Boyfriend Jeans & Stripes

Fiilistelin boyfriend-farkkuja aikaisemmin keväällä postauksessa How to Wear Boyfriend Jeans? ja odotin innolla saavani kaivaa esiin vuodentakaiset farkkuni. Kokeilin pöksyjä kerran toiveikkaana, mutta ne olivat sen verran revityt, että saivat jäädä vielä odottelemaan kesäisempiä kelejä. Sen sijaan nämä Fashionstorelta vastikään saadut Liu Jo’n kulutetut farmarit pääsivät heti ilmojen vähänkään lämmettyä ylle! Malli on prikulleen makuuni aina väriä ja kulutuksia myöten, nämä ovat myös bf-farkkuja istuvammat ja enemmänkin nimensä mukaisesti relaxed fit-farkut. Juuri sellaiset semiboyfriendit minun makuuni!

Viime sunnuntaina meitä hellittiin aivan mielettömällä auringonpaisteella ja lämpöasteilla, joten uskalsin parittaa farkut bleiseriin ja korkata ballerinakauden. Höysteenä vielä merihenkistä raitaa Lindexin viimevuotiseta Holly&Whyte-mallistosta. Sään kunniaksi lähdimme tyttöjen kanssa kevään ensimmäisille jäätelökahveille (huhtikuussa?!) Töölönlahdelle ja tässä asussa pärjäsikin jo vallan hyvin. Mikä ihana aikainen kevät!

Blazer / Zara
Sweater / Lindex Holly&Whyte
Jeans / Liu Jo (giveaway)

Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch 

Sunglasses / Ray-Ban

Istuskelimme Sinisen Huvilan kahvilan terassilla pitkälle iltaan asti, kunnes painuva aurinko ei enää jaksanut lämmittää. Toistan varmasti itseäni, mutta tuo on kyllä ehdoton suosikkipaikkani Helsingissä! Siellä lahden yllä maisemia katsellessa ja illan viimeisiä auringonsäteitä ihastellessa ei voi kuin tuntea olonsa onnelliseksi :) Vielä jos on edesssä kipollinen jäätelöä ja seurana rakkaat ystävät, niin mikäs siinä ihmisen ollessa ♥

Ever since I wrote about boyfriend jeans in my post here I’ve been waiting for some warmer weather to be able to wear them. On last Sunday it was finally warm enough to reveal the ankles! I got these Liu Jo Relaxed Fit Jeans as a gift from Fashionstore a while ago and I’m already in love with these. I don’t really feel myself comfortable in actual bf jeans, so these are perfect for me. 

I decided to pair the jeans with a blazer and some stripes when heading out for ice creams for the very first time this spring! What do you think of this outfit? Are you a friend of boyfriend jeans or do you prefer such “semi-boyfriends” as I do? ;)

Sisältää mainoslinkin / Commercial link

31 thoughts on “Boyfriend Jeans & Stripes

 1. Tosi kivan näköinen asu, ja nuo farkut on varmasti mukavat jalassa! Sinisen huvilan kahvila on kyllä ihastuttava paikka! Meidänkin oli tarkoitus suunnistaa sinne pääsiäispyhinä, mutta jono oli sen verran pitkä, että päätimme yrittää uudelleen tulevana viikonloppuna :) Mukavaa päivää sinulle! :)

 2. Onpas hyvän näköiset farkut!! Kävin juuri muutaman päivä sitten läpi housu-varastoja ja aika monet “vähän rikkinäiset” ja pienet sai lähteä muille maille ;) nyt ois siis aikamoinen housujen etsintä käynnissä, että löydän niitä hyviä perusyksilöitä kaappiin ;) Täytyykiin katsastaa LI Jo'n valikoima!

 3. Ihana Jonna. :-) Hauskaa, kun hiuksesi ovat nyt erilailla kuin useissa kuvissa. Ja kyllähän ne noinkin käyvät. ;-)
  Asukin on mukavanoloinen ja niin Jonnamainen. ♡ Tykkään. :-)
  Minulla on vielä korkkaamatta tälle keväälle jätskikioskit… Jospa tänä viikonloppuna siihen tulisi tilaisuus… ;-)
  Ihanaa torstaita ihana! :-) (ja siis TAAS on torstai…)

 4. Ihanat farkut! Mä oon kyllä vähän sitä mieltä, että boyfriend-farkut imartelee tosi hoikkia ihmisiä kuten sua, muilla ne saattavat olla ei-niin-hyvännäköiset. Vai onkohan tämä juttu nyt vaan mun päässä…

 5. Kiitos, Vilhelmiina! Jono oli kieltämättä jäätävä ja mekin mietimme hetken käännytäänkö takaisin, mutta kun nyt kerta sinne asti oltiin tultu. Puoli tuntia taidettiin loppupeleissä jonottaa, mutta sunnuntai-ilta auringossa oli sen arvoista :) Toivottavasti teillä on parempi onni sitten viikonloppuna, mukavaa päivää sinullekin!

 6. Minäkin hävitin juuri monet vanhat ja lötkähtäneet farkut, nyt on taas kaapeissa tilaa! Ehdottomasti kurkkaamaan Liun valikoimat, niiden farkut vaan istuu törkeän hyvin.. ;) Etenkin juuri sellaisia simppeleitä perusmalleja on paljon nyt myynnissä.

 7. Ihana sinä! Kovin usein tulee kyllä kiharrettua hiukset jos jonnekin lähden, mutta tällä kertaa mentiin suorilla ;) No nyt viikonloppuna korjaat asian ja käyt korkkaamassa jätskikauden! Taas se on tosiaan torstai, joskin olen ihan sekaisin päivistä tämän tynkäviikon myötä :D Mukavaa iltaa sinne <3

 8. Ihana ihana ihana <3 Siis mähän olen aivan rakastunut poikkisfarkkuihin nykyään (blogissakin ne näkyvät nyt säännöllisin väliajoin, mutta ei läheskään niin usein kuin arjessa), vaikka vielä joitakin aikoja sitten mietin, että laitanko omani kirpparille myyntiin. Hyvä etten laittanut, sillä niistä on tullut mun uudet luottofarkut. ;) Vähän houkuttaisi hankkia vaaleansinisten rinnalle jotkut tummansinisetkin versiot. :D

 9. Monesti tällaiset ajatukset vaatteiden sopivuudesta ja vartalotyypeistä tms. voi tosiaan olla ihan vaan oman pään sisällä! Minusta boyfriendit, etenkin tällaiset enemmänkin välimuodot sopivat hyvinkin monelle kropalle :)

 10. Sinä oot <3! Hei ihan mahtavaa, että olet päässyt nyt oikein kunnolla poikkisten makuun! Mäkin mietin jossain vaiheessa tummemmansinisiä farkkuja, mutta mitään tarpeeksi kivoja yksilöitä ei ole ainakaan vielä tullut vastaan. Toisaalta kesää kohden kiva käyttää vaihteeksi tällaisia vaaleitakin :)

 11. Näytät upealta! Itsekin tänään olin lähes identtisellä asulla liikenteessä, raitapaidan tilalla oli perus harmaa t-paita :)

 12. Moikka Jonna, kiitos ihanasta ja piristävästä blogista! <3

  Sinä kun asustelet Vaasassa, niin minkälainen vuokrataso siellä yleisesti ottaen on?
  Onko 500 uudesta keskusta-asunnosta kallis vai edullinen ja minkähintaisissa asunnoissa opiskelijat siellä ylipäätään asuvat?

  Arvoistaisin kovasti vastaustasi, itselläni kun syksyn suunnitelmat varmaankin vievät Vaasaan ja mietin minkälainen ratkaisu olisi järkevä! :)

 13. Heippa ihana, kiitokset itsellesi kivoista kehuista! :) Asuntoasiaan sitten, Vaasassa on kysyntää ehdottomasti enemmän kuin tarjontaa, joten vuokrataso täälläkin on yllättävän korkea. Uudesta keskusta-asunnosta 500 on kyllä hippasen alakanttiin, toki riippuu asunnon koosta. Voasin kautta voi saada asunnon hieman halvemmalla, mutta ekan vuoden opiskelijana varsin vaikea saada muuta kuin solua. Kannattaa muutenkin olla mahdollisimman ajoissa asunnon etsinnän kanssa, kesällä pääsykoetulosten julkistamisen jälkeen tilanne täällä on toodella aggressiivinen ja yksiöitä sekä pieniä kaksioita on hurjan vähän tarjolla.

  Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! Mukavaa että Vaasaan muutto on ehkä suunnitteilla, tervetuloa tänne! :)

 14. En ymmärrä miten joku voi olla aina näin täydellinen! Sulla on aivan täydellisen klassinen tyyli ja oot niin kauniskin vielä huuh! Kateellisena täällä katson ♡ saisko toivoo sellasta postausta missä kertoisit vähän sun treenaamisesta? Niinku mitä teet ja miten motivoit ja vähän miten syöt ym. :)
  Rakastan ylikaiken tätä sun blogia ja sun tyyliä varsinkin!!!!!!!♡

 15. No mutta höpsistä, kukaan meistä ei ole täydellinen! Iso kiitos kuitenkin kehuista, ihana kuulla että meillä menee tyylisilmäkin yks yhteen :) Toki saa aina esittää toiveita, joskin treenailupostaus jäisi aika lyhyeen :D Viime aikoina treenaaminen kun on koostunut lähinnä satunnaisista powerwalkeista ja salillakin olen käynyt viimeksi ennen opiskelemaan lähtemistä viime syksynä! Ruokatottumuksenikaan eivät ole mitään ihmeellisiä, syön ihan tavallista perusterveellistä ruokaa mitään kieltämättä – olen myös aikamoinen herkuttelija ja esimerkiksi pasta maistuu turhankin hyvin.

  Nyt olisi kuitenkin kesäksi Helsinkiin muuttaessa aika päästä taas salilla käymisen makuun, ehkä sitten voisin tehdä ainakin jotain kevyitä treenivaatejuttuja muiden postausten ohella :) Kiitokset vielä sinulle ja mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

 16. Kerrassaan ihastuttava asu jälleen kerran! :) Ja nuo farkut! <3 ihan täydelliset "semiboyfriendit", kuten totesit ;)

  Toinen juttu mistä kovin tykkään on tuo bleiserin ja neuleen yhdistäminen. En ole jostain syystä koskaan tätä tehnyt, vaan jotenkin olen aina mieltänyt bleiserit pidettäviksi vain ohkaisten paitulien kanssa… Tähän tulee kyllä heti pikimmiten muutos! ;)

  Ihanaa viikonloppua! :) xx

 17. Kiitos murunen! Hih, tuo “semiboyfriendit” on minusta aika osuva sana kuvaamaan näitä ;) Farkuille on tullut jo paljon käyttöä ja ennustan kyllä useita käyttökertoja lisää kesää kohden!

  Onpa hauska kuulla! Itse taas suosin useinkin tuota bleiserin ja neuleen (usein hieman kevyemmän sellaisen) yhdistelmää, helppo tapa kerrospukeutua etenkin näin keväällä :) Kiva siis jos tästä oli inspiraatioksi tällä saraa!

  Ihanaa viikonloppua sinne Lontooseenkin <3

 18. Lisäisin vielä, että uutta tai uudehkoa asuntoa keskustasta on vaikea löytää (ainakin ilman suhteita yms), varsinkaan yhdelle.. esimerkiksi rewelissä yksiöstä saa pulittaa reilut 400 euroa ja ne asunnot eivät ole uusia tai juuri remontoituja, hyvässä kunnossa kylläkin! Mutta vaikea sanoa tosiaan, voihan sitä käydä tuuri ja löytää todellisen helmen :) ei kuitenkaan kannata liian nirsoksi ruveta, ettei sitten joudu ottamaan ainoaa tarjolla olevaa 18 neliön asuntoa tai maksamaan taivaita hipovia neliövuokria ..

 19. Oh, ihan täydelliset farkut! Tuollaisille olisi myös kolo omassa vaatekaapissa ;) Niin ihanan casual chic asu, jälleen kerran :) <3.

  Pitäisi kai rohkentua korkkaamaan myös oma balleriinakausi, vielä ovat kiltisti laatikoissa odotelleet ;D

 20. Minustakin nämä ovat ihan täydelliset! Voi kiitoksia Elina, niin kivoja asuja itselläsikin aina <3 Ja mitä ihmettä! Nyt ballerinat esiin, ennen kuin taas viilenee ja poloiset saa haudata takaisin laatikkoihinsa :D

 21. Ihan totta, täällä hyvin harvoin törmää vapaisiin uudempiin asuntoihin, ellei käy tuuri! Täältä asuntoa etsiessä kannattaa kyllä hyödyntää kaikki mahdolliset kontaktit ja suhteet :)

 22. Eikö sinua koskaan ahdista tuollainen urheilemattomuus? Ihan jo terveytesikin kannalta, ajatteletko koskaan kuinka huono kunto sinulla on? Kaksikymppisenä voi varmaan vielä kiittää geenejä ja elää hyvää elämää mutta liikkumattomuus kostautuu kyllä myöhemmällä iällä. Nyt peppu ylös sieltä penkistä niin kiität itseäsi vielä myöhemmin!

 23. Tottakai ja nyt olen siihen taas herännytkin, pelkillä geeneillä kun ei pitkälle pötkitä, puhumattakaan terveydestä ja kunnosta. Ei hätää, peppu on jo noussut ylös ja startti on hyvä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *