Leotassut kotiin ja alennuskoodi

Tammikuun alussa kirjoittelin muutamista materialistisista haavehankinnoistani tälle keväälle postauksessa Wishlist. Listalta löytyi muun muassa leokuvioiset ballerinat, joita olen havitellut kenkäkokoelmani jatkoksi viime keväästä asti. Ne olisivat loistava tapa tuoda asuun kuin asuun pientä lisää ja leobaltsut sopisivat hyvin niin ruskeiden kuin mustien asusteidenkin kanssa. Olenkin käynyt ahkerasti kuolailemassa näiden Pretty Ballerinaksen popojen perään ja jännittänyt joka kerta, mahtaako kokoani olla vielä jäljellä. Vihdoin laitoin tilauksen menemään ja kissantassut ovat nyt matkalla kohti kotia!

Tilauksesta lähti onneksi muutama roponen pois alennuskoodilla, jonka sain teille lukijoillekin jaettavaksi. Koodilla zaljonma2014 saatte vähintään 50€:n ostoksesta -10%:n alennuksen! Koodi on voimassa 16.3. asti ja pääset käyttämään sen täällä! (Edun voi käyttää vain kerran | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.)

Tuskin matan odottaa kenkien saapumista – nyt vain peukut pystyyn, että koko ja malli osuivat oikeaan :) Näiden alta tulee muuten ainakin kahdet vähälle käytölle jääneet ballerinat myyntiin, joten 36-jalkaiset pitäkää silmät auki tulevan blogikirppiksen varalta!

In the beginning of January I wrote about some of my cravings for spring in my post Wishlist. Among those was the perfect pair of leo ballerina flats from Pretty Ballerinas, which I’ve been craving for ever since I spotted them last year. Leo flats would be such a great way to add a little something into a neutral outfit and you can easily pair them with both brown and black accessories. Finally I placed an order and I can’t wait to get my hands on these leo paws! Hopefully the size is right, thumbs up :)

Mainsoslinkki / Commercial link

30 thoughts on “Leotassut kotiin ja alennuskoodi

 1. Moikka Jonna!
  Ihanat baltit, kelpaisivat minullekin! Täälläkin odotellaan jo kovasti kevättä ja pelätään takatalvea! Tahtoisin kysyä tiedätkö Ralph Laurenin paitojensa mallin nimeä? Ystäväni on Jenkeissä ja tilasin paitoja, mutta malli helpottaisi miehen osteltua huomattavasti! Nuo sinun paitasi ovat kivan mallisen näköisiä.
  Olenkin jo vuosia lukenut ihanaa blogiasi, mutta kommentointi on jäänyt! Sinulla on kaunis tyyli ja ihastuttava blogi, jatka samaan malliin!

  Ihanaa kevään jatkoa sinulle!
  Jenni

 2. Voi, noi on kyllä ihanat! Kerrohan sitten, ovatko kovin “löysät”? Kun ballerinojen kanssa pelkään aina sitä, että ne leviävät rumasti sivuille päin, eivätkä pysy siroina ja ryhdikkäinä. Mutta luulis noiden olevan hyvät. Mulla taas kevään toivelistalla ne useamman vuoden mielessä olleet Toryt..nyt ne pitää saada, konjakinvärisenä. Niissäkin mietityttää se koon valinta, aivan kuin sulla nyt!
  Toivottavasti tulevat puan ja päästäisiin tepsuttelemaan kesäkatuja :)

 3. Onpa söpöt!! Kevät, tule jo!:DItse rohmusin Biancon loppuunmyynnistä talvella hyvin samanlaiset pilkkahintaan ;)

 4. Leopardikuosi on kyllä ikuinen ja piristää simppelimpääkin asua kivasti!

  Postaukseen liittymättä, saisinko kysyä mistä olohuoneen mattonne on? Sävy näyttää juuri siltä, mitä etsin.

 5. Hihih, kyllä vaan ;) Sen järkkäämisessä vain on pieniä käytännön ongelmia, suurin osa myytävistä jutuista kun on Helsingissä, joten täytyy hieman sumplia miten saan sen hoidettua!

 6. Heippa Jenni! Toivotaan että baltsut tosiaan natsaavat, ja että takatalvi pysyy poissa ;) Lupaavalta ainakin näyttää! Noista RL:n paidoista sitten, kurkkasin omiani ja niissä lukee “Skinny Fit”, muuta en valitettavasti osaa sanoa. Esimerkiksi Zalandolla tämä Megan-paita (http://www.zalando.fi/ralph-lauren-blue-label-megan-paitapusero-sininen-ra321e000-k00.html) näyttää kovasti samalta kuin omani (mm. logojen väritys sama), mutta ota noista nyt selvää. Nuo ovat kyllä ihan loistavia, omiani olen käyttänyt tuhottoman paljon ja ovat yhä hyvässä kunnossa! Toivottavasti saat oikeat paidat tuliaisina :)

  Voi miten ihana kuulla, että olet jo noinkin pitkään ollut matkassa mukana :) Kiva kun nyt innostuit jättämään myös jäljen itsestäsi, kiitos piristävästä kommentista ja ihanaa kevään jatkoa sinullekin!

 7. Tuota löysyyttä minäkin hieman pelkään, etenkin kun on tottunut käyttämään napakoita, hyvin istuvia nahkaisia ballerinoja. Saa nähdä, pidetään peukut pystyssä ;) Ainakin olen kovasti kuullut kehuja näistä PB:n kengistä!

  Konjakinväriset Toryt ovat niin ihanat – tuskin maltan odottaa saavani ne taas käyttöön! Itse suosittelisin ottamaan ainakin perus Revoissa normaalin koon tai jos puolikokojen välillä mietit, niin puolikkaan pienemmän. Itselläni on mustat koossa 36 ja konjakkiset 35,5 – jälkimmäiset ihan aavistuksen napakat mutta istuvat silti jalkaan.

 8. Eikö vaan olekin! Oi että mikä löytö :) Minäkin katselin viime kesänä useasti Zarassa edullisia leotossuja, mutta vaikka kuinka kokeilin, niin eivät istuneet jalkaani ollenkaan..

 9. Sen voisi kyllä mieltää jo aika klassikoksi! :) Toki saa kysyä, jos tarkoitat Vaasan kodin mattoa, niin se on Askosta Vm-carpetin ja sävyltään Savi. Helsingin kotiimme hankimme myös Askosta samannäköisen maton eri merkiltä, mutta sävy on siinäkin tuo Savi. Kurkistin Askon sivuille ja molemmat näköjään taas kantistarjouksessa, vinkkinä ;)

 10. I can't wait to be able to wear these! It might take a month or two though, until it's warm enough for flats here in Finland ;)

 11. Hih vihdoin pistit tilausta menemään, niin pitkään olet näistä höpötellyt ;)
  Multa löytyy viime vuoden hennesin mallistosta leopaltsut jotka makso 10 euroa ja tykkään niistä kovasti :)

 12. Aivan ihanat nuo baltsut. ♡ Ne todellakin antavat kivan piristyksen asulle kuin asulle. :-)
  Minunkin pitäisi edelleenkin käydä läpi vaatehuone. Se olisikin ohjelmassa viikonloppuna… Kun ikävää säätäkin on luvattu…
  Edelliseen postaukseen… Oli jo aikakin tämän blogin päästä listalle. ♡ Viime vuonna jo ehdptin omana suosikkina. :-)
  Ihanaa perjantaita muru! :-)

 13. Moi!
  Näin sut tänään yliopistolla ja sulla oli tosi kiva paita/neule päällä :) niin aattelin että onko se mistä ostettu/minkä merkkinen, oon nimittäin etsiny vastaavanlaista jo hetken…? Ja ei oo tarkotus kuulostaa miltään stalkkerilta :–D

 14. No sano muuta, pitkään jahkasin ja mietin raaskinko, mutta onneksi laitoin viimein tilauksen menemään ;) Loistava löytö sinulla!

 15. Toivotaan, että baltsut natsaavat ja malli sopii jalkaan :) Nyt on tosiaan luvattu niin harmaata ja märkää keliä, että on oiva aika käydä läpi vaatekaappia! Sitä omaa inspiraatiota yhä odotellessa.. :D

  Voi kiitos, ihana sinä! Oikein mukavaa perjantaita sinnekin :)

 16. Heippa! Heh, ihana :D Neuleen olen saanut Lexingtonilta – se on kyllä aivan ihana ja niin pehmoinen! Se kuuluu tämän kevään mallistoon ja on nimeltään Annie Sweater :)

 17. Eih, nyt en kestä! Arvaa kuka on käynyt tasaisin väliajoin katselemassa noita samaisia baltsuja, mutta ei ole vieläkään tehnyt tilausta. ;D

 18. Moikka! Muistan, että oisit joskus tehny postauksen Carmexin moisture plus lip palmista, käytin just omani loppuun, enkä löydä niitä enää mistään!! Onkohan niiden tuotanto lopetettu? Harmi, koska tykkäsin siitä ihan hulluna! Sun blogi on muuten ihan sairaan kiva, heittämällä yks lemppareista :–)

 19. Heips! Osaisitko suositella Vaasasta jotain hyvää ravintolaa? Ollaan tulossa kaverin kanssa Wasa City Stormin aikoihin shoppailemaan, mutta ruokapaikka on vielä auki. Viimeksi käytiin Fransmannissa ja sehän on ihan OK, mutta löytyykö sieltä mitään muuta suositeltavaa? Parasta olisi, jos löytyisi joku ketjuun kuulumaton ruokapaikka :)

 20. Heippa! Muistaakseni mallin nimi oli Alheli. Omani ostin kylläkin jo toissa syksynä, joten mallin nimi on saattanut muuttua :)

 21. Moikka! Kyllähän tuo Carmex tosiaan eräässä postauksessani esiintyi, valitettavasti en ole sitä sen jälkeen kuitenkaan ostanut, kun olen niin jumiutunut Diorin vastaavaan värilliseen huulivoiteeseen! En siis osaa sanoa saatavuudesta, harmi jos on lopetettu :/ Oletko katsonut Stockan päivittäisen kosmetiikan osastolta? Kannattaa vaikka kysäistä myyjltä, jos osaisivat sanoa sen kohtalosta!

  Ja kiitos paljon, mikä ihana sunnuntaiaamun piristys! :)

 22. Heippa! Täytyy sanoa, etten ole itsekään kovin monessa ravintolassa Vaasassa vieä ehtinyt käydä, mutta viimeksi käytiin poikaystävän kanssa sellaisessa kuin Il Banco Hovioikeudenpuistikolla. Se osoittautui tosi hyväksi ja näen yhä melkein unta omasta annoksestani, gorgonzolajuustolla gratinoitu härkä oli niiin herkullista! Annokset ovat kyllä tyyriitä niiden kokoon nähden, mutta muuten voin kyllä suositella :)

  Siinäpä siis yksi ehdotus, toivottavasti tykkäätte. Ja jos sushi maistuu ja esim lounaspaikkaa satutte kaipaamaan, niin Rewell Centerin Magokoro on aivan superhyvä ja hinta-laatusuhteeltaan loistava paikka! Tervetuloa Vaasaan :)

 23. Kiitos vinkistä! Katotaas mihin päädytään. Toivottavasti tehdään kivoja löytöjä, ainakin se Säde on ollut aina kaikkea ihanaa puolillaan.

 24. Kiitos, täytyypä käydä paikan päällä katsomassa ja mahdollisesti ostamassa :)

 25. Odotan jo innolla, että pääsen käsiksi näihin söpöläisiin :) Kevätaurinko saa kyllä shoppailuinnon nousemaan pimeän talven jälkeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *