Kotoinen sunnuntaibrunssi

Kuten Instagramin puolella seuraavat jo näkivätkin, on täällä vietetty sunnuntaita rennon letkeissä tunnelmissa. Suunniteltiin jo viikolla tyttöjen kanssa, kuinka järjestäisimme viikonloppuna kotitekoisen brunssin. Yleensä sunnuntait kun kuluvat aika jähmeästi ja uneliaasti täällä päin, niin oli ihana viettää sitä kerrankin toisenlaisissa tunnelmissa :)

Olin aamupäivän emäntänä aivan innoissani, sillä ilmeisesti minussa asuu pieni sisäinen hostess. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin kunnolla emännöimään täällä kotonani ja fiilistelemään kattauksen kanssa. Mitään kovin erikoisia elementtejä ei tosin pöydästä löytynyt, mutta tuoreet kukat, kauniit astiat ja tarjoiluyksityiskohdat tekevät jo paljon. Ensimmäistä kertaa kaivoin myös esiin toissa kesänä ostamani Lexingtonin punotut servettirenkaat, jonne sujautin Riviera Maisonin servetit. Jotkin ihanat merihenkiset sinivalkoraidalliset lautasliinat olisivat sopineet renkaisiin niin hyvin!

Meidän yksinkertaisesta, mutta sopivasti täyttävästä brunssimenustamme taas löytyi tuoreita croissantteja, cocktailpiirakoita, banaanipannareita, joissa maku korvasi ulkonäön ;), tuoreiden mansikoiden ja pensasmustikoiden kera sekä marjaisat smoothiet isoa pannua kahvia unohtamatta. Mitään sen ihmeellisempiä aineksia ei tarvita, niin kasassa on jo herkullinen brunssi! Pöydän ääressä (ja lopulta sohvalla ähkykuolemaa tehden) kului monta tuntia – aivan täydellinen sunnuntai! Nyt sen sijaan pitäisi kaivaa taas tenttikirjat esiin, plaah…

Rentouttavaa ja makoisaa sunnuntain jatkoa :)

Those of you who follow my Instagram might have already seen some snaps of my Sunday feelings. We decided to make a homemade brunch today at my place and I was so excited about being the hostess. Some fresh flowers and beautiful serving details – that’s all you need for a pretty table setting!

On our brunch menu we had some croissants, banana pancakes with fresh berries, karelian pies and smoothies. We spent a few hours eating, drinking coffee, listening to the music and chatting about everything. Oh how I love Sundays like this! Hope yours has been great as well :)

29 thoughts on “Kotoinen sunnuntaibrunssi

 1. Aivan ihana kattaus, kivan raikas ja keväinen! :) Täälläkin sunnuntai on onneksi kulunut reippaissa merkeissä, vaikka ihan liian usein se meneekin tosiaan uneliaasti ja tehottomasti. Ehkä kevät ja aurinko antavat puhtia sunnuntaihinkin :)

 2. Voi miten kaunis kattaus! Ja muutenkin näyttää tosi houkuttelevalta, brunssit on kyllä ihania nautintohetkiä :)

 3. oi nam nam mitä herkkuja :-) aamulla jo instassa kuolasin noita herkkuja ja aamun kiireettömyyttä kun itse sai kauheella kiireellä suunnata kohti töitä nopean aamupalan kanssa :D jos vaikka seuraavana sitten ottaisi vähän rennommin !

  Aivan mielettömän ihastuttavia kuvia, siis kyllä silmä vain lepää näitä kattellessa :-) Yksi parhaista blogeista mitä luen ja niin täynnä inspiraatiota !

 4. Aivan ihanalta näyttää tuo kattaus. ♡ Ja herkut :-) Nuo erilaiset smoothiet on kyllä aivan parhainta. :-)
  Täällä ollaan sunnuntaina syöty myös brunssin tyylisesti, käyty elokuvissa ja lenkillä… Ja nyt on ehtinyt Juttaakin katsomaan. :-)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa muru! :-)

 5. Voi miten ihana postaus jälleen, rakastan näitä ihanan valoisia ja tarkkoja kuvia! :) Näyttipä herkulliselta, mikä kamera sulla muutes onkaan?

 6. Kiitos kovasti, Anne! :) Itse en edes muista, koska olisin viimeksi käynyt kunnon brunssilla, täytyy korjata asia pian. Kavereiden kanssa on kyllä kiva järjestää näitä myös rennosti kotioloissa yhdessä puuhaillen!

 7. Kiitos paljon Katariina! Kummasti ne sunnuntait tosiaan tuppaavat menemään vähän pöhnäisissä ja laiskoissa tunnelmissa, kiva siis että välillä näin päin. Tuo ihana kevätsää tekee kyllä paljon :)

 8. Hih, voiei! Kiireisten aamujen jälkeen osaa kyllä taas arvostaa niitä rauhallisempia, toivottavasit pääset itsekin viettämään sellaista pian :)

  Ja voi sinua herttaista! Tästä nousi mieletön hymy kasvoille, iso kiitos <3

 9. Kiitos ihana! Smoothiet ovat kyllä niin herkkua, olen ihan jäänyt koukkuun niihin :) Kumma kyllä samat makuyhdistelmätkään eivät ole päässeet vielä kyllästyttämään! Kuulostaa aivan täydelliseltä sunnuntailta siellä päässä, itsekin kotiuduin juuri vielä leffaillasta tyttöjen kanssa :) Eikun uutta viikkoa kohti taas!

 10. Voi kiitos, sinä se olet aina yhtä herttainen! :) Nyt olen kuvannut oikeastaan vähän sekalaisesti kahdella kameralla – testissäni olevalla Olympuksen E-P5:lla sekä isäpapalta lainaamallani Canonin EOS 5D Mark III:lla, jolla esimerkiksi juuri tämän postauksen kuvat on otettu :) Täytyisikin kirjoitella kamerajuttuja taas piakkoin!

 11. Namnam, sitä se kyllä olikin :) Onneksi on vielä hieman tähteitä jäljellä – emännöimisen plussia, hih!

 12. Oi että silmät lepää näissä kuvissa ja namskis miten herkulliselta aamiaisenne on näyttänyt! :)
  Ja voi miten soma toi pussukka.

 13. It doesn't unfortunately, but I will definitely visit Lexington when I got to travel abroad (can't tell when, but when I do, I can't miss it! :) )
  Have a great day! :)

 14. Hei millä ohjelmalla olet muokannut tuon ensimmäisen kuvan tekstin tuohon? :) Ihana!

 15. Such an lovely way to serve food! I must say that thanks to you, my interior interest has grown! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *