Kauluspaitaa ja revittyä farkkua

Viikonloppuna saatiin nauttia aivan ihanista kevätkeleistä (eilistä kuvauspäivää lukuunottamatta tietysti). Lauantaina ylle päätyi taas kerran vaaleita sävyjä ripauksella sinistä, jonka hurmioissa olen yhä kaikessa sen variaatioissaan! Lexingtonilta saatu vaaleansinivalkoraidallinen kauluspaita toi raikkautta kokonaisuuteen, rennosti istuva malli sopiikin hyvin kulutettujen farkkujen kanssa. Tämäkin paita kuuluu kevään mallistoon, joka on minusta kyllä äärimmäisen onnistunut kaikkine ihanine vaatekappaleineen!

Coat / Zara
scarf / Gant
shirt / Lexington (giveaway)
jeans / Zara
boots / Zara
bag / Mulberry
watch / Michael Kors

Serkkuni kaapista ryövätty Zaran vaalea villakangastakki on yhä huomassani, ja varoituksen sanana vain hänelle, että olen aika ihastunut tuohon ;) Kätevää tämä vaatteiden vaihtelu! Etenkin näin kevään lähestyessä tummat takit alkavat jo tympiä, sama koskee talvisaappaita. Viime aikoina olen useimmiten käyttänyt niiden sijaan kevyempiä nilkkureita ja tennareita, buutsit tekisikin mieli jo haudata sinne kaapin syvimmälle perälle.

Oikein aurinkoista maanantaita ja alkanutta viikkoa!

Here’s an outfit from Saturday, when it was a sunny weather outside (not in these pictures though) and I felt like wearing some light colours again. I’m still madly in love with all kinds of shades of blue and I think that you can never go wrong with a classic light blue shirt. This one I received as a gift from Lexington – their SS14 collection is definitely perfect. I like to pair a shirt with some ripped jeans to make it look casual. Hopefully it would be soon possible to change those boots into ballerina flats!

16 thoughts on “Kauluspaitaa ja revittyä farkkua

 1. Niin ihana asu! :) Heh, täälä harrastetaan myös vaatteiden vaihtoa, tosin äidin ja siskon kanssa :D ihan parasta kun saa vaihtelua!

 2. On kyllä niin totta että mikään talveen viittaavakaan pukeutuminen ei kiinnosta enää vähääkään:) Tulkaa jo ballerina ja jakkukelit:)!

 3. Upea asu jälleen kerran!
  Edelliseen postaukseen viitaten, tiedätkö saako ranneketta vaihdettua DW kelloihin ihan omasta toimesta vai pitäisikö aina viedä ammattilaiselle vaihdettavaksi? :)

 4. Kiitos paljon! On kyllä super kätevää vaihdella vaatteita läheisten kanssa ;) Tuuri, että olemme serkkuni kanssa niin samaa kokoa!

 5. No ei todellakaan! Tänäänkin vetäisin Converset jalkaan saappaiden sijaan, noita raskaita möllyköitä ei vaan jaksa enään :D Ilmakin oli kyllä niin keväinen, oi että!

 6. Kiitos kaunis! :) Tietääkseni rannekkeiden vaihto onnistuu ihan omin kätösin. Valitettavasti molemmat kelloni ovat Vaasassa ja minä Helsingissä, niin en pääse testaamaan, mutta olen kyllä aika varma asiasta :)

 7. Aivan ihana ja taas niin Jonnamainen asu. ♡ Ja täytyy sanoa, että voisin tuon väriyhdistelmän sovittaa myös äidilleni. ;-) Hän kun on sininen meistä. :-)
  Minäkin vihdoin viikonloppuna korkkasin Converset. Kyllä ne vain on niin kätevät ja nopeat ;-) kengät.
  Ihanaa alkanutta viikkoa! :-)

 8. Oot aivan mielettömän kaunis! Mun on aivan pakko kysyä mistä tuo ihana kirkas huulipuna on? Varmaan ollut monesti esillä täällä mutta kysynpä nyt vielä :)

 9. Ihana asu ja kaunis nainen, kuten aina!

  Ajattelin vinkata siulle KappAhlin Hampton Republic 27 -malliston uutuuksista, osa niistä voisi kiinnostaa ja sopia siun tyyliin. Itsekin kotiutin sieltä kevääksi muutaman merihenkisen ihanuuden! :)

 10. Kiitos kovasti! Heh, minä olen kyllä ollut viime aikoina niin vahvasti sinisen pauloissa :) Täälläkin tällä hetkellä jalassa Converset, ovat ne vaan niin raikkaat ja rennot tähän vuodenaikaan! Samoin sinulle aurinkoinen <3

 11. Voi kiitoksia vaan kovasti kehuista! Huulilla on luottopunani Diorin Addictiä sävysä It Pink – aivan ihana raikas pinkki :) Pitäisikin tehdä taas huulimeikeistä päivitettyä postausta!

 12. Kiitos paljon Eerika! :) Voi Kappahlin Hampton Republib-mallisto on kyllä tosi onnistunut! Nyt keväällä en olekaan piipahtanut katsomassa uutuuksia, mutta monia syksyn vaatteita ihastelin. Täytyykin Vaasassa joku päivä käydä kurkkaamassa, kiitos vinkkauksesta :)

 13. Se on kyllä Zaran takiksi todella laadukkaan ja ryhdikkään näköinen! Nyt se lähti takaisin omistajalleen, snif.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *