Arvonta: Voita Lexingtonin kesäkassi!

Kuten jo hieman vihjailinkin, olisi nyt tiedossa Lexington-aiheista arvontaa! Kommenttien puolella tiedusteltiinkin kainosti hetki sitten, olisiko mahdollista saada blogiin tämän yhteistyöni tiimoilta jotain kivaa lukijoillekin. Eikun ehdotusta eteenpäin – suureksi ilokseni ihana Vääksyn Zoom Design lähti innolla mukaan arvonnan järjestämiseen!

Zoom Design on itselleni tuttu paitsi aiemman yhteistyön saralta, myös hyvin monen sosiaalisen median kanavan kautta. Seuraan tuota ihastuttavaa putiikkia itse niin Instagramissa kuin Facebookissakin, joiden välityksellä pääsee kätevästi kurkistamaan uutuuksiin ja liikkeen tunnelmiin yleensäkin. Löytyypä heiltä blogikin! Ihasteltavaa näiden kanavien kautta riittää ja arvanette minun olevan erityisen innoissaan heidän kattavasta Lexingtonin valikoimastaan ;) Tällä hetkellä Zoom Design toimii tosiaan Vääksyssä ja postittaa pyynnöstä tuotteita kotiin, mutta arvatkaapa mitä? Nettikauppa on aukemaisillaan ihan näillä näppäimillä huhtikuun aikana!!

Laukku – Lexington, panamahattu – Lexington, aurinkolasit – Ray-Ban, shortist – Pull&Bear

Nyt kuitenkin itse arvontaan. Tällä kertaa arvottavana on Lexingtonin raikas kevään malliston Yalesville Tote Bag (arvo 119€)  joka olisi täydellinen mukaan napattava esimerkiksi rannalle tai miksei vaikka pienelle mökkiviikonlopulle lähtiessäkin. Vielä farkkushortsit ja jokin toppi ylle, panamahattu päähän ja aurinkolasit nenälle, niin rento kesäasu on valmis!

Arvontaan voit osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin sähköpostiosoitteen ja mieluusti myös nimimerkin kera maanantaihin 14.4. klo 21 mennessä! Toki ilahdun, jos innostut jättämään samalla esimerkiksi palautetta risujen tai ruusujen muodossa taikka postaustoiveen – sana on vapaa ja vapaaehtoinen ;)

Arpaonnea ja oikein ihanaa starttaavaa viikonloppua!
 – Yhteistyössä Zoom Design –

OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT!

This giveaway is only valid in Finland! :)

348 thoughts on “Arvonta: Voita Lexingtonin kesäkassi!

 1. Ihana kesäkassi!:) Ja pakko sanoa että sun blogi on noussut viimeaikoina mun lemppareiden joukkoon. Luen ite tällä hetkellä kauppiksen pääsykokeisiin joten minulla ei ole aikaa seurata kuin muutamia blogeja. Sun tyyli pukeutua ja sisustaa on kuitenkin niin lähellä omaani että innolla odotan aina uusia postauksiasi :)

 2. Oih, aivan ihana Lexington-arvonta! Siun blogin myötä oon itseasiassa kyseisen merkin löytäny ja hullaantunu ihan täysin. Tällä hetkellä itseltäni löytyy lähinnä kodintekstiilejä, joten ois kiva saada tämmönen ulkoilutettava Lexingtonkin… ;)

  Blogistasi ei oo ku hyvää sanottavaa: laadukkaat kuvat, virheetön teksti ja ennen kaikkea positiivinen asenne. Oot Jonna ihana! :)

  eerikamankinen@gmail.com

 3. Aivan huippu arvonta ja erityisesti huippu blogi! Niin inspiroiva! :) Ainut blogi josta ei kyllä löydy mitään moitittavaa vaikka kuinka yrittäisi miettiä :) toivottavasti onni suosisi arvonnassa !:D
  Iida.mahonen@hotmail.fi

 4. Iik, miten ihana kassi ;) voi kun onnaisi..vierailen säännöllisesti blogissasi, tykkää tunnelmasta, jonka se antaa. Iso kassi olisi tarpeen, roudaan tällä hetkellä muutto- ja raksaprojektin takia kamoja vanhasta kämpästä duuniin, duunista raksalle ja raksalta 3kk vuokrakämppään ja takaisin, hih…onneksi kesä tulee ;) sipsi@iki.fi nimimerkki Laura

 5. Heippa! Olet aivan ihanan aurinkoinen ja herttainen (minkä olet varmaan kuullut jo tuhansia kertoja) ja blogisi on todellinen hyvän mielen paikka :) Toivoisin tietenkin lisää asupostauksia ja mieluiten niiden uusien hankintojen osalta. Arvonnassa mukana siis :)
  PS Sinulla on aivan ihana laukkukokoelma ;)

  heini.holopainen@gmail.com

 6. Ensimetreiltäsi saakka olet ollut aamukahviseuranani blogisi välityksellä :) Ennen kaikkea olen nauttinut autenttisuudesta, kauniista kuvista ja tavasta kirjoittaa. Valehtelisin, jos väittäisin, että lukuelämyksen nautittavuutta ei lisäisi sujuva kirjoitustyylisi (mielestäni olet ehdottomasti blogien “kielioppipoliisipäällikkö”, hih). Itse olen sinua vähän vanhempi yliopiston juuri valmistumisen vuoksi hylännyt lukija. Itse asiassa saatta hyvin olla, että hieno työmahdollisuus yllättävästi paiskaa minutkin pois rakkaasta kotikaupungista Etelä-Pohjanmaalle, jaiks.

 7. Moikka! :)

  Kiitos paljon inspiroivan ja kauniin blogin ylläpidosta. Arvonnassa mukana — fingers crossed!

  T. Mari
  mari_h (at) omanetti.fi

 8. Itsekin sanoisin blogiasi oikeaksi hyvänmielen blogiksi! Tänne on ihana tulla katselemaan kauniita asu- ja kotikuvia. Asupostauksia ja inspiraatiokollaaseja toivon siis enemmän!
  Terveisin Helena
  h_lo ät netti.fi (poista välit)

 9. Blogisi on ihanan raikas, kuuluu lempiblogeihini :)
  Olisi mukava syntymäpäiväni kunniaksi voittaa tuo kaunis Lexingtonin laukku!

  T. Milja
  milja@live.fi

 10. Aivan ihana kassi! Minulla ei ole vielä mitään Lexingtonilta, mutta blogissasi näkyneitä juttuja olen ihastellut jo pitkään :)
  eppul1 @ hotmail.com

 11. Jess, vielä ehtii! :D Ehdin kokonaan unohtaa tämän arvonnan, kun en heti postauksen luettuani jättänyt arpaa.. ;) Kerrassaan hurmaava kesäkassi, samoin sen ympärille koottu asu!

  Blogisi on aito, pirteä ja raikas. Sitä on todella miellyttävä ja helppo lukea, sillä kuvat ovat kauniita ja selkeästi panostat blogin esteettisyyteen. Yhteistyöpostauksia on sopivasti ja nekin toteutat mielestäni tyylikkäästi, sopivat hyvin blogin linjaan. Kesää jo malttamattomasti odottavana toivoisin jotain kesäpukeutumiseen liittyvää postausta! :)

  Elina / elina_1 (at) luukku.com

 12. Luinkin jo pari uudempaa postausta ennen tähän arvontaan osallistumista. Vielä ehtii just ja just ;) Itsekin opiskelijana musta on ollut hirveän ihanaa, kun oot kertonut esimerkiksi jos tentti ei oo mennyt ekalla yrittämällä läpi tai jos päivä ei oo muuten sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Se ei yhtään vähennä sitä, että blogisi todella on hyvän mielen paikka! Sopivasti vaan tuo ihmisyyttä, arkea ja persoonaa esiin kauniiden kuvien ja muun sekaan. Hyvää kevättä :)

  jenna.kivimaki@uta.fi

 13. Täydellinen kesälaukku, ah tulisi jo se kesä!
  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole kovin ahkera kommentoimaan, tämän onkin ensimmäinen kommentti tänne blogiisi. Haluaisin vain sanoa, että blogisi inspiroi mua todella paljon. Sulla on kaunis ja klassinen tyyli pukeutua, mutta erityisesti pidän ihanista laukuistasi! Olen itse myös laukkutyttö henkeen ja vereen ;) Laukkupostaukset on aina tervetulleita, vaikka niitä oletkin tehnyt jo kiitettävästi! Ihanaa kevään jatkoa!
  Terkuin Saara saaratuunainen@windowslive.com

 14. Oi mikä laukku. Viime hetkellä arvontaan =) Missasin melkein tuon arvonnan kun luin kännykällä blogiasia enkä pystynyt sillä osallistumaan niin unohdin ihan =D

  Kauniit kuvat ja ihanasti kirjoitetut tekstit saavat minut aina palaamaan uudelleen ja uudelleen =)

  hao@lailanet.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *