for blog lately. I had an exam on Thursday so I spent all week studying at the library. The same night we had a student party so it was time to put the overalls on – red is the colour of our university! We had such a fun night, but the day after that wasn’t that fun, haha. We also struggled with an essay all evening, but luckily we managed to get it done just few minutes before the deadline ;) Well, this is what student life is sometimes! 

At the moment I’m having some late breakfast and a big cup of coffee. I’m going to get into all the comments and e-mails soon :) Have a great Saturday you all!

18 thoughts on “Life Lately

 1. Kiitoksia! Lenkkarit ovat Nikelta, tosin jo vuoden takaiset :) Nikella on kyllä nytkin vaikka mitä ihania herkkuvärejä!

 2. Hui, sinulla on ollut rankka viikko. Toivottavasti ja uskoisin, että lukeminen palkitaan. :-)
  Ai, kun on taas ihania kuvia. ♡ Teillä on ihanan väriset nuo haalarit. Meillä oli tummanvihreät. Ei siis ihan minun väriset… ;-)
  Ja täällä odotellaan myös, minkä ihanan laukkuostoksen olet tehnyt. ♡ ;-)
  Ihanaa lauantai-iltaa muru! :-)

 3. Oih! Täällä jännityksellä odotellaan mikä on uusi tulokas. :)

  Pari toive postausta:
  • päivä kanssasi arjessa
  • Helsingin second hand liikkeet, laukku mäkökulma

  -Pauliina

 4. voi, opiskeluaikaa ihanaa :) äkkiä sitä alkaa kaipaamaan. kysyisin minkä kokoiset sinun korssin ionna pump- korot ovat? harkitsen niiden tilausta netistä, ulkmailta, vaikka eihän se fiksua ole :D mun toryt on kokoa 36 ja ihan sopivat, niin yritän hahmottaa kokoani.

 5. No on tosiaankin, huh! Ihan tarvitsisi toisen sunnuntain tähän perään :D Minustakin nämä punaiset haalarit on tosi päheät! Vielä kun löytäisin ne kadonneet merkkini jostain, niin olisivat hieman uskottavamman näköiset ;)

  Voi kun saisin laukun jo pian kätösiini, en malta odottaa! Oikein ihanaa sunnuntaita sinne <3

 6. Kiitoksia! :) Siinä taitaa olla Diorin It Pink-sävyä. Sen perään on kyselty viime aikoina, joten päivitetty postaus huulituotteista lienee ehkä paikallaan :)

 7. Voi en malttaisi odottaa, että saan sen jo käsiini :) Kiitos myös toivepostauksista, näitä on aina ihana kuulla! Laitoin molemmat heti ylös :) Oli muuten hauska sattuma, juttelimme juuri parhaillaan Helsingin second hand liikkeistä kun samalla hetkellä luin puhelimella kommenttisi. Mukavaa sunnuntaita, Pauliina!

 8. No uskon ja aikakin kun menee niin hurjaa vauhtia – täytyy ottaa näistä ajoista kaikki ilo irti :) Ionna Pumpsit ovat kokoa 36 ja ne ovat toodella reilua kokoa. Joudun käyttämään sekä puolipohjallista että vielä taakse nilkan kohdalle laitettavaa pientä läpyskää, että saan kengät pysymään jalassani. Toisaalta jalkani on ehkä aika pieni 36 ja minulle sopii myös toiset Toryt koossa 35,5. Sanoisin niien kyllä kuitenkin olevan hieman tavallista isompaa kokoa. Toivottavasti onnistaa tilauksen kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *