Lexington-arvonnan voittaja

Teitä osallistui taas aivan hurja määrä yhteistyössä sisustus- ja lifestylemyymälä Zoom Designin kanssa järjestettyyn Lexington-laukun arvontaan! Ihan mahtavaa, kiitokset kaikille innokkaille osallistujille ja vielä kertaalleen myös lämmin kiitos raapustamastanne ihanasta palautteesta :) Lisäksi tietysti iso kiitos Zoom Designin väelle arvonnan järjestämisestä, täällä jäädään innolla odottelemaan verkkokaupan aukeamista!

Nyt kuitenkin arvontatuloksiin. Voittajia on ikävä kyllä aina vain yksi ja tällä kertaa arvontakoneen arpoma luku osui rumpujenpärinän saattelemana nimimerkille Jessika! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja Yalesville Tote Bag lähtee pian matkaan!

Kuvassa taas vilahtaa oma kesäkassini, raidallinen Queens Tote Bag, jonka sain aikaisemmin valita itselleni kevään mallistosta. Eikö olekin ihan näköiseni? Tuo sinivalkoisen ja konjakinruskean nahan yhdistelmä se vain miellyttää vuodesta toiseen! Kyllä tämä olalla kelpaa suunnata kesähelteillä rannalle vaikka tuossa arvontapostauksen mukaisessa asussa :)

Nyt kuitenkin oikein ihanat pääsiäisen toivotukset! Itselläni ohjelmassa piipahtaa ystävän uudessa kodissa iltapäiväkahveilla, illaksi taas saan tytöt meille kylään dinnerille ja viinilasillisille. Aurinkoista päivää kaikille!

Announcing the winner of the Lexington giveaway! Here’s also my summer bag, Lexington Queens Tote Bag, which I got to choose earlier from their SS14 collection. I love the combination of navy stripes and cognac brown – it simply works year after another!

Isn’t it almost like made for me? I bet we’ll have some great time together at the beach next summer… ;)

Happy Easter everyone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *