Baby Blue Coat

Olen edelleen aivan pähkinöinä sinisestä. Tämän salakavalasti alkaneen innostuksen oli tarkoitus rajoittua ihan vain pieniin yksityiskohtiin ja esimerkiksi helppoihin yläosiin, mutta jokin kevätauringonpistos sai minut sovittamaan tätä pastellikaunotarta Zarassa tuossa taannoin. Sehän oli menoa sitten se – takki oli aivan mielettömän upea päällä! Epäilin kyllä jonkin aikaa, raaskiako laittaa rahoja tällaiseen spesiaalimpaan takkiin ja kauankohan väri miellyttää silmää. Noh, ainakin se miellyttää ihan pirun paljon juuri nyt! Pohdiskelin asiaa myös Instagramissa, jossa raati oli hyvin yksimielistä, ja myös ystäväni vieressä kannusti minua palaamaan liikkeeseen hakemaan takin.

Niinhän minä sitten tein ja voi pojat, että se onkin upea! Takki pääsi heti ylle paitsi samana iltana ulos lähtiessä myös pääsiäismaanantaina suunatessamme taas siskoni ja pikkuisten kera jäätelöille. Takki sattui sopimaan kuin nakutettu Huvilakadun pastellisävyisiin taloihin ja mätsäsinpä myös Helsingin jäätelötehtaalta haetun tötterönkin takkiini, hehe ;) “En tiennyt, että on olemassa sinistä jädeä” – Ohh yes there is!

Coat / Zara
Blouse / Zara
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch
Sunglasses / Ray-Ban

Vaatekaappini noudattaa pääasiassa aika neutraalia ja klassista linjaa, joten tällaiset väripilkut ovat loistava tapa tuoda pukeutumiseen hieman ekstraa. Täten takki on myös helppo parittaa kaappini antimiin, tällä kertaa valitsin ylle valkoista ja farkunsinistä konjakinruskeiden asusteiden kanssa. Mitäs te pidätte pastellitakistani ja kokonaisuudesta? :)

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille – viimeisiä huhtikuun päiviä viedään huhhuijakkaa!

I’m still going crazy about blue. It all started very quickly and now I can’t help but loving everything blue that I run into! I already have a blouse in this baby blue shade, but I simply couldn’t resist this coat in Zara. After trying it on I was in love, although for a short while I did think whether it’s madness to buy an expensive coat in such a trend colour. Everybody in Instagam encouraged me to buy it and also my friend told me to get back to the store and buy the coat.

And luckily I did so! This might be the most beautiful coat that I’ve ever seen – I love all the details of it and the pastel blue colour of course. My wardrobe is pretty simple and neutral so it’s easy to wear such a colourful coat. This time I paired it with white blouse, jeans and cognac brown accessories. What’s your opinion on the outfit and the coat itself? :)

52 thoughts on “Baby Blue Coat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *