During The Week

Yliopistoelämässä rakastan näitä rauhallisia aamuja ja ylipäätään sitä akateemista vapautta, kun saat pääasiassa itse määrätä menoistasi. Harvemmin on luentoja ennen kymmentä ja useimmiten päivät alkavatkin vasta puolenpäivän pintaan, mikä sopii tälle uneliaalle aatulle paremmin kuin hyvin. Parin viime viikon aikana luentoja on ollut aika vähän, joten olen ehtinyt viettää aikaa kotosalla puuhastellen. Tässä hieman tunnelmia kuluneelta viikolta!

Kiireettömiin aamuihin kuuluu tietysti aamiaisen syöminen kaikessa rauhassa, se onkin tätä opiskelijaelämän luksusta. Olen suuri kreikkalaisen jogurtin ystävä, joten sitä tulee popsittua usein aamupalaksi. Harmittelin koko syksyn, kun en löytänyt täällä Vaasassa ruokakaupasta suosikkiani Totalin jogurttia, ja aina Helsinkiin päästyäni tuon nautiskelu oli oikea herkkuhetkeni. Nyt löysin vihdoin toisesta kaupasta Totalia, mutta myös uutena tuttavuutena Valion kreikkalaista! Paksun ja pehmeän jogurtin seurana kulhossa on usein pakastemustikoita ja cashewpähkinöitä lorauksella hunajaa. Kesää ja kojusta napattuja tuoreita marjoja odotellessa!

Niinä päivinä, kun olen raahautunut yliopistolle asti on mukanani usein joko Mulberryn Bayswater tai LV:n Neverfull. Jälkimmäinen on valintani etenkin silloin, kun on tarvetta kantaa läppäriä tai muuten vaan suurta määrää tavaraa. Olenkin hiljaa mielessäni herätellyt taas himoani Monogram-kuosista Neverfullia kohtaan ja miettinyt ehkä metsästäväni sellaisen käytettynä ensi syksyksi koulun taas alettua…

Tällä viikolla ehdin myös piipahtaa Punnitse ja Säästä-kaupassa, jonne suuntasin välipalapatukoiden perässä. Olen laiska tekemään mitään varsinaisia eväitä päivää varten ja yliopiston kahvilan valikoimatkin ovat aika suppeat, joten päätin kokeilla näitä Nakd-raakapatukoita. Cashew Cookie ei ainakaan vielä oikein vakuuttanut, mitenkähän mahtaa olla muiden makujen kuten Berry Cheekyn ja Cocoa Locon laita… Millaisia välipalasuosikeita teillä on tai löytyykö kenties kokemusta näistä?

Eilinen taas kului aika pitkälti kotosalla koulussa pyörähtämisen jälkeen. Valmistelin pientä puhetta tälle päivälle, sillä olen menossa kertomaan bloggaamisesta tänään yliopistomme kulttuuriviikoille. En todellakaan ole mitään luontaista esiintyjätyyppiä, vaan ennemminkin mahdoton jännittäjä. Joskus sitä täytyy kuitenkin astua omalle epämukavuusalueelleen, vai mitä? Muistan yläasteelta asti, kuinka pienimpienkin esitelmien pitäminen tuntui aina mahanpohjassa. Toisaalta muistan myös sen helpottavan fiiliksen, kun jännitys esityksen myötä laukesi! Pieni sopertelukin se kuuluu elämään, saa nähdä miten tänään käy ;)

Mukavaa torstaita – pian ollaan taas jo viikonlopussa jippii!

15 thoughts on “During The Week

 1. Aivan ihania ja niin rauhallisia nuo sinun kuvasi. ♡
  Kyllä muuten on yksi parhaista asioista opiskeluissa tuo akateeminen vapaus. Nyt sen arvon ymmärtää, kun raahautuu ;-) (vaikkakin rakastan työtäni ♡ ) huonosti nukutun yön jälkeen töihin… :-)
  Minulla tuo Damier Ebene-kuosinen GM Neverfull hoitaa työlaukun virkaa ja olenkin usein pohtinut (näin 7kk kokemuksen jälkeen), miten edes selvisin aiemmin jollain muulla laukulla. :-) Se vain on niin Never full. ;-)
  Mutta viikonloppua kohti onneksi mennään! Tsemppiä puheen tai esityksen pitoon! Ja ihanaa torstaita muru! :-)

 2. Hei kannattaa maistaa tuolta Nakd merkiltä semmoista makua kun suklaa-appelsiini :) Toimii myös herkkunälkään ;) Itse en ole muista mauista niin välittänyt, mutta suklaa ja appelsiinihan on tunnetusti hyvä yhdistelmä muutenkin ;) Oletko ehtinyt vielä maistamaan Goodion 51% Dreamy raakasuklaata, jota tällä hetkellä myydään ainakin Ruohonjuuressa. Ehkä parasta suklaata, mitä olen vähään aikaan maistanut :) <3 Suosittelen!

  Sara

 3. Itse tykkään hurjan paljon tuosta Nakd -minttusuklaapatukasta. Aivan tajuttoman hyvää ollakseen ns. terveellinen patukka! Olen noissa patuikoissa huomannut, että jos niissä on kauraa, niin en oikein pidä niistä – ne ovat paljon kuivempia kuin ne joissa ei ole kauraa (muistaakseni juurikin tuossa berry cheekissä on kauraa ja puolestaan berry delight ei sisällä kauraa, joten se on mielestäni paljon paremman makuinen). Mutta ovat kyllä itselleni hyviä välipaloja, kun ei tosiaan yliopistolta tahdo ostaa jotain kuivaa sämpylää.. :)

 4. Kiitos ihanainen :) Täytyy tosiaan ottaa ilo irti opiskeluajoista! Toisaalta kyllä samalla kaipaan sellaista arjen rytmiä mitä on työssä käyvänä, mutta nautin silti näistä uneliaista aamuista ;) Neverfull on vaan niin loistava ja sen kanssa voi elää aika huolettomasti, kun on niin helppo puhdistaa. Kiitos tsemepeistä, puhe sujui jännityksestä huolimatta hyvin! Mukavaa torstaita sinnekin <3

 5. Hei tiirailinkin tuota makua, mutta se jäi kuitenkin vielä hyllyyn. Nyt laukussa odottelee tuo suklaan makuinen, katsotaan miten on sen laita ;) Suklaan suhteen olen jotenkin aika vankkumaton ja raakasuklaa (kuten oikeastaan kaikki raaka-etulitteellä varustettu :D) kuulostaa korvaani himpun verran epäilyttävältä, mutta ehkä tuota täytyisi testata. Kiitos vinkeistä, Sara! :)

 6. Googlailin eilen ja monestikehuttiin juuri minttusuklaamakua, sitä en kuitenkaan muistaakseni nähnyt hyllyssä! Täytyy ensi kerralla tutkia uudestaan, kuulostaa sen verran herkulliselta :) Voi tosiaan olla, että kaura tekee sen kuivan maun, vaikka juuri tuo kaura kuulostikin korviiini hyvältä. Kiitos kovasti vinkeistä, tutkailen tuoteselosteita tarkemmin ensi kerralla ja metsästän tuon minttusuklaan jostain käsiini ;)

 7. Olen juuri ystäväni luona Vaasassa ja olin kuuntelemassa tota sun juttua yliopistolla! Hyvinhän se meni;) hihi

 8. Moikka! Lueskelin netistä mistä kaikkialta ihmiset ovat Tory Burchin reva ballerinojaan ostaneet. Päädyin Sinun blogiisi, muistaakseni muutaman vuoden takaiseen postaukseen, josta huomasin sinun tilanneen kengät Farfetch nettisaitilta! Menin kyseiselle sivulle ja huomasin että yhdessä Italialaisessa liikkeessä oli yksi pari omaa kokoani olevia revoja alennuksessa -20%. Nyt kysyisinkin kauanko sinulla kesti toimitus ja onko kokemuksia palautuksista kyseiseen firmaan? Kiitos paljon jos vastaat! :) Tilasin siis eilen oman ensimmäisen parini ja jänskättäö onki kengät oikean kokoiset! Käytän normaalisti kokoa 37-38 ja otin kengistä koon 8. :)

 9. Heippa! Tilasin tosiaan omat ruskeat Revani Farfetchiltä viime keväänä :) Mahtavaa, että sinäkin onnistuit tekemään sieltä löydön hieman edullisemmin! Toimitus oli muistaakseni supernopea, olisikohan paketti tullut kotiovelle parin päivän sisällä tilaamisesta. Palauttamisesta ei valitettavasti ole kokemuksia, toivottavasti koko osui nappiin! Ainakin omien kokemuksieni mukaan Revat vastaavat hyvin normaalia kokoaan :)

 10. Koetas Eat Natural välipalapatukoita! Saa punnitse&säästä ja minulla ainakin ovat toimineen mainioina välipaloina ja suklainen patukka menee ihan herkkupäivänäkin :)

 11. Kiitos paljon kun vastasit, täällä odotellaan täpinöissään paketin saapumista! Ehkä voisit muillekkin täällä blogissai vinkata Farfetchistä että sieltä voi tehdä hyviä löytöjä.:) Olin aika yllättynyt kun löysin juuri den yleisimmän mallin vieläpä mustana ja kultaisella soljella varustettuja -20% alennuksesta!:) Ihanaa kevättä sinulle. <3

 12. Kiitos paljon vinkistä, Karoliina! Pidän tämän ehdottomasti mielessä ensi kerralla kaupan hyllyjä tutkaillessani :)

 13. Ei kestä kiittää! Kävi kyllä hyvä tuuri, että löysit omasi :) Minäkin olen viime päivinä pyörinyt taas Farfetchillä kuolaten TB:n leokuosisia ballerinoja, joista olisi yksi pari omaa kokoani vielä jäljellä, normaalihintaisina tosin – höh! Kovat pohdinnat siis käynnissä, raaskisinko tilata.. :) Ihanaa kevään jatkoa sinullekin, toivottavasti kengät saapuvat pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *