How to Wear Boyfriend Jeans?

Postauksessa How to Wear a Jumpsuit– sain sekä santsilta että Tiinalta toiveen tehä vastaavan myös boyfriend-farkuista. Olin hädintuskin ehtinyt lukea kommentteja loppuun, kun olin jo tarttunut tuumasta toimeen ja Photari sauhuten tekemässä kollaaseja! Odotan jo innoissani saavani omat boyfriend-tyyliset farkkuni kaapin perältä käyttöön, joten tämä inspiraation kerääminen osui hyvään saumaan.


 1. Trenssi, 2. neule, 3. farkut, 4. laukku – Mulberry, 5. aurinkolasit, 6. kello – MK, 7. nilkkurit

Tosiaan – itse miellän boyfriend-farkut enemmän juuri kevääseen ja kesään kuuluviksi, vaikka mikäpä niitä estäisi käyttämästä myös näin alkukeväästä. Minä parittaisin farkut chelsea boot-tyylisten nilkkureiden sekä mukavan neulepuseron kanssa – sinisen ja valkoisen raikas liitto toimii aina vuodenajasta riippumatta! Niskaan vielä villakangastakki tai trenssi, niin kaupunkikelpoinen asu farkkujen kera on valmis. Tietysti jos farkut ovat kovin revityt yksilöt, niin ne kannattaa jättää kaappiin odottelemaan hieman lämpimämpiä ilmoja :)


1. Raitapaita, 2. aurinkolasit, 3. farkut, 4. Converset, 5. kello – MK, 5. rannekoru, 6. laukku – Mulberry

Ja kunhan ne lämpöasteet hieman kohoavat, pääsee tämä rento raitapaidan, revittyjen farkkujen ja Conversejen yhdistelmä ehdottomasti käyttöön! Tässä asussa kelpaisi mennä vaikka meren äärelle jäätelöille tai hypätä lauttaan ja suunnata Liuskaluodolle Skifferin pizzoille. Voi kesä tuletule jo!


1. Bleiseri, 2. toppi, 3. farkut, 4. korvakorut, 5. laukku – YSL, 6. korot

Boyfriendit olivat itselläni viime kesänä käytössä myös iltamenoissa. Valkoinen bleiseri ja naiselliset teräväkärkiset korot tuovat kivaa kontrastia rosoisiin farkkuihin, kokonaisuutta voisi vielä hieman piristää statementkorvakoruilla. Voisin vetäistä tämän asun ylleni oitis!

1. Kauluspaita, 2. farkut, 3. kello – MK, 4. laukku – Mulberry, 5. ballerinat – Tory Burch

Ja viimeisimpänä vielä poikaystätäfarkut yhdistettynä siistiin kauluspaitaan, tämän asun näkisin helposti ylläni yliopistolla. Myös valkoinen kauluspaita sopisi tähän älyttömän hyvin, kuten sanottua luotan usein sinisen ja valkoisen lyömättömään yhdistelmään!

Siinäpä tuli muutama asu poikaystävän kaapista ryövättyjen farkkujen kera, inspiraatiota olisi riittänyt vielä vaikka kuinka moneen kollaasiin! Mitä pidätte näistä? Tuskin maltan odottaa, että pääsen toteuttamaan tuon ensimmäisen asun trenssitakin kanssa :)

In my post How to Wear a Jumpsuit I got a request to make a similar one with boyfriend jeans as well. I was so excited about the idea that I started thinking about some outfits right away and here are the results! I can’t wait to wear boyfriend jeans with a striped shirt and a pair of Converse or with a beautiful white blazer and some heels. As you can see I like to mix the jeans with some contrasting elements, such as a neat shirt – I would love to wear that outfit at the uni.

I tend to think that boyfriend jeans are mainly for summer, but why couldn’t you wear them with a trench coat and chelsea boots while waiting for warmer weathers. I really like that combination and I’m definitely going to wear it myself, too! What do you think of these, do you got yourself a favourite?

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

32 thoughts on “How to Wear Boyfriend Jeans?

 1. Oi, mitä kollaaseja. ♡ Kyllä nuo farkut taipuu niin moneen. Usein ei tule edes mieleen. :-) Varsinkin tuo viimeinen kokonaisuus lähtee usein täällä päälle. :-)
  Mukavaa maanantaita ihana! :-)

 2. Kiitos, kiitos, kiitos!!! Tästä oli apua. Kakkosasu valkoisine converseineen nousi heti ykköseksi! Nyt tarvitaan enää kesä :)
  ihanaa viikkoa ! :)

 3. Jos on inspiraatiota useampiin kollaaseihin, niin täällä ainakin enemmän kun mielellään nähtäisiin nekin! Tämä oli aivan ihana ja todella inspiroiva postaus. Juuri sopivaan aikaan, mulla on postissa tulossa tällä viikolla boyfriendit!

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

 4. Voi että kun tämä postaus tuli niin oikeaan saumaan, kiitos ihana! Ostin poikaystäväfarmarit viime kesän lopussa ennen paluuta Malesiaan, mutta jotenkin en ole saanut niiden ympärille minkäänlaista asua rakennettua. Muutaman kerran olen housuja pitänyt, mutta en oikein tiedä. Olen jopa miettinyt, että ehkä ne eivät vain yksinkertaisesti sovi meikäläiselle. Kenties pitäisi tässä kevään mittaan ottaa jokunen asukuva farkkujen kanssa, niin yleisö voi sitten ystävällisesti kertoa mielipiteensä tästä asiasta. :D

 5. Niin ne tosiaankin taipuu, vaikka itsekin viime kesänä pitkään jahkailin näiden ostamista ja niiden käyttökertoja :) Ihanaa maanantain jatkoa sinnekin!

 6. Hih, ihana kuulla että sait mitä toivoit! Kiitos itsellesi päivän piristyksestä :) Mukavaa viikkoa sinnekin, sitä kevättä ja kesää odotellessa!

 7. Nomutta, ehkäpä teen siinä tapauksessa uuden version vielä tässä kevään mittaan :) Ihana kuulla, kiitos paljon Jenni!

 8. Voi kiitoksia Emilia! Tässä tulee sopivasti kerättyä itselleenkin inspiraatiota “pahan” päivän varalle :)

 9. Voi mahtavaa, ei kestä kiittää! Nyt poikaystäväfarmarit kipinkapin päälle – täällä ollaan valmiina “tuomaroimassa” ;) Toki niitäkin on monen mallisia, itsekään en koe ihan sellaisia kunnon boyfriendeja omakseni, minun pöksyni ovatkin hieman sellaiset välimuodot :)

 10. Jipiiiii! Kiitos toiveen toteuttamisesta! :) Huippuja kollaaseja! Voisin pukea noista jokaisen kokonaisuuden :) Nyt vaan metsästämään niitä täydellisiä farkkuja ja odottelemaan keväisempiä säitä…

 11. Ei liity tähän postaukseen yhtään, mutta olen harkinnut aloittavani kirjoittamaan blogia, mutta en jotenkin ikinä uskalla aloittaa ja olet kertonut, että sinulla oli sama ongelma mutta nyt sinulla on tosi ihana blogi, joten olisi ihanaa ja inspiroivaa jos kirjoittaisit vinkkejä miten päästä luontevasti alkuun! Ihanaa päivää

 12. Olen pitkään ajatellut, että bf-farkut ovat vähän turhan “ronskit” tyttömäiseen tyyliini, mutta nämä kollaasit saivat kyllä oman mieleni muuttumaan ainakin vähäsen! :) Nyt kun vielä jostain löytäisi hyvät petite-kokoiset bf-farkut niin näitä voisi lähteä kokeilemaan ihan oikeasti. Pahoin nimittäin pelkään, että suurin osa nettikauppojen bf-farkuista on mitoitettu skandinaavisille gasellisäärille eikä tällaiselle nappulalle ;) Vinkkaa ihmeessä, jos jokin merkki tulee mieleen! :)

  Maria / Petite Living

 13. Nää sun asukollaasit on aina niin inspiroivia,kiitos! :) En malta odottaa,että pääsee kaivamaan ballerinat ja raitapaidat esille.

 14. Voi ihana Tiina – kiva jos tykkäsit! Nyt eikun pöksyjen metsästykseen, luulisi niitä kevään mittään löytyvän myynnistä vähän joka paikasta :)

 15. Kiitos Reetta! Tänään näytti vähän huonolta baltsukelien toiveikkuuden suhteen, mutta eiköhän se kevät sieltä vielä tule ;)

 16. Muistan tosiaankin kuin eilisen, miten pitkään itse jahkailin ja jahkailin blogin perustamista! Lopulta minun silmäni avasi se, että mikään ei estä minua kokeilemasta ja kirjoitinkin ensimmäisessä postauksessa, että kerranhan täällä vain eletään ;) Rohkeasti siis kokeilemaan, muista olla oma itsesi ja tehdä juttua niin, kuin itsestä parhaalta tuntuu.

  Toivottavasti tästä olisi edes pientä “potkua persauksille” aloittamaan bloggaaminen, niin paljon tätä touhua itse rakastan, että ehdottomasti kannustan siihen jokaista, joka vähänkin pohtii blogin perustamista :)

 17. Hei mahtavaa, jos tuntuu että nämä saivat ehkä sinutkin kääntämään pään! Minä nimenomaan tykkään yhdistellä juuri niitä tyttömäisiä elementtejä näihin ronskimpiin farkkuihin, joten eikun niitä omia metsästämään :) Taidan olla sinua vain muutaman sentin pidempi (itse olen siis 160cm ja muistelen että sinä jotain 155cm luokkaa?) ja omani ovat Zarasta, usein niissä on sen verran lyhyet lahkeet, että sopivat tällaiselle minimittaiselle loistavasti :)

 18. Oi kiva kuulla, että olet tuota mieltä – kiitos! Nyt niitä pian rantautuvia baltsukelejä vaan kovasti toivomaan :)

 19. Kivoja kollaaseja! Olen ajatellut boyfriend-farkkujen ostamista jo jonkin aikaa, mutta ongelmana on ollut, että en oikein ole tiennyt, millaisiin vaatteisiin ja asusteisiin niitä voisi yhdistää. Näistä kuitenkin sain paljon inspiraatiota! :) Kävin jopa katsomassa noita kolmessa kollaasissa esiintyviä farkkuja, mutta valitettavasti niistä ei ollut enää minun kokoani jäljellä.

 20. Tää postaus tuli “just in time”! Juuri kävin viime perjantaina ostamassa omat boyfriend farkut pitkän pohdinnan jälkeen. Tyytyväisempi en voisi olla! ;) Nyt vain odottelen että voin kaivaa valkoiset converset kaapista ja yhdistää ne farkut ja raitapaidan.
  Kiitos paljon tästä inspiraatiosta ja mukavaa alkanutta viikkoa! :)

 21. Raikkaan keväisiä yhdistelmiä! Kelpuuttaisin vaikka jokaisen päälleni, paitsi että en noilla housuilla. En ole farkkujen ystävä enkä todellakaan käytä reikäisiä vaatteita. Vaikka kuinka olisi designerin suunnittelemat reiät niin ehdoton ei minun puoleltani. En ole omistanut farkkuja sitten ala-asteaikojen. En vaan koe niitä omakseni. Hassua sinänsä, sillä kaikkihan käyttävät farkkuja ja farkut ovat yleensä hyvännäköiset muiden päällä.

  Tuota viimeistä preppy-kollaasia en ymmärrä, sillä repaleiset vaatteet ovat minusta niin epäpreppyä kun olla ja voi. Olen nähnyt samantapaisia stailauksia muissakin blogeissa ja ihmettelen aina klassisten vaateiden yhdistämistä suttuisiin farkkuihin. Ilmeisesti monet pitävät kontrastista, mutta minulle se on liikaa. Ikään kuin yhdistäisi mustan nahkatakin tutuun. No, makuja on monia. :)

 22. Kiitos Iida! Mukava kuulla, että tästä oli inspiraatioksi sen varalle, että boyfriend-pökät löytyy :) Onnea etsintään, niitä luulisi olevan myynnissä monessa paikkaa!

 23. Nomutta – mahtava juttu että ajoitus osui oikeaan! Eipä kestä kiittää, tosi kiva jos tästä oli inspiraatioksi :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin – toivottavasti pian saadaan ne Converset kaapista jalkaan!

 24. Kiitos Eva! Ymmärrän vallan hyvin, että risaiset farkut eivät ole kaikkien makuun. Isommista, “oikeista” rei'istä en minäkään oikein välitä ja itkenkin verta, kun eräisiin lempifarkkuihini on ahkeran käytön myötä tullut valtava reikä polveen – höh!

  Itse taas tykkään kontrastien yhdistelemisestä juuri tässä määrin, että yhdistelee hieman siistimpää ja rosoisempaa keskenään. Makuja on kuitenkin tosiaankin monia ja sehän se rikkaus onkin! :)

 25. Poikaystäväfarkut kuuluvat kyllä kevääseen! Pitääkin kaivaa omat kaapista ja alkaa pohtia samantapaisia yhdistelmiä niiden ympärille :) Kiitos taas kerran kevätinspiraatiosta! :)

 26. Ihania asuja! Itse käärisin farkut hieman lyhyemmiksi, vetäisisin jalkaan jotkut tosi simppelit piikkikorot ja päälle spagettiolkaimisen todella yksinkertaisen topin. Kruunattuna jollain pikkulaukulla sekä muutamilla kultakoruilla ;)
  Stelliinou's xx

 27. Tämän postauksen myötä kaivoin omani toiveikkaana esiin, “josko niitä voisi jo käyttää”, mutta polven reikä on hieman liian iso näille keleille ja nilkat olisivat jäätyneet! :D Vielä täytyy siis malttaa pari kuukautta. Ei kestä kiittää, mukava jos tästä oli inspiraatioksi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *