Kiitos!

Välillä täytyy vaan pysähtyä ihmettelemään, miten valtavan upealla joukolla lukijoita on tätä blogia siunattu! Kuulostaa varmasti kliseiseltä, mutta tällä kertaa teki oikein mieli sanoa ääneen ja kiittää teitä siitä, että olette siellä ruudun takana :) Olen lueskellut iso hymy huulilla arvontapostaukseen jättämiänne kommentteja, joiden joukossa on ollut niin kauniita sanoja, mielenkiintoisia toiveita kuin mukavaa palautettakin.

Erilaisia toivepostauksia tulikin hurja määrä ja kirjoittelin niitä jo ylös itselleni muistikirjaan. Todella moni toivoi muun muassa apua juhlamekon valintaan tulevan kesän juhlia ajatellen, myös kysymyspostausta kaivattiin taas pitkästä aikaa. Päivä kanssani-postaus kiinnosti myös muutamaa, josko sellaisenkin saisin vihdoin toteutettua! Palautteen seasta taas nousi ylivoimaisesti eniten esiin asupostausten määrä, joita toivottiin näkevän täällä useamminkin. Niiden saralta toivon itsekin parannusta kevättä kohden!

Moni tituleerasi tätä myös hyvänmielen blogiksi, jonka kuuleminen saa minulla aina hymyn nousemaan korviin asti. Kuten olen monesti sanonut, juuri sellainen paikka toivonkin tämän olevan.  Viime aikoina on kovasti puhuttu siitä, kuinka blogeissa eletään kiiltokuvaelämää tuoreiden tulppaanien ja täydellisten aamukahvien keskellä – muun muassa Niina kirjoitti loistavan tekstin aiheesta hetki sitten, kannattaa lukaista myös Norpan taannoinen postaus.

Minäkään täällä harvemmin kerron niistä aamuista kun heräsin totaalisen väärällä jalalla, tai siitä että kompuroin portaissa keskellä yliopiston vilkasta kahvilaa läikyttäen sumpit ylleni, saati että kuvaisin pyykkivuoriani tai kaaoksessa olevaa keittiötä. Luen itsekin mielelläni blogeja, joissa vallitsee positiivinen tunnelma ja kuvat ovat kauniita sekä harkittuja. Samalla silti kaipaan sellaista pientä kosketuspintaa siihen ihmiseen tekstien takana ja hänen arkeensa, ilman kuitenkaan niitä varsinaisia pyykkikasoja. Haluan oman bloginikin olevan sellainen arjen pieni pilvilinna niin itselleni kuin teillekin ja juuri näiden keskusteluiden jälkeen on ihana huomata, että te pidätte tästä blogista juuri tällaisena positiivisena paikkana. Minusta onkin mahtavaa, että kuitenkin samalla ymmärrätte, että täälläkin kirjoittelee aivan tavallinen tyttö arkisine murheineen ja ongelmineen, joka samalla nauttii niistä aamun kahvihetkistä ja kauniista asioista :)

Nyt lähdettiin itse aiheesta jo sivuraitelle, tarkoituksena kun oli lähettää teille virtuaalinen halaus ja iso kiitos! Eräs yhteistyökumppaninikin totesi tuossa juuri, kuinka minulla on poikkeuksellisen positiivisia lukijoita – eihän tuohon voi kuin yhtyä ♥  Huomenna palataan viikonlopun gaalatunnelmiin!

18 thoughts on “Kiitos!

 1. Jos tämä blogisi jotain on niin nimenomaan hyvän mielen tyyssija, jonne on aina mukava piipahtaa kylään. Liian harvoin tulee kiitettyä bloggaajia mukavista kirjoituksista tai ylipäätänsä blogin olemassaolosta, joten kiitos. Kiitos, että jaksat ilahduttaa meitä ihanilla postauksillasi. :')

 2. Iso kiitos ja virtuaalihalaus takaisin myös sinne päin! <3 Monena aamuna olet saanut hymyn nousemaan kasvoilleni, kun olen blogiasi lukenut. :D Ja se on parhautta, kun aina jaksat vastata, vaikka olisi vain pieni kommentti.
  Jatka vain samaan malliin ihanalla tyylilläsi!!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa muru! :)

 3. Sun blogi on todellakin hyvän mielen paikka, ja aina tuun yhtä mielelläni lueskelemaan sun pirteitä juttuja ja katselemaan kauniita kuvia :) On totta, että monien bloggaajien elämästä saa tekstien ja kuvien perusteella tosi täydellisen kuvan, mutta mun mielestä blogi saakin olla semmonen paikka, jossa muistutetaan sekä itseään että lukijoita niistä elämän ihanista jutuista. Silloin blogi on semmonen arkea piristävä ja voimaannuttava juttu, eikä siitä varmasti oo kellekkään haittaa – kunhan vaan muistaa jokaisen ihmisen epätäydellisyyden :) Ihanaa kevättä sulle!

 4. Kukin tavallaan, on ihan okei pitää positiivista blogia jättäen arjen vähemmän kivat asiat pois :)

 5. Kiitos sulle näin mukavan blogin ylläpitämisestä! :) Vaikka monet blogit havittelevatkin tällaista samanlaista positiivista ilmapiiriä blogiin, niin jotenkin sä oot onnistunut samalla pitämään tän blogin jollain tavalla maanläheisenä ja että tähän on helppo samaistua. Monet bloggaajat jotka bloginsa mukaan elävät just sellaista kiiltokuvaelämää ovat aika etäisiä ja se hienostoeläminen menee mun makuun jo vähän yli. Vaikka et kerrokaan sun murheista tai ongelmista, niin susta saa sellaisen kuvan, että oot tosi aito ja rehellinen :) En tiiä tuliko tästä nyt hirvee sekasotkukommentti tai saiko tästä nyt yhtään selvää siitä mitä ajoin takaa, mutta joka tapauksessa kiitos! :D

 6. Kiitos itsellesi tästä aivan ihanasta hyvänmielen blogista! Tätä jaksaa aina lukea hymy huulilla. :)

 7. Voi Niina <3 Iso kiitos ja rutistus! Ja kiitos myös itsellesi mahtavasta, ajatuksia herättävästä blogista :)

 8. Voi tiedätkö, en voi kyllä tarpeeksi kiittää sinua kaikista kommenteistasi joita olet jättänyt <3 Kiitos ihana että piristät niin usein päiviäni, arvostan sitä todella! :) Kivaa alkanutta viikkoa sinne!

 9. Kiitos Nelli valtavan fiksusta ja piristävästä kommentista! “Kunhan vaan muistaa jokaisen ihmisen epätäydellisyyden” – hurjan hyvin sanottu! Moni kakku päältä kaunis, koskaan ei voi tietää mitä toisen elämässä on meneillään siellä pinnan alla. Toivottavasti tämä on sinulle jatkossakin se positiivisuutta ammentava paikka <3 Ihanaa kevään jatkoa sinnekin!

 10. Näinpä juuri! Sitä oikeaa arkirealismiakin kaipaavat varmasti löytävät sellaistakin luettavaa, blogeja kun löytyy tänä päivänä joka lähtöön :)

 11. Voi miten ihana kommentti! Juuri tähän pyrinkin – siihen että rivien välistä tulisi esiin se “maanläheisyys” ja ripaus omaa persoonaa, vaikka positiivisista ja pääasiassa pintapuolisista asioista kirjoitankin. Mielettömän kiva kuulla, että olen mielestäsi siinä onnistunut – iso kiitos tästä, Taru <3

 12. Sinäkin se olet sellainen kultakimpale, kun jaksat aina raapustella kivoja kommentteja :) Kiitos siitä <3

 13. Millainen bloggari, sellaiset lukijat -koska sinä olet varsinainen päivänsäde, ollaan me lukijatkin hyvillä mielin! En kyllä ymmärrä tuota valitusta “kiiltokuvablogeista”; mulle ainakin käy varsin hyvin kuvat perjantaipuskista ja täydellisen siiststäi olkkarista. Älä siis vaihda noita likaisiin sukkiin tai flunssatunnelmiin. ;) Keep up the good work!

 14. Ihanasti sanottu – olette kyllä kaikki sellaisia päivänsäteitä siellä ruudun toisella puolen <3 Ja kiva kuulla että olet tuota mieltä, likasukat ja flunssapäivien nessukasat pysyköön poissa jatkossakin ;) Kiitos sinulle kun luet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *