Kotona nyt

Pientä kotipäivitystä taas! Kerroinkin viime viikolla tehneeni vihdoin asuntooni pari hankintaa, joita pohdiskelin myös jo kotipostauksessani täällä. Ei mitään järin suurta ja ihmeellistä, vaan ennemminkin pieniä asioita, jotka tekivät tästä kolosestani vieläkin kodikkaamman!

Kävin täällä Vaasassa metsästämässä peiliä olohuoneeseen, mutta valikoimien oltua niin pienet näpyttelin lopulta tilauksen NetAnttilaan. Laitoin tilaukseen AmandaB:n kauniin valkoisen peilin, joka muistutti ensisilmäyksellä aika paljon Pentikin Vekki-sarjaa, jonka valikoimissa taas ei ollut etsimääni kokoa. Vekkiä löytyykin vastakkaiselta seinältä suuren valokuvakehyksen muodossa, joten peili sopi tilaan kuin nakutettu!

Pojat tulivat ystävällisesti asentamaan peilin seinään ja kaiken mittailun ja mallailun jälkeen se löysi paikkansa sohvan yläpuolelta. Sohvan ja ruokapöydän takana oleva seinusta on tähän asti ammottanut tyhjyyttään, joten nyt sain tilaan hieman kaipaamaani ulottuvuutta :)

Sitten hypätäänkin huoneen toiselle puolelle. Tv-tason alastomuus on jo pitkään häirinyt ja erityisesti kaipasin siihen jotain valaisinta luomaan tunnelmaa. Poikkesin Pentikillä ja ihastuin oitis tähän hopeiseen Nina- lampunjalkaan, johon valitsin tismalleen verhojeni sävyisen beigen varjostimen. Tiesittekö muuten, että Pentikillä on nykyään ystäväklubi, jonka saa myös kortin sijaan näppärästi sovelluksena puhelimeen? Klubiin liittymällä pääsin hyödyntämään -30%:n edun, mistä tämä alennushaukka tietysti hykerteli tyytyväisenä. Vieläkin tyytyväisempänä katselen tuota lamppua tason kulmalla, miten voikin noin pieni asia tehdä niin paljon!

Näiden parin pienen hankinnan jälkeen täällä tuntuu kyllä taas asteen verran kotoisammalta ♥ Kodin sisustaminen tuntuu olevan varsinainen ikuisuusprojekti, mitähän sitä keksisi seuraavaksi… ;)

66 thoughts on “Kotona nyt

 1. Thank you so much Aneta! Thanks to the pink tulips it feels like spring in here, although it's snowing outside ;)

 2. Luonnollisesti kauniilla naisella on myös hurmaava koti. :) Pentikin lamput ovat kyllä aivan ihania. Kävin itsekin viime kuun puolella hakemassa Pentikistä tv-tasolle lampun ja valinnanvaikeus oli kyllä aikamoinen. ;D

 3. No voi että, kiitos kovasti Niina! :) Pentikillä on niiin ihana valikoima lamppuja, että hetken seisoin itsekin sormi suussa niitä kaikkia ihastellessa!

 4. Jos en nyt ihan väärin nää, tuolla on parvekkeen ovi? Olisi kiva, että tekisit postauksen parvekkeesi sisustuksesta :) Parveke on mielestäni yksi kodin vaikeimmista tiloista sisustaa kauniisti.

 5. Ihan oikein näet! Parvekkeeni sisustus rajoittuu tällä hetkellä kuitenkin lähinnä lattiamattoon.. :D En ole vielä päättänyt, raaskinko hankkia tänne ollenkaan mitään parvekekalusteita, täällä kun ei tule vietettyä kuin alkukevät ja alkusyksy lämpimien säiden osalta. Sen sijaan Helsingin kotimme parveketta olisi tarkoitus sisustaa kohtapuoliin, ehkäpä voisin siitä sitten kirjoitella tännekin :)

 6. Sisustaminen on todellinen ikusuusprojekti! Täällä on listalla niin verhot kuin muutama mattokin, tosin listalta löytyy myös nojatuoli,senkki ja niin edelleen :D Nuo verhot on kuitenkin listalla nyt ykkösenä, en vain ole osannut päättää vieläkään millaset haluan :P Noooh, täytyy vain hilpaista kangaskauppaan hypistelemään.

  Tuo sinun kotikolosi näyttää kyllä todella hurmaavalta <3 Ihanan kodikas :) Meillä tuo olohuone on niin iso ja "pitkulan" mallinen, että sisustaminen on vähän hankalaa ja se on edelleen kovin aution oloinen.

 7. Niin Jonnamaisen näköistä ;)
  Jotain pieniä paloja teidän Helsingin kodista on näkyny instagramissa, että olisi ihanaa nähdä täälläkin vähän? :)

 8. Hiljaa hyvä tulee, ehtiipähän ainakin miettiä hankintoja kunnolla :) Verhojen ostaminen on kyllä jotenkin todella hankalaa, itse päädyin lopulta hankkimaan samat setit sekä Vaasaan että Helsinkiin ja helpolla suoraan Ikeasta :D Kangaskaupasta saisi tietysti juuri haluamansa lopputuloksen! Ja kiitos paljon, tämä kotikolo on kyllä niin rakas <3

 9. Hihii, niin olikin! Ei olisi kyllä peiliä seinässä ilman Sampoa :D Hän puhui susta viime viikonloppuna kun meillä tuli blogi puheeksi ja sanoi kertovansa terkkuja ;)

 10. Hih, ihana kuulla :) Varmasti tulette vielä näkemään täällä jotain palasia Helsingin kodistamme. Moni asia on täällä kuitenkin vielä kesken, mutta kunhan palaan pian kesäksi kotiin, niin pääsen kunnolla sisustamaan ja puuhailemaan!

 11. Ihanan harmonista ja värisävyt miellyttävät minun silmää. Eipä ihme, meillä taitaa olla samanlainen sohva tai ainakin sama kuosi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *