Kotona nyt

Pientä kotipäivitystä taas! Kerroinkin viime viikolla tehneeni vihdoin asuntooni pari hankintaa, joita pohdiskelin myös jo kotipostauksessani täällä. Ei mitään järin suurta ja ihmeellistä, vaan ennemminkin pieniä asioita, jotka tekivät tästä kolosestani vieläkin kodikkaamman!

Kävin täällä Vaasassa metsästämässä peiliä olohuoneeseen, mutta valikoimien oltua niin pienet näpyttelin lopulta tilauksen NetAnttilaan. Laitoin tilaukseen AmandaB:n kauniin valkoisen peilin, joka muistutti ensisilmäyksellä aika paljon Pentikin Vekki-sarjaa, jonka valikoimissa taas ei ollut etsimääni kokoa. Vekkiä löytyykin vastakkaiselta seinältä suuren valokuvakehyksen muodossa, joten peili sopi tilaan kuin nakutettu!

Pojat tulivat ystävällisesti asentamaan peilin seinään ja kaiken mittailun ja mallailun jälkeen se löysi paikkansa sohvan yläpuolelta. Sohvan ja ruokapöydän takana oleva seinusta on tähän asti ammottanut tyhjyyttään, joten nyt sain tilaan hieman kaipaamaani ulottuvuutta :)

Sitten hypätäänkin huoneen toiselle puolelle. Tv-tason alastomuus on jo pitkään häirinyt ja erityisesti kaipasin siihen jotain valaisinta luomaan tunnelmaa. Poikkesin Pentikillä ja ihastuin oitis tähän hopeiseen Nina- lampunjalkaan, johon valitsin tismalleen verhojeni sävyisen beigen varjostimen. Tiesittekö muuten, että Pentikillä on nykyään ystäväklubi, jonka saa myös kortin sijaan näppärästi sovelluksena puhelimeen? Klubiin liittymällä pääsin hyödyntämään -30%:n edun, mistä tämä alennushaukka tietysti hykerteli tyytyväisenä. Vieläkin tyytyväisempänä katselen tuota lamppua tason kulmalla, miten voikin noin pieni asia tehdä niin paljon!

Näiden parin pienen hankinnan jälkeen täällä tuntuu kyllä taas asteen verran kotoisammalta ♥ Kodin sisustaminen tuntuu olevan varsinainen ikuisuusprojekti, mitähän sitä keksisi seuraavaksi… ;)

66 thoughts on “Kotona nyt

  1. Hei! Sievä koti sinulla. Mistähän mahtaa olla hankittu tuo jalkalamppu sohvan vieressä? :) -Beda

  2. Mistä tuo lehtikori on? Ihanan raikas mutta samalla niin kodikas tuo sun koti.

  3. mistä tuo sohvapöytä? kätkeekö se sisään tavaraa vai onko siinä nuo pari tasoa vai?

  4. Kotisi näyttää niin viihtyisältä! :) Onkohan tuo tv-taso mistä hankittu? Meillä menee uuden asunnon myötä melkein kaikki huonekalut vaihtoon ja täällä on nyt kovat pähkäilyt menossa uusien kanssa :D

  5. AIvan ihanalta näyttää <3 :) me tarvitaan myös valaisimia. Täällä on iltasin aika pimeetä, kun en oo vieläkään päätynyt niitä oikeita hankkimaan :D No mut pikkuhiljaa hyvää tulee;)
    Ps. Noi tulppaanit tuo niin ihanan keväisen fiiliksen <3<3 :)

  6. Kotisi on niin ihana <3 Tuo peili on kyllä ihana ja haikeilen edelleenkin hieman tuollaisen valkoisen lehtilaatikon perään. Aurinkoista keskiviikkoa sinulle Jonna!

  7. Jonna, I-H-A-N-A koti!!!! <3 voisin muuttaa tuonne myös ;) wau.

    Kysyisin myös, miten päädyit yhteistyöhön Lexingtonin, Riviera Maisonin yms ihanien brändien kanssa? Mitä kautta tuollaiseen unelma-tilanteeseen voi siis bloggaaja päätyä? :)

  8. Ihanan kotoisa olohuone! :) Heti kiinnitti huomion tuo olohuoneen ihana raitatapetti. Oletko itse valinnut sen sinne, vai oliko se jo muuttaessasi?

  9. Niin kaunista ja rauhallista! Olen ihastellut Pentikin hopeisia lampunjalkoja, juurikin noita ohuita jo pitkään, mutta voih että kun tuo oma koti alkaa olla jo niin valmis, ettei sinne oikein parane ostella enää yhtään mitään. Harmi tavallaan? :D

  10. Upealta näyttää! :) En tiennytkään tuosta Pentikin ystäväklubista joten täytyykin perehtyä paremmin asiaan ;)

  11. Pienet ilot on parhaita! :) Niinkin yksinkertainen asia, kuin joku uusi juttu kotiin, voi tuoda piristystä pitkäksi aikaa :) Kodissasi on muuten ihania värejä. Sopivasti valkoisen raikkautta ja valoa, mutta kuitenkin maanläheisiäkin sävyjä. Tykkään :) Minulla on omassa kodissa ihan eri maailman sävyt. Rakastan sisustamista, mutta kosmetiikka, ihonhoito ja kaikki kauneuteen liittyvä on intohimoni. Kauneusblogin pitäminen on siis luontaisempaa :) Tosin joskus on houkuttanut ottaa myös sisustuskuvia blogiini ;)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  12. Se on ostettu Espoon Cobellosta, muistaakseni näin näitä siellä viime visiitilläkin :) Ihana kuulla, juuri sellaista raikasta mutta kuitenkin kodikasta ilmettä olen hakenutkin – kiitos siis kovasti!

  13. Se on Riviera Maisonin, Espoon Cobellosta ostettu :) Ja kyllä vaan, se kätkee sisäänsä yllättävän paljon tavaraa! Noilla tasoilla voi toki säilyttää, mutta minulla suurin osa on jemmassa noissa neljässä rottinkikorissa, joista löytyy kaikkea aina kynttilöistä käsirasvapurnukoihin ja kaukosäätimiin. Oli muuten kätevä muutossa Helsingistä Vaasaan, muistan kuinka koko pöytä oli sullottu täyteen kenkiä ja ties mitä :D

  14. Kiitos kovasti! Tuoreet kukat tuo niin paljon piristystä kotiin :) Nyt tasolla on kyllä kauniiden pinkkien tulppaanien sijaan pahasti nuupahtaneet versiot.. :D

  15. Kiitos murunen <3 Sulla on kyllä vaikea päätös edessäsi sen ruokapöydän ylle tulevan valaisimen suhteen ;) Ja tosiaan teillähän on jo muuten tosi valmista siihen nähden miten vähän aikaa olette siellä vasta asuneet, valaisimiakin ehtii vielä miettiä kaikessa rauhassa :) Sanopa muuta, tekisi mieli ostaa noita tulppaaneja vaikka joka päivä!

  16. Kiitos paljon ihana Heidi! Lehtilaatikko on tosiaan Espoon Cobellosta ostettu, muistaakseni näin noita siellä vielä viime kerrallakin ja hinta ei ollut kuin hieman alle 20€ :) Aurinkoa sinunkin päivääsi!

  17. Hih, kiiitos kiitos Pauliina! Viihdyn täällä kyllä mielettömän hyvin :)

    Tarkennuksena, että Riviera Maisonin kanssa ei ole mitään yhteistyötä, pyrin kyllä merkitsemään yhteistyökuviot ja saadut tuotteet aina mahdollisimman selkeästi :) Lexingtonin yhteistyöstä en voisi olla onnellisempi ja oli kyllä aika sattuman kauppaa että päädyin heidän kanssaan yhteistyöhön, he sattuivat “bongaamaan” minut merkin tuoksulanseerauksessa. Sosiaalista mediaa aktiivisesti seuraavat yritykset varmasti huomaavat potentiaaliset brändiin sopivat bloggaajat, toki aina on mahdollista ottaa itse myös yhteyttä :)

  18. Tarkoitat varmaan jalkalamppua? Se on Kodin ykkösestä Markslöjdin Sving-valaisin, tv-taso taas on Askosta Nova-sarjaa :)

  19. Kiitos Elea! Tiedätkö kävi tuuri ja täällä oli tuo suloinen raitatapetti entuudestaan, juuri tällaisesta olin haaveillutkin :) Hauska kun tuo tapetin pinta on tuollainen hieman eläväinen ja raita tulee esiin parhaiten valossa, niin on aika neutraali ratkaisu kuitenkin!

  20. Voi kiitos – erityisen ihana saada kehuja sinulta, kun teillä on niin mahdottoman kaunista! Hih, ehkä maltat valaisimien suhteen sitä mahdollista seuraavaa kotia odotellessa, jonne voit sitten varmasti taas jonnekin nurkkaan tunkea yhden pienen lampunjalan? ;)

  21. Kiitos oikein kovasti! Pienillä yksityiskohdilla saa kyllä aikaan paljon ja koti näyttää hieman “asutummalta” :)

  22. Kiitos kovasti :) Hih, minullekin oli ihan uutta ja rupesin kassalla odotellessa innoissani hypistelemään esitteitä. Plussaa tuohon kännykkään ladattavasta sovelluksesta – voi tätä nykyaikaa!

  23. Ne ovat juurikin niitä arjen pieniä iloja :) Voi kiitos, pidän kovasti vaaleasta värimaailmasta, mutta kokovalkoinen on kuitenkin liian kliinistä makuuni. Tekstiileillä saa kivasti tuotua hieman kodikuutta ja lämpöä sävymaailmaan :) Täytyykin tutustua tarkemmin blogiisi, kauneus kun on täälläkin päässä intohimo!

  24. Aina vain jaksan ihastella kaunista kotiasi uudelleen ja uudelleen! Ja saatoinpa taas kuolata tuota ihanaa RM:n pöytää Cobellossa… on se niin upea :)

  25. Ihana tuo pentikin lamppu! Haluan samanlaisen :-) ensi palkkaa odotellessa.. Heh.

  26. Aina pitää yhä uudelleen ja uudelleen todeta, että sulla on huippu kotoisa & ihana koti ♥ Kivat ostokset, varsinkin toi lampunjalka! :)

  27. Oi että sulla on aivan mielettömän ihana koti! :) Mun on jo pitkään pitänyt kysyä, että miltä tuntuikaan muuttaa Helsingistä Vaasaan niin “kauas”? Laitoin tän kevään yliopistohaussa nimittäin Vaasan kauppiksen kakkosvaihtoehdoks ja vähän jännittää jos se osuu kohdalle..!

  28. Voi kiitos kovasti Julie :) Pöytä on kyllä minustakin ihana, bongasin sen aikoinaan siskoni kodista ja haaveilin pitkään samasta omaankin asuntooni!

  29. Voi ihana sinä, kiitos paljon kivoista kehuista! Valaisimesta tykkään kovasti, sopii niin hyvin tuohon paikalleen :)

  30. Voi kiitoksia! :) Olihan koko syksy todella jännittävää aikaa – muutto pois kotoa ja vieläpä satojen kilometrien päähän, hui! Loppujen lopuksi muutto sujui kaiken uuden alkaessa yllättävän helposti ja Vaasaan kotiutui äkkiä, ekoina fuksiviikkoina oli niin paljon ohjelmaa ettei koti-ikävääkään ehtinyt syntyä.

    Päivääkään en ole kyllä tänne hakemista katunut. Päinvastoin, olen niin onnellinen että Vaasaan pääsin, enkä oikeastaan osaa kuvitellakaan opiskelevani nyt muualla :) Kaupunki on pieni mutta kotoisa, täällä on ihan mahtavaa porukkaa ja tosi hyvä henki.

    Hurjan paljon tsemppiä kevääseen, tulehan sitten kesällä kertomaan kuinka kävi!! :)

  31. Niin kauniin näköistä! :) Asuntokuume vaan nousee näitä kuvia katsellessa..

  32. Kiitos paljon Nelli :) Omasta kodista ja sen sisustamisesta haaveilu on kyllä niin ihanaa ja kutkuttavaa puuhaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *