Sunday Casual

Viikko sitten sunnuntaina teki mieli pukea jotain oikein rentoa ja mukavaa päälle, kun lähdettiin ystävän kanssa kohti ravintola Toria burgereille (niille Helsingin parhaimmille sellaisille). Raitaa ja farkkua tennareilla höystettynä siis! Edellisen postauksen kollaasissa vilahtaneet muutaman vuoden vanhat Converset on tosiaan jo kaivettu kaapista ja niillä on talsittu pitkin kuivia katuja. Eilen ikävä kyllä upposin näillä mukavasti hankeen – takatalvi ehti kuin ehtikin myös Vaasaan asti…

Coat / Gant
sweater / Lexington (giveaway)
scarf / Gant
gloves / Mango
sunglasses / Ray-Ban
jeans / Crocker
sneakers / Converse
bag / Mulberry

Kevään toivelistallani oli mainittuna myös klassinen sinivalkoinen raitaneule ja nyt sekin aukko on täytetty kaapissa. Tämä Lexingtonilta yhteistyön myötä saatu Annie Sweater löytyi kevään mallistosta ja neule on ollut jo useita kertoja päällä etenkin yliopistolla. Neuleessa on kivana yksityiskohtana vielä napit olalla, tulette varmasti näkemään tästä vielä parempia kuvia. Haaveissani siintää jo mielikuva viileistä kesäilloista, raitaneuleesta ja farkkushortseista…

56 thoughts on “Sunday Casual

  1. Heippa vaan ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! :) Voisin kyllä miettiä tekeväni tällaisen postauksen jossain vaiheessa. Sitä odotellessa voit kurkistaa tuonne sivupalkkiin Minä-tunnisteen alle, josta löytyy joitakin enemmän minusta itsestäni kertovia postauksia. Kiitos oikein kovasti, kiva kun jätit kommenttia! :)

  2. Voi juku, olisipa täälläkin tuollaiset kelit! Ihan kateeksi käy, ja säätiedotukset sen kuin ennustavat lisää lunta.. :D

  3. Heips, onpas kivannäköinen asukokonaisuus :) Onko noi sun arskat New Wayfarer malliset? Ja osaatko sanoa noitten linssien koon (52 vai 55mm?)

  4. Heippa, kiitos kovasti! Arskat on tosiaan New Wayfarerit ja koko ilmeisesti tuo 55, se ainakin löytyy sangoista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *