Gaalatunnelmia

Perjantaina vietettiin tosiaan Trendi-lehden ja Lilyn järjestämiä Aussie Blog Awardseja Kellohallissa. Olin itsekin ehdolla Readers’ Choice-kategoriassa ja ihkaensimmäistä kertaa juhlimassa näitä awardseja! Kuten torstaina kerroinkin, pelkäsin jo joutuvani jäämään sohvan pohjalle flunssani kanssa, mutta onneksi pääsimme kuitenkin pikaiselle visiitille – vaikkakin sitten hieman nuutuneena ja köhien. Juhlissa tunnelma oli näinkin pienessä tilassa varsin tiivis ja Kellohalli kuhisi toinen toistaan tyylikkäämpiä juhlijoita. Saavuin itse paikalle serkkuni kanssa ja oli ihana päästä taas näkemään blogien takaa löytyviä upeita naisia sekä tapaamaan ihan uusiakin kasvoja.

Gaalassa palkittavia kategorioita olivat muun muassa Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, sekä Best Lifestyle Blog. Kaikki voittajat ovat listattuna täällä. Ylempänä kuvankaunis Marianna palkintosaaliinsa kera voitettuaan Instafamous-kategorian :)

Kuten sanottua, illan mittaan ei voinut välttyä ihailemasta kanssajuhlijoiden tyylikkäitä kokonaisuuksia sekä asusteita! Yksi yleisimmistä asuvalinnoista taisi olla musta jumpsuit, joka on itsellänikin yhä ostoslistalla, myös maximittaisia mekkoja näkyi paljon. Kiinnitin huomiota myös monien värikkäisiin korkoihin sekä tietysti upeisiin laukkukaunottariin! Mona oikein säteili olallaan uusi Chanel, luonnossa vähintään yhtä hurmaavan Maijan karkkipinkki Saint Laurent taas naulitsi katseeni heti! Oman asuni näette kokonaisuudessaan ihan tuotapikaa :)

On Friday night it was finally time to celebrate the Aussie Blog Awards. It was my first time celebrating these and I also had the honor to be nominated as Readers’ Choice. The atmosphere was very tight and Kellohalli was full of stylish people. I came with my dear cousin and it was as lovely as always to meet amazing women behind their blogs!

As I already said, I couldn’t help but admire all the glamorous outfits and accessories during the event. One of the most popular choices for the evening was definitely a black jumpsuit, which I’ve been trying to find for myself as well. I also paid attention to all the colourful heels and some gorgeous bags! Or what do you think of this Chanel Boy on Mona’s shoulder or Maija’s candy pink Saint Laurent? ;) You’ll see my whole gala outfit soon!

14 thoughts on “Gaalatunnelmia

  1. Kiitos perjantaista Jonna, tosi hienoja kuvia olet napsinut! Mikä kamera sinulla olikaan mukana? Mielestäni nämä oli kauniimmat kun omalla Canon 6Dllä otetut :D

  2. Voi kiitos Jessica ja kuin myös – oli kiva nähdä taas! Mulla oli Canonin EOS 5D Mark III :) Sattui vaan vähän väärä objektiivi mukaan, niin en saanut kovin laajoja kuvia.

  3. Voi niin oli, aivan ihana nähdä kaunotar sieltä tekstien takaa <3 Toivottavasti tosiaan tulee vielä tilaisuus, jossa taas törmätään :)

  4. Voih ite en tajunnut ottaa kameraa mukaan ollenkaan, mutta pääasia että itselle jäi kivat muistikuvat :) Kerrankin ainakin pystyi keskittymään täysillä hetkeen kun ei tarvinut hääriä kameran kanssa kokoajan!

  5. Välillä on kyllä kiva vaan nauttia fiiliksestä täysillä sen sijaan että kurkkisi etsimen takaa :) Trendin Facebook-sivuille on myös tullut jakoon kuvia, kannattaa kurkata sinnekin!

  6. Voi kun kiva kuulla, vaikka näitä tuleekin nyt varmasti joka tuutista :) Tuo Maijan clutch on kyllä aivan mieletön – oih ja voih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *