New Jeans x 2

Viikonlopun agendalla oli tosiaan kaupungilla kiertelyn lomassa etsiä uudet parit farkkuja edellisten muutaman vuoden takaisten lemppareiden tilalle. Pidän kulutetuista ja hieman revityistä farkuista, mutta siinä vaiheessa kun pöksyistä paistaa puoli reittä, on liika minusta liikaa :D Zarassa tärppäsikin kaksin kappalein, sieltä löydän yleensä helposti istuvia farkkuja.

Vaaleamman siniset farkut miellyttävät silmää taas talvisten mustien ja tummansinisten jälkeen. Keskisiniset farkut näyttävät todella hyviltä etenkin valkoisen yläosan kera, raikkaan valkoisista Converseista puhumattakaan. Trenssi vielä niskaan, niin avot! Vasemmanpuoleiset ovat peräisin Zara Basicilta, oikealla olevat taas TRF:n puolelta ja molemmilla hintaa 39,95€.

Ja niin, entä ne tilaamani Pretty Ballerinaksen leokuvioiset ballerinat sitten? Niin hyviltä kuin ne näyttäisivätkin farkkujen kaverina, niin harmikseni koko 36 oli jalkaani aivan liian suuri. Popot eivät pysyneet millään jalassa ja malli itsessäänkin on jo kovin löysä, joten epäilen etteivät pohjallisetkaan auta. Palautukseen siis lähtevät, höh! Edelleen kuitenkin kaipaisin garderobiini ripausta leokuosia ja satuin löytämään netistä yhden parin Tory Burchin ballerinoja. Merkin baltsuja löytyy minulta jo useammat, ne istuvat jalkaani täydellisesti ja ovat kestäneet todella kovaa kulutusta. Olisikohan kultaisen laatan ja leopardikuosin yhdistelmä kuitenkin liikaa, saati raaskinko pulittaa vielä muutaman kympin lisää…

Katsotaan miten käy, nämä kaunokaiset kuitenkin valitettavasti lähtevät kauniissa vaaleanpunaisessa laatikossaan takaisin. Nyt tutkailemaan leffavalikoimaa iltaa varten, ihanaa lauantaita! :)

23 thoughts on “New Jeans x 2

 1. Kivaa, että löysit uusia farkkuja. Minunkin pitäisi käydä tutkimassa paikallisen (paras vaatevalikoima täällä+suosikkini) farkkuvalikoima, johon on nyt tullut myös Liu Jon farkkuja. :-) Nyt niitä saisi rauhassa kokeillaan ja mallata.
  Harmi, etteivät leobaltsut sopineet. :-( Mukavan näköiset. ♡
  Mukavaa lauantai-iltaa! :-)

 2. Ihania farkkuja! En ole koskaan löytänyt Zarasta itselleni istuvia farkkuja, mutta pitäneekin ensi viikonloppuna käydä Turussa testaamassa josko nyt onnistaisi! Olisi ihana saada kesäksi tuollaiset hieman kulutetut farkut :) Harmi että ballerinat eivät sopineet, ne on tosi söpöt! Itse onnekseni löysin viime kesänä aleista loafer-malliset leotossut, jotka on ihan lempparit! En millään malttaisi odottaa, että nuo karvaiset kengät saisi pukea jo jalkoihin! Nimimerkillä tälläkin viikolla sai vetää vielä uggeja jalkaa! :(

 3. Ai voi hitsi kun nuo baltsut eivät sitten sopineetkaan. :/ Itse en ole noita ehtinyt vieläkään tilailemaan, koska olen valikoimaa halunnut rauhassa katsastella. Parasta olisi jos se täydellinen leopari tulisi ihan kaupassa vastaan, niin ei tarvitsisi netistä tilailla. Olen niin laiskanpulskea tuollaisissa palauttamiseen liittyvissä asioissa, kröhöm. xD

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

 4. Ihania housuja:)) mistä olet onnistunut löytämään leokuvioisia toryja ? Itse olen etsinyt joka nettikaupasta ja kaikkialla ne tuntuu olevan loppu:/ niissä olisi täydellinen väri ja kuvio, mutta minäkin olen miettinyt onko se kultalaatta liikaa hmm..

 5. Hei, minulla on ne Tory Burchin leoballerinat. Mutta niin upeat kuin ne ovatkin, niin varoituksen sanana kuitenkin sanoisin, ettei materiaali ole ihan yhtä kestävää kuin niissä nahkaisissa versioissa. Leokuvio “kaljuntuu” helpommin reunoista. Itse olen käyttänyt niitä säästeliäästi, joten ovat pysyneet ihan hienoina, mutta tiheään käyttöön ne eivät minusta ole. t. Erika

 6. Hey :) I was just wondering if you are gonna do english posts soon again or like you used to, explain some things in english as well. Finnish is really hard to unterstand ;) I would love that!

 7. Hyvän näkösiä farkkuja molemmat! :) Mun pitäis kans marssia farkkukaupoille, mutta ku se on jotenki niin rasittavaa. :D

 8. Onpa kiva kuulla, että sinnekin on nyt rantautunut Liu Jo'n farkut :) On aina parempi päästä paikan päälle sovittelemaan, farkkujen kokoluokituksesta kun ei ikinä tiedä! Himoitsen itse Liun uutuuksista eräitä boyfriend-henkisiä yksilöitä.. Toivottavasti takana on rentouttava viikonloppu, mukavaa uutta starttaavaa <3

 9. Minulla taas on varmasti 80% kaappini farkuista juuri Zarasta. Käy ihmeessä kurkkaamassa Turussa – nyt pääset ainakin aina hieman useammin Zaraan Japen muuton myötä ;) Harkitsen kyllä kovasti Toryn leobaltsujen tilaamista, olisivat niin päheät kesäksi sinisten farkkujen kavereiksi.. Toivottavasti ensi viikosta tulee taas aurinkoisempi ja UGGit saa hylätä nurkkaan! :)

 10. Määkin tykkäilen! Ennustan aika runsasta määrää käyttökertoja etenkin noille oikeanpuoleisille.. ;)

 11. Laiskanpulskea, ihana Niina :D Palauttaminen on kyllä aina vähän sellaista inhaa puuhaa, tiedä mikä siinä on niin ylitsepääsemättömän tylsää! Nimimerkillä paketti lojuu yhä olohuoneessa, josko huomenna sitten..

  Toivottavasti sullakin vielä tärppää kissantassujen kanssa – mukavaa alkavaa viikkoa!

 12. Heippa, kurkistahan Farfetch.com-nettikauppaan! Se on siis kauppa, joka myy pienempien putiikkien valikoimia ympäri maailmaa, tilasin tuolta omat ruskeat Tory Burchini viime keväänä ja loistavasti pelasi :) Sieltä löytyy leokuvioisista vielä muutamia kokoja. Sivu ollut auki tässä koko illan ja yritän päättää, raaskisinko nuo söpöläiset tilata!

 13. Heippa Erika! Kiitos kovasti kun jaoit omat kokemuksesi. Toisaalta ihan ymmärrettävää, että karva ei kestä yhtä hyvin kuin nahka, mutta harmi jos kenkiä joutuu “säästelemään”.. Ihan jokapäiväiseen käyttöön en tätä kuosia tosin muutenkaan ajattele, mutta siksi juuri mietinkin raaskiako pulittaa niin suurta summa.. Täytyy vielä pohdiskella, niin upeat ne kuitenkin olisivat! :)

 14. Farfetch.comilta löytyy vielä muutamia kokoja :) Nettikauppa siis kokoaa pienempien putiikkien valikoimia ympäri maailmaa. Tilasin itse tuolta viime keväänä omat Toryni ruskeina ja kaikki pelasi loistavasti, joten voin suositella :) Yritän tässä itse vielä päättää, raaskisinko tilata nuo ihanuudet!

 15. Hi there! I have to admit that I've been super lazy with the translations lately and I'm really sorry for that! Sometimes I just don't have time for writing in two languages, which is really a shame for you foreign readers :/ I'll try to make an effort from now on – I'm happy to hear that you'd like to read my blog :) Thank you!

 16. Siinä on kyllä se rasittava puoli, että kokojen kanssa saa aina arpoa ja pitäisi aina muistaa tunkea itsensä niihin tiukimpiin pöksyihin, hih :D Lopputulos on kuitenkin sen arvoinen, eikös ;) Eikun farkkukaupoille siis!

 17. Ja palauttaminen on vielä tehty kuluttajille aika helpoksi, mutta silti se tuntuu kamalan vaivalloiselta. Pakko oli tulla vielä jakamaan oma karmea kokemukseni tuotteiden palauttamisesta, josta olen ilmeisesti lievästi traumatisoitunut. xD

  Yhden kerran on siis käynyt niin, että tilasin Nellyltä paketin, jonka sitten päädyin lopulta palauttamaan. En ollut pitkään aikaan tilannut kyseiseltä puljulta mitään ja palautuskäytännöt olivat siis muuttuneet siten, että Nellyn sivuilta piti itse tulostella jokin palautuslappunen ja liittää se paketin mukaan. Minähän en tietenkään, laiskanpulskeana tai minä nyt vaan, lukenut mitään ohjeita (oikeasti olen varmaan mies) ja koko perkeleen paketti ei koskaan saapunut Nellylle asti tai palautus ei koskaan ainakaan rekisteröitynyt mihinkään järjestelmään (koska Niina ei laittanut lappua mukaan!). Ihmettelin, kun omille sivuilleni ei rekisteröitynyt palautusta ja laskun saapuessa laitoin paniikissa Nellylle viestiä, jossa kerroin että olin kyllä palauttanut tuotteen ja niin edelleen. Ja tässä vaiheessa lueskelin ohjeet ja tajusin virheeni. Nellyn mukaan asiakas on vastuussa tuotteen palauttamisesta, mutta luojan kiitos en lopulta joutunutkaan maksaamaan heille mitään korvauksia paketin katoamisesta. Kyseessä oli vielä kaiken hyvän lisäksi reippaasti yli sadan euron tuotetilaus. Hupsis. :D

 18. Sä löydät aina niin tyylikkäitä farkkuja zarasta, tuntuu että aina kun meen zaraan niin siellä ei oo mitään kivoja, ainakaan itiksen myymälässä :/
  Tarttisin juuri tuollaiset kulutetut farkut mutta ei meinaa löytyä oikeen istuvia, zaran ja ginan on kokeiltu :(

 19. Syksyn ja talven aikana tuntui, ettei mitään kivoja malleja ollut myynnissä, mutta nyt olisi löytynyt useampikin potentiaalinen. Juurikin nämä oikeanpuoleiset ovat Itiksen Zarasta sieltä TRF-puolelta :) Käy ihmeessä kurkkaamassa, josko näistä olisi sinullekin uusiksi luottofarkuiksi!

 20. Moikka Jonna!

  Joko ehdit tilata Toryn leopardiballerinat? Ajattelin vinkata myös kelpo yksilöstä Zalandolta. Itse tilasin Yosi Samran leopardikuvioiset ballerinat, jotka ovat valehtelematta parhaimmat kengät jalassa! Myöskin ulkonäkö niissä on varsin söpö! :) Koot kengissä ovat mielestäni true to size, itsellä koko 39 ja tilasin 39. Olivat juuri sopivat.

 21. Heippa! En ole vielä näpytellyt tilausta, yhä pohdinnat käynnissä :) Tosi kiva kun tulit ystävällisesti vinkkaamaan myös näistä, merkkikin kun oli itselleni ihan tuntematon. Vaitettavasti malli ei kuitenkaan ole ihan sitä mitä haen, en oikein osaa itse käyttää popoja joissa on nuo resorit, niin sööteiltä kuin ne näyttävätkin :) Kiitos kuitenkin vinkistä – etsinnät jatkukoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *