Sunny Thursday

>En pääse yli tästä ihanasta auringonpaisteesta! On varmasti ihmisiä, joilla tulee tämä kevään hehkuttaminen jo korvista ulos, mutta itse voisin ylistää tätä autuutta vaikka kuinka :) Kävin äsken ulkona haukkaamassa vähän happea tehden pienen kävelylenkin kukkakaupan ja postin kautta. Ulkoiluasuni uuden takin kera vilahtikin jo Instagramissa – nyt kaikki ilo irti kevättakeista ennen ensi viikoksi luvattua takatalvea, hrr. Uskaltauduinpa tänään laittamaan ensimmäistä kertaa lyhytvartiset Conversetkin jalkaan, harmi että ne täytyy varmaan haudata takaisin kaappiin, mikäli enteet lumimyrksystä pitävät paikkansa.

Pieni kurkistus makuuhuoneesta löytyvään työpisteeseeni. Pöytä toimittaa milloin työpöydän ja milloin kampauspöydän virkaa. Teki muuten mieli kokeilla hieman keväisempää ulkoasua tänne blogiin, mitäs pidätte? Banneri hakee vielä hieman lopullista olomuotoaan, halusin tällä kertaa jotain simppelimpää, mutten kuitenkaan koe pelkkää tekstibanneria ihan omakseni. Katsotaan, mitä saan lopulta aikaiseksi!

Tällä viikolla ollaan painettu erään ryhmätyön parissa, mutta onneksi on pitkästä aikaa jäänyt aikaa muullekin – kuten sisutamiselle. Olen asunut täällä nyt reilu puoli vuotta ja koko tämän ajan mielessäni on pyörinyt pari hankintaa, jotka sain nyt vasta aikaiseksi hommata. Olohuoneeseen tilaamani uusi peili odottaa seinälle pääsyä (=kavereista värvättyjä remppamiehiä), tuskin maltan odottaa! Myös tv-tasolle on vihdoin ilmestynyt jotain tuomaan tunnelmaa, siis tuon juuri postista noudetun Jurliquelta saadun kauniin paketin lisäksi. Palaan niin sistustus- kuin kosmetiikkajuttuihinkin vielä :)

Aurinkoista torstain jatkoa – otetaan näistä kevätpäivistä vielä kaikki ilo irti!

I can’t get enough of the amazing sunshine that we’ve been enjoying for the past days. It definitely feels like spring in here! To make the most of it I went for a little walk today – there was a peek into my outfit with my new jacket in Instagram.  It’s a shame though that they’re forecasting some sun storm for the weekend, nice…

It’s been a busy week with a school project but luckily I’ve had the time to do some decorating as well. I finally ordered a mirror that I’ve been talking about and it’s waiting to be placed above the couch. Can’t wait to see the result – I’ll share it with you guys when everything’s ready :) Have a lovely Thursday you all!

23 thoughts on “Sunny Thursday

 1. Ei kyllä todellakaan tarvitsisi enää talven tulla, masentaa pelkkä ajatuskin jo. Lauantaina näyttää räntää tulevan taivaan täydeltä säätiedoituksen mukaan, harmi :(

 2. No sano muuta, takatalvi tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta nyt auringonpaisteen ja lämmön keskellä… Josko ne ennusteet vaikka vielä ehtisivät muuttua, köh? Jos viikonloppuna nyt sitten kuitenkin tupruttaa, niin täytyy muistaa, että uusi lumi on vanhan surma ;)

 3. Peili on AmandaB:n :) Tilasin sen NetAnttilasta, kun ei täällä päin löytynyt liikkeestä. En malta odottaa, että saan tuon seinälle!

 4. Hehkuta vaan, ei haittaa yhtään! :) Itsekin on tullut viime päivinä nautittua tuosta ihanasta ilmasta ihan urakalla. Elättelen toiveita, että se takatalvi hyytyisi matkalla Tampereelle. :D

 5. Ihanan keväisiä kuvia! Mistäs olet tuon kauniin pöydän hankkinut? Tuollainen olisi juuri hakusessa… =)
  -Elina-

 6. Ihanalta näyttää uus banneri! :) tää kevät sais mun mielestä jatkua tämmösenä, ei me mitään takatalvee tarvita! ;)

 7. Mahtavaa, eihän tätä voi olla hehkuttamatta :) Siellä päin kevät varmasti vielä pidemmällä kuin Suomessa!

 8. Hih, siinä tapauksessa hehkutus varmasti jatkuu! Katselen täällä kärppänä säätiedotusta ja nyt lumihiutaleet ovat kadonneet jonnekin Vaasan yltä – jes!! Toivon niin kovasti, että tästä keväästä saataisiin vielä nauttia :)

 9. Kiitos, keväiseltä kyllä näyttikin kotona tänään asunnon oikein kylpiessä auringonvalossa :) Pöytä on ostettu syksyllä Vaasan Iskun jostain poistomyynneistä – kävi tuuri ja sain tuon ihan superhalvalla! Samaista näköjään kyllä vielä nettikaupan perusteella myynnissä, Meri-sarjaa tämä :)

 10. Voi kiitos! No sinäpä sen sanoit – kiltti kevät jatku vielä! :) Otetaan nyt ainakin ilo irti vielä näistä aurinkoisista päivistä, JOS jokin pyry sitten viikonloppuna iskee, hrr.

 11. Tää on ehdottomasti sun blogi – ja sun mielipiteet! Mutta ajattelin vain sanoa, että minun mielestäni toi banneri on ihana, mutta se olisi vieläkin parempi kun olisi about samanlevyinen kuin blogin tekstikenttä ja sivupalkki ovat (:
  Aurinkoista kevättä!
  t. silloin tällöin kommaaja :)

 12. Mielipiteet ovat aina hyvästä, joten kiva vaan kun jaoit omasi! Olen täysin samaa mieltä, juuri tuo koko tuossa vielä mättääkin. Hieman vielä kehittelyn alla – haluaisin tuon leveämmäksi tinkimättä kuitenkaan hirveästi bannerin korkeudesta, joten täytyy tuunailla vielä ;) Aurinkoista kevättä sinullekin Annika, mukava kun kommentoit!

 13. Heissan! En ole täysin varma, oletko sen jo aikaisemmin blogissasi maininnut, mutta miksi halusit opiskella kauppatieteitä juuri Vaasan yliopistossa?

 14. Heips! Jätin suosiolla vaihtoehdoista pois suurimmat kaupungit Helsingin, Turun ja Tampereen ja halusin hakea suoraan jonnekin alemman pisterajan kaupunkiin. Lopuksi vaihtoehtoina olivat Lappeenranta ja Vaasa, ensimmäiseen hainkin ekana vuonnani ja täytyy sanoa, että ensivisiitillä kaupunki ei kauheasti sykähdyttänyt.

  Toisena hakukertana taas aloin lämmetä ajatukselle Vaasasta, vaikka se olikin Lappeenrantaa hieman kauempana Helsingistä, mutta olin kuullut kaupungista todella paljon hyvää juuri opiskelukaupunkina. Kaikki huhut ovatkin pitäneet paikkansa, täällä on niin loistava henki ja kaupunki itsessään symppis, etten ole kyllä katunut päivääkään tänne hakemista :)

 15. Voi kiitos, miten kauniisti ajateltu! Mietin itsekin jossain vaiheessa omakuvabanneria, mutta jotenkin tuntuisi liialta että nassu möllöttäisi sekä bannerissa että sivupalkissa, niin kokeilin tällaista vaihtoehtoa :) Ehkä vielä joskus jotain erilaista!

 16. Heippa Jonna,

  Mukavaa uutta vuotta! Haluaisin tiedustella, että mistä olet mahtanut hankkia tuon työpöydällä olevan valaisimen? :)

  1. Moikka Aino! Hyvää uutta vuotta sullekin :) Valaisin on Ikean, ihan perusmallistoa joten löytyy varmasti vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *