Second hand-vinkki laukkutytöille

Tiedän sieltä ruudun takaa löytyvän useita kaltaisiani laukkutyttöjä. Olette varmasti huomannet myös minun intohimoni laadukkaita laukkuja kohtaan ja lähes aina edellisen hankinnan jälkeen mielessäni olisi jo seuraava säästämisen kohde. Ja vaikka haaveissa ei varsinaisesti olisikaan uutta laukkutulokasta, nautin suuresti kauniiden laukkujen ihastelusta. Näitä kaunokaisia on tietysti myös kerätty Pinterestiin ;)

Tähän mennessä olen ostanut laukkuni uutena, suurimman osan edullisemmin lentokentältä tai outletista. Selailen myös aina toisinaan esimerkiksi eBayta, mutta olen varsin arka hankkimaan merkkituotteita second handina netistä. Monet kuitenkin onnistuvat aina tekemään mahtavia löytöjä, joten kartutan itsekin valikoimia toiveikkaana aina silloin tällöin. Muutama kuukausi takaperin satuin Purse Forumia (jokaisen laukkufriikin raamattu) selailemalla törmäämään käytettyjä merkkituotteita myyvään Labels Most Wanted-sivustoon, josta halusin vinkata teillekin.

http://labelsmostwanted.co.uk/

LMW on brittiläinen sivusto, jonka ylläpitäjä Louise on ilmeisesti tunnettu entisenä luotettuna eBay-myyjänä. Sittemmin hän on perustanut tämän pienen putiikin, jossa hän myy käytettyjä aitoja merkkituotteita aina Louis Vuittonista Celineen ja Mulberryyn, joista jälkimmäinen onkin ilokseni erittäin hyvin edustettuna. Sivustoa pari kuukautta seuranneena olen bongannut sieltä usein klassikkoja kuten Alexan ja Bayswaterin, tällä hetkellä myynnissä on myös Del Rey Grainy Print-nahalla sekä Large Lily upeassa burgundyn sävyssä. Valikoima toki vaihtelee aina, mutta aktiivisesti seuraamalla voi onnistua löytämään haluamansa :) Hinnat ovat myös todella kohtuullisia ja tuotteen kunto on rehellisesti kuvattuna kohteessa.<

Vinkkasin sivustosta sen löydettyäni myös ystävälleni, joka lopulta päätyi tilaamaan itselleen Balenciagan. Hänen mukaansa palvelu oli todella ystävällistä ja sähköpostittelu nopeaa, maksaminen taas onnistui kätevästi ja turvallisesti Paypalilla. Hänen kokemuksiensa ja kaikkien Purse Forumin laukkuleidien suosittelemana olen minäkin päässyt eroon arkajalkuudestani ja voisin hyvinkin ostaa seuraavan laukkuni LMW:n kautta, mikäli sieltä sattuisi sellainen löytymään :) Ainakin itse koen yksittäisen sivuston kautta ostamisen helpommaksi, kuin eBayn selaamisen jokaisen myyjän tiedot ja tuotteen aitoutta tutkien.

Sattuuko tämä olemaan jollekin jo tuttu sivusto tai oletteko joskus tehneet muualta hyvän löydön, esimerkiksi juuri eBaysta? Viimeistään ensi kesänä täytyisi kyllä vihdoin toteuttaa myös suunniteltu pieni secondhand-kierros Helsingissä.. :)

As you may already know – I truly love handbags. I’ve bought all of my bags new, but most of them at a bit lower price from airport shops or from outlets. I still like to browse eBay every once in a while, but I have to admit being kind of suspicious when it comes to buying from the Internet. A while ago I bumped into a site called Labels Most Wanted, which is ran by a previous trusted eBay seller. The site was recommended by the lovely ladies at the Purse Forum, which is like a bible for bag freaks.

LMW sells authentic accessories from Louis Vuitton, Celine and Mulberry – to mention only a few of them. I’m especially interested in Mulberry bags, which is very well represented on their site. It’s possible to find for example a classic like Alexa or Bayswater with a very reasonnable price. My friend bought her Balenciaga from LMW a couple of months ago and she was very satisfied with the kind and quick service, not to mention the bag itself. After her experience and all the recommendations from Purse Forum I could definitely buy my next bag via Labels Most Wanted!

31 thoughts on “Second hand-vinkki laukkutytöille

 1. Kiitos Jonna vinkistä! Hyvä sivusto ja löysin sieltä jo liiankin monta laukkua jotka voisin hyvin kotiuttaa omaan kaapiini…hyvä, mutta vaarallinen sivusto siis! ;)

 2. Moi! :) Etkö osannut jonkin verran ranskaa? Olen löytänyt jotain netistä mutta en uskalla oikeen luottaa niihin ja google kääntäjä on aika huono, pystytkö auttaa? Mikä on ranskaksi pysy tässä hetkessä?

 3. Mä ite oon Facebookissa muutamassakin flea ryhmässä joissa myydään merkkituotteita oman Facebook tilin kautta ja tuotteiden aitoudesta ollaan tosi tarkkoja! Samoin kaikki tiedot ja kuvat on tosi hyviä siellä ja jäsenet mukavia ja “yhteishenki” todella hyvä! Enemmän siellä tosin myynnissä LV, Michael Kors ja Longchamp osastoo, mutta ne on sitten tosi edukkaita yleensä :-)

 4. Eipä kestä, hyvät vinkit täytyy aina laittaa jakoon! Hih, voi tosiaan käydä vaaraksi lompakolle tällaiset sivustolöydöt.. ;)

 5. Heippa! Olen opiskellut ranskaa viimeksi varmaan neljä vuotta sitten, joten sitä on valitettavasti hyvin vähän muistissa. Kannattaa etsiä fraasia vaikka sanakirjan avulla, minusta kun ei tällä kertaa ole avuksi :)

 6. Olen itsekin eräässä flearyhmässä, mutta en ole ihan vielä perehtynyt siihen kunnolla! Täytyy tutustua tarkemmin joku päivä, josko sieltä vaikka onnistuisi tekemään jonkin hyvän löydön joskus :) Kiitos vinkistä Emma!

 7. Reetan kysymykseen avustuksena: tuolla sanonnalle on varmaankin useita eri muotoja, mutta ainakin Québecissä käytettiin mm. reste dans ce moment / arrête dans cette minute, etc tapaisia ilmauksia. Myös vivre dans l'instant käy riippuen kontekstista (engalnniksi vastaava esim. seize the moment) ;)

 8. No nyt päästiin asiaan! ;) En tästä sivustosta ole koskaan aiemmin kuullutkaan, joten kiva kun vinkkasit! :) Tuo burgundy large Lily on kertakaikkisen to die for! <3 (Ei Maria, et tarvitse enää yhtäkään Lilyä!) Toinen laukku joka on viime aikoina ruvennut ihastuttamaan yhä enemmän ja enemmän on Célinen Trapeze... Onneksi tuolta sivustolta löytyy laukku ainoastaan viininpunaisena, sillä jos samainen laukku olisi löytynyt jossain ihanassa vaaleassa sävyssä niin olisi meikäläisellä ollut kyllä pidättelemistä hiirinäppäinsormessa ;)

 9. Aikas mielenkiintoisen oloinen sivusto… Pitää yrittää viikonloppuna tutustua tarkemmin tarjontaan. :-) Kiitos vinkistä! :-)

 10. Toi on aivan ihana sivusto, muutaman kerran on tehnyt mieli kiepauttaa sieltä jotain ihanaa kotiin! :) Tosin vielä olen malttanut… :D

 11. Hih, ihana Maria! Lilyä silmäilin itsekin, jos olisi ollut ihan sileänahkainen, niin olisin harkinnut sitä, mutta tuo hento käärmekuosi ei ole oikeen makuuni. Viininpunainen Trapeze oli kyllä upea, vaikka Celinen laukut eivät muuten omalla haavelistallani olekaan :) Nyt ei kun kärppänä selaamaan valikoimia, josko tuota tulisi jossain kauniissa vaalean sävyssä ;)

 12. Eikös! Kannattaa varata kunnolla aikaa, nimimerkillä tiedän mihin oma iltani kuluu Monan linkkaaman sivun jälkeen.. :D

 13. Hei kiva että oli jo entuudestaan tuttu sivusto! :) Tuolla seikkailee kyllä mielellään ihan vaan haaveillen ja tarjontaa tutkien.

 14. MONA!! Tuolla on 13 sivua Mulberryä, voi kääk! Kiitos vaan, tiedän mihin meikäläisen ilta kuluu tänään.. :D Voihan lääh!

 15. Itse löysin juuri tuolta sivustolta miltei uudenveroisen mustan Lilyn spongy-nahassa viime syksyn puolella tosi edulliseen hintaan! Kaupat sujuivat oikein mallikkaasti, suosittelen siis minäkin :)

  Maria

 16. Kiitos, tää on tosi kiva vinkki! :) Eikä hinnat tosiaan olleet pahoja.. Vaikka mulla ei kyllä ole nyt asiaa ostaa yhtäkään laukkua (jos uutta Lilyä sen pilallemenneen tilalle ei lasketa) kun hommasin sen Neverfullin :D

 17. Onpa kiva kuulla, että tämä on jo tuttu sivusto ja vieläpä hyväksi todettu! Mahtavan löydön olet tehnyt :) Elättelen toiveita, josko onnistuisin bongaamaan tuolta Medium Lilyn joskus.. Saa nähdä, se on aina niin tuurista kiinni!

 18. Eipä kestä, kiva kuulla! Ihana kun sait nyt omasi, kyllä kelpaa kuljettaa siinä koulukamoja :) Kurkkaa ihmeessä muuten myös Monan ylempänä vinkkaama sivusto, sielläkin oli valtava määrä mm. Mulberryä ja LV:tä! Sitä silmällä pitäen, jos haluaisit hankkia vaikka uuden Lilyn second handina.

 19. Hi, I am Louise the owner of the Labels Most Wanted website and I would like to thank you very much for writing such a lovely article! I am pleased to see some of your readers have already bought from me, and I now look forward to receiving more buyers from Scandanavia!

 20. Hei joo, täytyy selata tuotakin! Voisin ehdottomasti ostaa Lilynkin second handina, noi hinnat on nousseet niin naurettaviksi, että mielellään käyttäisin sen ylijäävän rahan johonkin muuhun kivaan :D Osaatko sanoa ton sivuston luotettavuudesta? Ainakin luki että joku asiantuntija tarkistaa tuotteiden aitouden, mutta eihän noista koskaan tiedä..

 21. No sano muuta, uskomatonta että itse osti Lilyn silloin melkein puolet halvemmalla nykyisistä hinnoista, huh! Mona kertoi ylempänä tuttunsa ostaneen Louboutinit tuolta, mutta tein pikaisen googlauksen äsken ja löysin Purse Forumilta ketjun, jossa oli aika laidasta laitaan kokemuksia :/ Osa oli onnistunut tekemään hyvän löydön ja vakuuttunut aitoudesta, osa taas oli valitettavasti saanut feikin, joku taas kertoi myyneensä tuota kautta ehta-aitoa tavaraa ja ei otettu vastaan “feikkiyden” vuoksi… Pikkuisen hakuammuntaa ilmeisesti tuo asiantuntijuus!

  Innostuin itsekin alkuun, mutta tuo nyt vähän latisti. Kannattaa ehkä ennemmin katsella tuon LMW:n tarjontaa, siellä kun asiantuntemus ja palvelu tuntuu olevan omaa luokkaansa :) Tai sitten toivotaan, että joku lähtisi Lontooseen ja saisit Lilysen vähän halvemmalla ;)

 22. Tuon Labelin lisäksi suosittelen tutustumaan sellaiseen kuin Naughtipidgins Nest. Kyseessä on myös englantilainen pienyritys, jonka pääpaino on Mulberryn laukuissa. Mutta on siellä muitakin ihanuuksia! Sieltä löytää merkkilaukkuja kohtuuhintaan ja omistaja Shian on mitä ystävällisin.

 23. Tiedätkö tämäpä sattui, googlailin eilen taas ja sattumalta törmäsin tähän sivustoon! Mukava kuulla siis suosituksia, täytyy ehdottomasti pitää tämänkin putiikin varastoja silmällä :) Kiitos vinkistä!

 24. Thanks a lot for a very helpful information. The website is really interesting. You wrote you surf time to time in eBay. Have you bought something? If so can you make a post about your experience and how to use eBay or give an advise where to find some tips. I have never used it, so do not know what I should pay attention on.
  Marina

 25. Hei, kiitos todellakin vinkistä. Sain toissapäivänä lahjaksi Michael Korsin Selman Stockmannilta ja siitä innostuneena ostin itselleni lahjaksi (täytyyhän tytön hemmotella itseään, vai mitä) LMW-sivustolta
  Louis Vuittonin suklaanruskean laukun ja Mulberryn huivin. Nyt vaan odottelen tilausta kotiin..joulu tuli vähän etuajassa.

 26. Heippa! Onpa mahtava kuulla, että vinkki osoittautui hyväksi – ei kestä kiittää! Ja sait ihanan (etukäteis)joululahjan itsellesi ;) Toivottavasti paketti saapuu pian kotiin!

 27. Paketti saapui ja huivi on ihana, laukkusta en niinkään pitänyt jotenka palautan sen, rahat palattauvat tililleni kunhan lähetys on saapunut perille Englantiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *