Readers’ Choice 2014?

Tovi sitten sain kovin ilahduttavia uutisia kuullessani, että blogini on päässyt ehdolle jokavuotisiin Aussie Blog Awardseihin! Tästä uutisesta taisi irrota hymy jos toinenkin. Jonnamaista komeilee listalla näissä Awardseissa ihka ensimmäistä kertaa ja tarkemmin sanottuna kategoriassa Readers’ Choice, mikä on todella suuri kunnia. Muissa kategorioissa tuomaristo valitsee voittajan, mutta tämän kohdalla teillä lukijoilla on valta vaikuttaa!

http://www.lily.fi/aussie/?post_type=blogit&vote&p=803

“On sanomattakin selvää, että tämän kategorian ehdokkaat ovat todella jättäneet jälkensä lukijoiden sydämiin. Olkoon syynä sitten puhuttelevat kirjoitukset tai bloggaajan mieletön persoona, näissä blogeissa on vain sitä jotain. Kuka ehdokkaista mielestäsi erottuu edukseen suomalaisessa blogikentässä ja ansaitsisi tunnustusta?”

Lukijoiden suosikki-kategoria kaikkine ehdokkaineen löytyy täältä – on kyllä valtavan hienoa päästä nimetyksi monien omienkin suosikkiblogieni rinnalle! Jos sinusta siellä ruudun takana tuntuu, että juuri minun blogini on suosikkisi, niin käyhän jättämässä äänesi täällä. Äänestämällä osallistut myös muun muassa 600€:n risteilylahjakortin arvontaan. Olen vilpittömän kiitollinen kaikista äänistä! :)

Täällä jatketaan kiireissä tunnelmissa – vielä pitäisi pari päivää jaksaa rutistaa lukemista! Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)

It’s time for Aussie Blog Awards! I was really happy to hear that this year my blog was nominated for the very first time. I have an honor to be nominated in Readers’ Choice- category and you are the ones who decide the winner! If you feel like I could be your choice, you can vote my blog here. I’m extremely greatful for all the votes! :)

41 thoughts on “Readers’ Choice 2014?

 1. Ihanaa – olet todella ansainnut paikkasi kyseisessä kisassa! Aina jaksat piristyttää päivääni suloisilla postauksillasi. :)

 2. Oi että, millaisen hymyn sait aikaan täällä päässä! Kiitos paljon Nelli, sinä sen sijaan jaksat usein piristää minua kivoilla kommenteillasi :)

 3. onnea ehdokkuudesta ja onnea vielä kyseisessä kisassa! :)
  ehdotomasti suosikki blogi mistä tykkän ja
  ainoastaan äänestiin sinua koska oot positivineen ja kirjoitat hyvistä asioista. :)

 4. Eksyin tuonne äänestykseen jo ennen tätä postausta, ja sinullehan sieltä ääneni lähti, sillä tämä on kyllä ehdottomasti lempiblogini! :)

 5. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt on pakko! Blogisi on aivan ihana, käyn joka päivä katsomassa, josko tänne olisi tullut jotain uutta. Oikeastaan en muuttaisi tästä mitään! :-) Joten kävin tietenkin äänestämässä sinua. Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että olen laittanut Costumellekin palautetta, että heidän pitäisi ottaa sinut vakkariksi sinne! :D Onnea äänestykseen, toivottavasti voitat!

 6. Äänestin ensimmäistä kertaa minkäänlaisissa blogeihin liittyvissä äänestyksissä, vaikka olen tiennyt niiden olemassaolosta, en ole aiemmin jaksanut vaivautua. Tälläkertaa jaksoin, koska mielestäni ansaitsisit voiton. Jaksat aina vastailla lukijoiden viesteihin iloisesti ja mikä tärkeintä: päivittelet blogiasi usein toisin kuin monet muut, lukijat kyllästyvät helposti pitkään odotteluun. Luonteesi on myös mahtava. Ekan kerran kun eksyin blogiisi, ajattelin että olet kuitenkin taas yksi niistä, joka on täynnä itseään. Kuitenkin pidemmän tutkiskelun jälkeen huomasin, että sulla on edelleen jalat maassa. Jatka samaan malliin! :)

 7. Harva bloggaaja tuntuu olevan kaunis niin ulkoa, kuin sisältä ja kaikenlisäksi noin pirun fiksu! ;) Ääni meni ofc! <3

 8. Vitsit, ihan mieletöntä kuulla miten olette jo ehtineet antamaan äänenne etukäteen <3 Kiitos hurjan paljon jenni! :)

 9. Voi Tuija! Ensinnäkin, mahtavaa että innostuit kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Toisekseen, iso kiitos äänestäsi! Ja kolmannekseen, nauraa hörötin yksikseni ääneen tuolle palautejutulle – IHANA :D Kuinka voikin joku noin vilpittömästi haluta hyvää toiselle, vieläpä “tuntemattomalle” ihmiselle <3 Olen ihan sanaton, kiitos ja halaus!

 10. Oon seuraillu sun blogia alusta asti, harvemmin mitään kuitenkin kommentoin vaikka päivittäin täällä vierailenkin. Sun blogi on aivan mahtava, ja mikä parasta se on pysynyt tasokkaana ja yhtä ihanana koko ajan (eikä muuttunut mainos hömpäksi niin kuin moinet muut)! Sun ilonen elämän asenne pistää miettimään ja muistuttamaan siitä kuinka itekkin pitää nauttia arjen pienistä asiosta! Oot ehdottomasti ehdokkuutesi ansainnut ja vaikka minäkään en koskaan oikeen jaksa
  äänestää niin äsken kävin antamassa sulle äänen! Toivottavasti voitat :)

  Ihanaa kun jaksat postauksilla piritstää meijän päivää ja antaa inspiraatiota arkeen <3

 11. <3 Mieletöntä, että olet Lola yhä matkassa mukana! Ehkä vielä joku päivä innostut palaamaan oman bloginkin pariin.. ;)

 12. Olen todella otettu siitä, että vaivauduit tällä kertaa jättämään äänesi! Se merkitsee minulle kovasti, kuten myös valtavan kauniit sanasi <3 Oli erityisen kiva kuulla postaustahtini olevan mielestäsi hyvä, sillä kieltämättä siitä saattaa itse ottaa joskus paineita kiireisimpinä viikkoina, kuten nyt tenttiviikoilla. Teidän viesteihin vastailu on kyllä viimeinen asia, josta tingin - vuorovaikutus kun on tämän touhun parasta antia!

  Hauska kuulla, että annoit minulle ja blogilleni mahdollisuuden ennakkokäsityksestä huolimatta ;) Jalat ovat ja pysyvät täällä päässä kyllä visusti maan kamaralla! ISO kiitos tästä :)

 13. Harvalla on kyllä näin uskomattoman suurisydämisiä lukijoita <3 Isot kiitokset niin äänestäsi kuin kauniista sanoistasikin! :)

 14. Thank you so much Morwenna – I'm touched that you made an effort to vote me in Finnish! :) It means a lot to me!

 15. Valtaisat kiitokset hymyn nostattavasta palautteesta :) Kaupallisuudella on toki osansa minunkin blogissani, mutta on mahtavaa, jos olen onnistunut mielestäsi pitämään mainosten määrän sopivana. Ja erityisen ihana kuulla, että ripaus positiivisuutta välittyy täältä sinne ruudun toisellekin puolen – samaa voin sanoa teidän kommenteistanne!

  Kiitos ja rutistus vielä Janscu niin piristävistä sanoistasi kuin äänestäsikin <3

 16. Ääni annettu sulle upea, aurinkoinen Jonna! :) En ole aiemmin äänestänyt vastaavissa jutuissa enkä myöskään kommentoinut tänne mitään, mutta nyt päätin ryhdistäytyä. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, ja olet kyllä niin uskomattoman inspiroiva ja herttainen tyyppi ettei tosikaan! Seuraan päivittäin monia blogeja, mutta sinun blogistasi tulee usein kaikkein paras fiilis ja positiivisin olo. Blogissasi vain on kaikki kohdallaan, joten iso kiitos ja jatka samaan malliin! <3

 17. Olen tainnut ennenkin tänne jotain vastaavaa kirjoittaa, mutta pakko toistaa taas itseäni :D Täällä blogissa on vaan aina niin hyvä fiilis! Innolla odottelen milloin sitä taas pääsee tekemään itselleen kupin lattea ja nautiskelemaan sitä uusien blogikirjoitustesi äärelle.

  Ja niin kuin moni on jo sanonut, niin jalat on sulla pysyneet maassa ja mainospostauksien määrä sopivina sekä jotenkin aina niin sinun näköisinä :) Jotenkin harmittaa se, että kun joku blogi tulee suositummaksi niin se aitous ja alkuperäisyys katoaa – se itse blogin juju!

  Täältä tulee siis varmasti ääni sinulle! :)

 18. Voi kiitos ja iso virtuaalinen rutistus, Marija! Et tiedäkään miten iloiseksi teit minut kommentillasi, siis voi että :) Niin kauniisti kirjoitit, että tässähän ihan häkeltyy! Jaksan toistella sitä, miten ihania ihmisiä sieltä ruudun takaa löytyy – toivottavasti sinä pysyt mukana jatkossakin <3

 19. Tiedätkö kasvoilleni levisi kirjastossa tätä lukiessani niin iso hymy! Hyvästä fiiliksestä voin kyllä kiittää teitä lukijoita, on ihan mieletöntä miten positiivinen tunnelma täällä kommenttiboksissa aina vallitsee <3

  Kiitos hurjan paljon kivasta palautteesta! Kuten tuossa ylempänäkin totesin, niin otan palautteen tuosta mainonnasta erityisen suurella ilolla vastaan – minulle on tosi tärkeää että niiden määrä pysyy lukijoidenkin silmissä sopivana ja itse postaukset näköisinäni :)

  Lämmin kiitos vielä – toivottavasti tämä pysyy sinulle jatkossakin sellaisena arjen pakopaikkana ja lattehetken siviittäjänä!

 20. Vaikka vähän myöhässä, on pakko kommentoida vielä! Ehkä tiedät ja olet huomannut, että blogisi on ehdoton suosikki, vaikka muitakin luen ja muistakin tykkään. Edellisenä vuonna tosiaan myös ehdotin jo blogiasi, koska huomaa, että todella välität lukijoistasi. ♡ Sinulta saa aina jonkun kommentin omaan kommenttiin, oli se miten lyhyt tahansa. Kiitos siitä! :-)
  Jokainen aamu, kun tulee uusi postaus, se on heti lukulistan kärjessä ja aina yritän kommentoida jotain, koska mukavaahan sinunkin on saada palautetta postaukseen. :-)
  Jatka vain samaan malliin!!! Ja olen äänestänyt sinua ihana! :-) Toivottavasti voitat! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *