Gala Outfit

Ehdimme kuin ehdimmekin napata pikaisesti kuvat gaalaillan asusta perjantaisissa Aussie Blog Awardseissa. Hieman haastavat kuvausolosuhteet, hirveä tungos ja muutama hassu minuutti aikaa, mutta eiköhän näistä selvän saa ;) Ylleni päätyi siis tämä Zaran sininen maximekko, josta näkyikin jo pieni vilahdus aikaisemmin täällä. Tuolloin tuskastelin vielä, ehdinkö saada mekon tuunattua omalle varrelleni sopivaksi, mutta onneksi mamma ja ompelukone tekivät taikansa edellisenä päivänä.

Kuvat: Mona’s Daily Style

Maxi dress / Zara
Statement earrings / Zara
Clutch / Mulberry
Heels / Zara

Viihdyin kokonaisuudessa todella hyvin ja noh, minä nyt vain rakastan tuota sinisen sävyä! Pidän hurjasti mekon yksityiskohdista, syvään uurretusta selästä ja siroista spagettiolkaimista. Korviin oli pakko sujauttaa vielä Zaran statementkorvakorut, jotka sopivat sävynsä puolesta mekkoon loistavasti. Korvikset olisivat tietysti päässeet paremmin edukseen hiukset nutturalla, mutta ajan ja taitojen puutteessa tyydyin huolettomiin kiharoihin. Jalkaan sujautin vuosia vanhat luottokorot ja kainalossa laukkukokoelman uusin tulokas – Mulberryn Harriet Clutch :)Mitä pidätte gaalakokonaisuudestani? Olen kyllä niin tyytyväinen, että kiikutin mekon epäilyistä huolimatta sovituskoppiin ja kassan kautta kotiin. Tälle tulee varmasti käyttöä muutenkin vielä tulevana kesänä rennompien asusteiden kera!

Luckily we had some time to take the outfit pictures at the Aussie Blog Awards on last Friday. We only had few minutes and it was really crowded there, so it wasn’t that easy to manage with the photos. Hopefully you’ll see the point – the gala outfit – besides all that! 

I bought this beautiful skyblue maxi dress from Zara like a month ago planning to wear it at the awards. It only needed some fixing – maxi dresses are always waay too long for me! Thanks to my dear mother it fits perfectly now. I simply love the colour and those statement earrings are definitely a perfect match with the dress. I was really satisfied with the outfit myself, but what’s your opinion? :)

29 thoughts on “Gala Outfit

 1. Niin kaunis Jonna ♡ Tuo sininen sopii sinulle valtavan hyvin. :-) Kaunis, upea kokonaisuus. Ja kyllä vain tuo musta Harriet on ihana! ♡
  Kuvista tuli upeita, Mona osaa kuvauksen! :-) Varsikin tuo korvakorulähikuva on upea!
  Ihanaa keskiviikkoa upeus! ;-)

 2. Kaunis mekko ja sopii sinulle erittäin hyvin! Tykkään kovasti, että ihmiset pukeutuvat muuhunkin kuin mustaan, jossa ei oikein ole silmälle iloa. Se on tietysti tuttu ja turvallinen, mutta niin tylsä kun niin paljon näkee. Pisteet sulle ;)

 3. Hurjan nättinä olet ollut!
  Vaikka se arvonta jo päättyikin, niin ajattelin tätä kautta laittaa vielä postaustoiveen :) Olisi nimittäin tosi kiva kuulla omia fiiliksiäsi Vaasasta kaupunkina ja jos jaksaisit esitellä paikkoja (ravintolat, kahvilat, mahdolliset nähtävyydet jne), joissa mielestäsi kannattaa käydä. Näitä tosin oletkin jo sivunnut postauksissasi, mutta kokoavasti vaikka “Vaasan top-5 paikat” :D Vaasa tulee luultavasti olemaan minun tuleva opiskelu-kaupunkini, joten kaikenlainen Vaasa-info kelpaa :)
  -Madde

 4. Tuo maxi on täydellinen! <3
  Kokeilin itsekin tuota muutama viikko takaperin zarassa, mutta mekko on aika avonainen ja niin ihana kuin tuo syväänuurrettu selkä on niin millasia rintsikoita siellä voi pitää? :/

 5. Kiitos murunen! Viihdyn sinisessä kyllä todella hyvin, tuntuu tosi omalta väriltä :) Mona on kyllä taitava kameran takana ja mikä ihaninta, innokas sellainen :D “Ihanat korvakorut, noistahan meidän täytyy ottaa kuva!” <3

  Ihanaa torstaita sinne! :)

 6. Kiitos kaunis! Korvikset sattuivat kyllä sopimaan tosi hyvin mekon kanssa, onni että ostin ne jo aikaisemmin :)

 7. Kiitos oikein paljon kehusta ja pisteistä! Musta on toki aina tuttu ja turvallinen, mutta kerrankin kun oli tilaisuus pukea jotain hieman erilaista, niin oli pakko hyödyntää :) Gaalassa oli pari punaista upeuttakin, jotka kyllä heti pistivät silmään!

 8. Kiitos Madde! Ja hei, toki saa aina jättää toiveita vaikka jokaiseen postaukseen :) Tosi kiva idea, jonka toteuttaisin kyllä mielelläni! Vietän tosin Vaasassa enää hyvin lyhyen aikaa, joten en ihan mene takuuseen ehdinkö toteuttaa postausta vielä kevään aikana. Yritän kuitenkin – edes vinkata niistä muutamista kivoista paikoista, jos en kaikkia ehdi :)

  Ja oi että, ihana kuulla että olet kenties tulossa Vaasaan! Siellä kelpaa opiskelijan olla, suosittelen kaupunkia kyllä koko sydämestäni :) Jos tulee mitä vaan kysyttävää mieleen Vaasaan liittyen, niin meikälle voi laittaa vaikka sähköpostiakin!

 9. Kiitos kovasti, ihana kuulla että kokonaisuus miellyttää :) Ja hurjan kiva kun kommentoit pitkästä aikaa!

 10. No se on kyllä :) Malli ei tosiaan alkuperäisenä istunut itselleni yhtään ja kaula-aukko oli meikäläisen rintavarustukselle aiivan liian avara, joten helman lyhennyksen lisäksi kurottiin olkaimia hieman ylemmäs. Selkäosasta taas, gaalassa käytin sellaisia silikonisia fileitä, jotka pysyvät liimapinnalla kiinni, ne taitavat olla tuollaisen mekon kanssa ainoa vaihtoehto. Jos mekko taas pääsee ylle vaikka lomalla kesällä, niin meinasin fuskata ja laittaa alle esimerkiksi ihan vaan bandeaubikinin yläosan :)

 11. Yhdyn muiden kommenttiin, että väri on kaunis ja sopii sinulle. :) Mutta miksi, oi miksi, mekko on silittämätön ja ryttyinen? :/ Olkoon mekko kuinka juhlava vain, niin kurttuinen kangas vähentää sen arvokkuutta roimasti. Ruttuinen ja hoitamaton kangas saa kalliinkin mekon näyttämään parinkympin henkkamaukkarätiltä.

 12. Kiitoksia, viihdyn kyllä värissä paremmin kuin hyvin :) Ihan oikeassa olet, olisihan tuolle voinut näyttää vielä silitysrautaa, siliteltiin vain helmaa tasaisemmaksi lyhennyksen jälkeen. Tuollaisessa eläväisessä ja ilmavassa matskussa sitä ei niin huomaa, kuin vasta sitten jälkikäteen :) Ensi kerralla viisaampina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *